آغاز شمارش معکوس برای فروپاشی کابینه نتانیاهو

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل از آغاز شمارش معکوس برای فروپاشی کابینه بنیامین نتانیاهو خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل از آغاز شمارش معکوس برای پایان کار کابینه بنیامین نتانیاهو خبر داده و هفته آینده را هفته‌ای سرنوشت‌ساز برای بقای کابینه او توصیف کرده است. ... آغاز شمارش معکوس برای فروپاشی کابینه نتانیاهو

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

تظاهرات همبستگی با غزه در استکهلم و مراکش

سوئد و مراکش روز جمعه شاهد تظاهرات در همبستگی با مردم غزه بودند. به گزارش ایسنا، جمعه خیابان‌های استکهلم، پایتخت سوئد، شاهد راهپیمایی سکوت در همبستگی با مردم فلسطین و درخواست برای پایان دادن به تجاوزات اسرائیل به غزه بود. تظاهرکنندگان به نشانه عزاداری برای شهدای فلسطین لباس سیاه پوشیده بودند. آنها همچنین پرچم‌های فلسطین ... تظاهرات همبستگی با غزه در استکهلم و مراکش

ادامه

پرستاران, جهان, خاورمیانه, درمان, زنان, سوئد, شمال آفریقا, شمال اروپا, فلسطین, فیلم, کودکان, گرسنگی, مراکش, نسل‌کشی, همبستگی

درخواست در برزیل برای تحریم و قطع روابط با اسرائیل

هنرمندان، روشنفکران و سیاستمداران برزیلی از لولا داسیلوا درخواست کردند روابط خود را با اسرائیل قطع کند و تحریم‌هایی را به خاطر جنگ نسل‌کشی جاری در نوار غزه اعمال کند. در این راستا دو اتحادیه بزرگ تجارت نفتی در برزیل از رئیس جمهور این کشور خواستند تا تحریم انرژی را علیه اسرائیل بابت اقدامات وحشیانه ... درخواست در برزیل برای تحریم و قطع روابط با اسرائیل

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, اقتصادی, برزیل, بولیوی, تحریم, جهان, خاورمیانه, شیلی, صهیونیسم, کلمبیا, نسل‌کشی

بارسلونا روابط با اسرائیل را قطع و توافق دوجانبه را متوقف کرد

شورای شهر بارسلونا با مطرح کردن نقض حقوق بین‌الملل و حقوق فلسطینی‌ها توسط اسرائیل، با اکثریت آرا به قطع روابط نهادی و همکاری با اسرائیل و تعلیق «توافق دوستی» با تل‌آویو رای داد. به گزارش ایسنا، این طرح که مورد حمایت حزب سوسیالیست حاکم به همراه گروه‌های چپ افراطی و چپ‌گرای طرفدار استقلال در بارسلونا ... بارسلونا روابط با اسرائیل را قطع و توافق دوجانبه را متوقف کرد

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, زنان, سوسیالیسم, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

دولت ترامپ به‌جای تقابل با چین و روسیه، باید هم‌زمان با هر دو تنش‌زدایی کند تا از شکل‌گیری یک ائتلاف ضدآمریکایی جلوگیری شود. باشگاه خبرنگاران به نقل از نشنال اینترست دولت ترامپ به‌جای تلاش برای اولویت دادن به بازدارندگی در برابر چین نسبت به روسیه، بهتر است مسیر کاهش تنش با هر دو قدرت را ... پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, اروپا, اقتصادی, امنیتی, ایدئولوژیک, تایوان, تحلیل, تشنج زدایی, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, محیط زیست

لاوروف: سخنان ترامپ درباره خروج آمریکا از شمال سوریه قابل اطمینان نیست

وزیر امور خارجه روسیه درباره تحقق وعده “ترامپ” درباره خروج نظامیان آمریکایی از مناطق شمال سوریه ابراز تردید کرده و در عین حال سیاست متناقض واشنگتن با مسئله کردهای سوری را بازی بسیار خطرناکی ارزیابی کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، “سرگئی لاوروف” وزیر امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران بعید ندانست که تحقق اظهارات “دونالد ترامپ” رئیس جمهوری آمریکا درباره خروج نظامیان این کشور از مناطق عملیاتی ترکیه در شمال شرق سوریه تحقق پیدا نکند.

 

وی گفت: «واقعیت این است که ترامپ بارها وعده داده که نظامیان آمریکایی را از سوریه یا دیگر کشورها خارج می‌کند، ولی این اظهارات هنوز جامه عمل نپوشیده است. بعید نیست که ما در رابطه با سخنان اخیر رئیس جمهوری آمریکا نیز با سرنوشت مشابهی مواجه شویم.»

 

وزیر خارجه روسیه یادآور شد که اقدامات ایالات متحده در سوریه نشان دهنده بی کفایتی مقامات واشنگتن است. وی افزود: «اینکه آنها سخنان متضادