حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
فارن افرز: «بحران مشروعیت» در آمریکا با انتخابات حل نمیشود
«فارن افرز» در تحلیلی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاستجمهوری آمریکا هشدار داد که جامعه آمریکا بهشدت دوقطبی شده و انتظار میرود باتوجه به عمیقتر شدن «بحران مشروعیت» در این کشور، جامعه آمریکایی با تحولات سیاسی خشونتآمیزی مواجه شود و این مشکلی است که راهیابی «دونالد ترامپ» و یا «کامالا هریس» به کاخ سفید آنرا ... فارن افرز: «بحران مشروعیت» در آمریکا با انتخابات حل نمیشود
درماندگی خامنهای و پزشکیان در برابر بحران بنبست اقتصادی و خطر جنگ
این روزها اکثر مردم کشور از یک سو با پوست و گوشت و استخوان پیامدهای اقتصاد ویرانشده را احساس میکنند و از سوی دیگر، بهدلیل جنگ روانی دولت جنایتکار اسرائیل علیه ایران و رجزخوانی حکومت ولایی در مورد حملۀ تلافیجویانه کوبنده، نگران زندگی خود و اوضاع ملتهب کشور و منطقهاند. در چنین شرایطی، هفتۀ گذشته ... درماندگی خامنهای و پزشکیان در برابر بحران بنبست اقتصادی و خطر جنگ
جنگ وحشتناکترین کابوس ملتها است؛ مردم ایران و منطقه خواهان صلح و آرامشاند
چشمهای جهانیان این روزها به خاورمیانه دوخته شده است. شعلههای جنگ ماهها است که در باریکۀ غزه زبانه میکشد. جنایتهای شبانهروزی اسرائیل در منطقه همچنان ادامه دارد. اکنون بیروت و دیگر شهرهای لبنان، بهویژه جنوب آن کشور، و نیز یمن و سوریه هدف بمبارانهای اسرائیل قرار گرفته است. تاکنون بیشتر از دوهزار تن از مردم ... جنگ وحشتناکترین کابوس ملتها است؛ مردم ایران و منطقه خواهان صلح و آرامشاند
نویسندهٔ برجسته و مردمی ایران، طنزنویس افشاگر ابتذال، رفیق فریدون تنکابنی درگذشت
[تولد: تهران، ۱۳۱۶ درگذشت: کُلن (آلمان)، ۷ مهرماه ۱۴۰۳] رفیق فریدون روز شنبه ۷ مهرماه بهدنبال بیماری در سن ۸۷ سالگی درگذشت. محبوبیت تنکابنی چنین بود که داستانها و طنزهایش پس از انتشار با استقبال خوانندگان در ایران روبرو میشد و گاهی برخی از طنزهایش نقل مجلسهای روشنفکران مخالف رژیم میشد. نیش طنزهای کوتاه و ... نویسندهٔ برجسته و مردمی ایران، طنزنویس افشاگر ابتذال، رفیق فریدون تنکابنی درگذشت
مخالفت خامنهای با استیضاح وزیر کشور/ خطر آسیب دیدن اصل نظام
علی مطهری که طرح استیضاح وزیر کشور را به دلیل نوع مواجهه با اعتراضات آبان به مجلس برده، میگوید: «این استیضاح علیرغم فشارهای زیادی که از جاهای مختلف به نمایندگان استیضاحکننده برای پس گرفتن امضایشان وارد شد اکنون ۲۰ امضا دارد در حالی که فقط ۱۰ امضا لازم است. این ۲۰ نفر قابل تقدیر هستند.»
خبرگزاری ایلنا به نقل از این عضو فراکسیون امید نوشت: «هیات رئیسه میگوید مقام رهبری با این استیضاح مخالفند، لذا آن را اعلام وصول نمیکنیم
به گزارش صدای آلمان مطهری گفته؛ «معتقدیم که وزیر کشور به عنوان مجری تصمیم شورای هماهنگی سران قوا درباره مدیریت مصرف سوخت، به خاطر فراهم نکردن مقدمات و تمهیدات لازم برای اجرای این تصمیم، زمینه خسارات مالی و تلفات جانی قابل توجه را ایجاد کرده و به نظام جمهوری اسلامی ضربه وارد کرده است و باید بیاید و به نمایندگان مردم بابت این اشتباه بزرگش پاسخ بدهد.»
مطهری قبلا گفته بود، استیضاح رحمانی فضلی را دنبال میکند، مگر آن که رهبر جمهوری اسلامی نخواهد.
او در نخستین واکنشها، مسئول اصلی اجرای طرح گرانی بنزین را روحانی دانسته و گفته بود: «چون کشور در شرایط عادی به سر نمیبرد، استیضاح رئیس جمهور صلاح نیست.»
هر چند مطهری خواستار عذرخواهی مسئولان و مقصران شد اما در یک مراسم دانشجویی گفت: «باید افتضاحی را که شده به شکلی جمع کرد تا اصل نظام آسیب نبیند.» او وابستگی معترضان به هواداران سلطنت یا سازمان مجاهدین را نیز رد کرده و گفته است: «اینها عوام فقیر بودند… در تهران عدهای بازداشت شدند که نمیدانستند اصلاحطلب، اصولگرا یا منافق چیست… آنها شبیه تیپ اعتراضات پس از انتخابات ۸۸ نبودند.»
نماینده مردم تهران میگوید طرح گرانی بنزین بد بود و بد اجرا شد، اما اگر مجلس عقبنشینی نمیکرد اوضاع بدتر و تضادی در داخل ایجاد میشد. به اعتقاد او، عقبگرد مجلس ناشی از اطاعت صرف نمایندگان نبود: «بلکه خود نمایندگان هم حس کردند که نباید با این موضوع در بیفتند.»
چرا طبقهٔ کارگر باید علیه آزادسازی قیمتها و استبداد، همزمان مبارزه کند!
خیزش مردمی در اعتراض به گرانی بنزین، فقر، و بیعدالتی که سرکوب خونینی بهدنبال داشت همچنان مهمترین موضوع بحث در میهن ما است.
فارن افرز؛ جهان به الگوی اقتصادی جدید برای نجات از منجلاب کاپیتالیسم نیاز دارد
نشریه «فارن افرز» متعلق به اندیشکده «شورای روابط خارجی آمریکا» با بررسی علل و ریشههای بحرانی که در نظام سرمایهداری ریشه دوانده، بر ضرورت تغییر در نظام اقتصادی حاکم بر جهان تأکید کرده است.
آیا از طریق انتخابات به “تغییر شرایط” امیدی هست؟/ “اصلاحات بنیادین” در ایران تنها با طرد “صاحبان اصلی قدرت” ممکن است!
دو تن از چهرههای برجسته اصلاحطلبان ایران درباره اوضاع کشور و سود و زیان شرکت در انتخابات سخن گفتهاند. تاجزاده و ظفرقندی معتقدند که اگر امکان “تغییر شرایط” از طریق انتخابات وجود نداشته باشد، رایدادن امری بیهوده است.
جنایت تکان دهندهٔ رژیم ولایت فقیه به فرمان رهبر!
“میتوانی همۀ گلها را از شاخه بچینی، اما نمیتوانی جلو آمدن بهار را بگیری” (پابلو نرودا)