مالزی: منتظر تاثیر تعرفه‌های آمریکا نمی‌مانیم، به سراغ چین و روسیه می‌رویم

نخست وزیر مالزی گفت کوالالامپور به جای انتظار برای تأثیر تعرفه‌های تجاری احتمالی ایالات متحده، به‌طور فعال روابط تجاری با سایر کشورها مانند چین، روسیه و برزیل ایجاد خواهد کرد. به گزارش ایسنا، «انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی امروز (سه‌شنبه) اظهار داشت: ما به جای منتظر ماندن برای تاثیر تعرفه‌های تجاری احتمالی ایالات متحده، به‌طور ... مالزی: منتظر تاثیر تعرفه‌های آمریکا نمی‌مانیم، به سراغ چین و روسیه می‌رویم

ادامه

آمریکا, اقتصادی, برزیل, تحلیل, جنگ اقتصادی, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, روسیه, ٰژئوپلیتیک, کانادا, مالزی, مکزیک

تاکید سران ویتنام و چین بر تقویت روابط راهبردی

نخست‌وزیر ویتنام و معاون اول نخست‌وزیر چین در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس، بر تقویت همکاری‌های دوجانبه و اجرای پروژه‌های راهبردی میان دو کشور تأکید کردند. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از تارنمای روزنامه ویتنام پلاس، فام مین چینه، نخست‌وزیر ویتنام، امروز در حاشیه پنجاه‌وپنجمین نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس ... تاکید سران ویتنام و چین بر تقویت روابط راهبردی

ادامه

جهان, چین, سوئیس, شراکت راهبردی, شرق آسیا, کمونیسم, گزارش, ویتنام

شی جین پینگ با دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام گفت وگو کرد

شی جین پینگ دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست چین و رئیس جمهوری این کشور بعد از ظهر روز چهارشنبه ۱۵ ژانویه، با «تو لام» دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام گفت و گوی تلفنی انجام داد. شی جین پینگ در این گفت و گو تاکید کرد که دو طرف باید ضمن تعمیق و ... شی جین پینگ با دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام گفت وگو کرد

ادامه

اقتصادی, جنوب شرق آسیا, جهان, جوانان, چین, خبر, سوسیالیسم, شرق آسیا, کمونیسم

دیدار نخست‌وزیران روسیه و ویتنام+ فیلم

نخست وزیر روسیه امروز وارد ویتنام شد و مذاکرات خود با نخست وزیر این کشور را آغاز کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانوستی، نخست وزیر روسیه امروز سه شنبه به منظور دیدار با مقامات ویتنام وارد این کشور شد. بر اساس اعلام این رسانه، میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه در بدو ... دیدار نخست‌وزیران روسیه و ویتنام+ فیلم

ادامه

جنوب شرق آسیا, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, ویتنام

وزیر دفاع چین درخواست همتای آمریکایی برای دیدار را نپذیرفت

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که وزیر دفاع چین درخواست وزیر دفاع این کشور برای دیدار دوجانبه را رد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیفنس‌نیوز، شبکه «سی‌ان‌ان» به نقل از مقامات بلندپایه در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا اخیراً در نشست وزرای دفاع «آسه‌آن» در لائوس ... وزیر دفاع چین درخواست همتای آمریکایی برای دیدار را نپذیرفت

ادامه

آ. سه. آن, آمریکا, آمریکای شمالی, تایوان, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, لائوس

مجمع ملی ویتنام رئیس‌جمهوری جدید ویتنام را انتخاب کرد

مجمع ملی ویتنام امروز سه شنبه «نگوین فو ترنگ» دبیر کل حزب کمونیست را به عنوان رئیس جمهوری جدید این کشور انتخاب کرد.

 

چای دای کوانگ Trần Đại Quang رئیس جمهوری پیشین ویتنام یکی از سه مقام ارشد این کشور جنوب شرق آسیا در آخرین روز شهریور ماه گذشته در سن ۶۱ سالگی درگذشت.

 

کوانگ ۶۱ ساله مدتی پیش در بیمارستان نظامی هانوی برای درمان یک بیماری جدی بستری شد اما با وجود تلاش پزشکان داخلی و متخصصان بین المللی نتوانست از این بیماری به سلامت عبور کند.

 

جمهوری سوسیالیستی ویتنام به پایتختی هانوی با بیش از ۹۲ میلیون نفر در جنوب شرق آسیا قرار داد و رئیس جمهوری دارای نقشی تشریفاتی در این کشور است. نخست وزیر و رئیس حزب کمونیست دو مقام ارشد دیگر رهبری در این کشور هستند.

 

کوانگ در انتخابات سال ۲۰۱۶میلادی ویتنام به ریاست جمهوری رسید و پیش از آن وی به عنوان وزیر امنیت عمومی در دولت این کشور به عنوان یک سازمان قدرتند درجمع آوری اطلاعات و مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی فعالیت داشت.

 

طبق گزارش خبرگزاری ویتنام، نگوین فوترونگ ۷۴ ساله نخستین مقام ارشد این کشور است که همزمان دو جایگاه مهم دبیرکلی حزب کمونیست و ریاست جمهوری این کشور را پس از رئیس جمهوری هوشی مین در سال ۱۹۶۰ میلادی برعهده دارد.

 

رئیس جمهوری جدید ویتنام امروز در مراسمی سوگند خورد تا به قانون اساسی و مردم این کشور وفادار باشد.

 

وی در اولین اظهاراتش به عنوان رئیس جمهوری جدید ویتنام اعلام کرد این کشور درسال های اخیر با چالش های بسیار زیادی روبه رو بوده و وظایف سنگین و کارهای زیادی پیش روی دولت است.

 

حزب کمونیست ویتنام در ابتدای ماه جاری تنها کاندیدای ریاست جمهوری این کشور را مورد تایید قرار داد.

 

برخی از تحلیلگران ویتنامی اظهار کردند تجمع دو جایگاه سیاسی ارشد در یک فرد می تواند به انجام وظایف بهینه در این مناصب لطمه زده و آن را تضعیف کند .

 

با این وجود در ویتنام که یک کشور تک حزبی است همه امور سیاسی مهم از جمله جهت گیری سیاست خارجی ، تصمیمات مهم ریاست جمهوری، نخست وزیری و مجلس توسط حزب انجام می شود.

 

طبق گزارش رسانه های ویتنام فوترونگ ایدئولوگ اصلی و کهنه کار حزب کمونیست درسال ۲۰۱۱ به عنوان دبیرکل تک حزب قدرتمند این کشور انتخاب شد و درانتخابات سال ۲۰۱۶ نیز برای یک دوره ۵ ساله دیگر در براین مسند تکیه زد.

 

ویتنام در دوسال اخیر و در دوران ریاست ترونگ بر حزب کمونیست شاهد تشدید سیاست های سرکوب مخالفان و برخورد با متهمان به فساد اقتصادی و مالی بوده و تعداد زیادی مقامات عالی رتبه این کشور به اتهام فساد بازداشت ، محاکمه ، زندانی و بعضی از آنها نیز به اعدام محکوم شده اند.

 

ناظران منطقه ای پیش بینی کردند سیاست مقابله با فساد با به قدرت رسیدن رئیس حزب کمونیست در این کشور تشدید خواهد شد.

ایرنا

میراث سمی آمریکا در ویتنام، همچنان قربانی می‌گیرد

جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا درحالی امروز از مرکز سابق هوایی این کشور در هوشی مین دیدار کرد که این مرکز به عنوان میراث سمی واشنگتن در جنگ ویتنام دستکم سه میلیون نفر در ویتنام را کشته و یا به سوی بیماری های صعب مانند سرطان و معلولیت ها سوق داده است.

ادامه

امریکا, تاریخ, جنوب شرق آسیا, جهان, حقوق بشر, ویتنام

فرمانده نیروهای آمریکا در جنگ ویتنام قصد داشت از بمب اتم استفاده کند

اسناد و مدارک افشا شده نشان می‌دهد که فرمانده نیروهای آمریکایی در جریان جنگ ویتنام یک برنامه محرمانه را برای استفاده از کلاهک‌های اتمی علیه کمونیست‌ها در شمال این کشور طراحی کرده بود که توسط لیندون جانسون، رئیس جمهور وقت آمریکا متوقف شد.

ادامه

امریکا, تاریخ, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خبر, ویتنام

روسیه همکاری نظامی خود با سوریه و الجزایر را افزایش می‌دهد

شرکت تسلیحات سازی دولتی روسیه(Rostec) اعلام کرد که این کشور همکاری نظامی خود با سوریه و الجزایر را افزایش خواهد داد.

ادامه

الجزایر, امریکای لاتین, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خبر, روسیه, سوریه, شرق آسیا, شمال افریقا, هندوستان, ویتنام

دوترته: به‌دلیل سیاست خارجی مستقلش آمریکا به‌دنبال سرنگونی و مرگ او است

بنابر گزارش پایگاه راشاتودی، رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور فیلیپین، گفته است می‌خواهد گوشی هوشمند خود را با یک گوشی ساده جایگزین کند چرا که سازمان جاسوسی سیا آمریکا به صورت مداوم مکالماتش را شنود می‌کند تا با استفاده از اطلاعات شخصی، سرانجام او را ترور کند.

ادامه

اسراییل, امریکا, اندونزی, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خبر, روسیه, فیلیپین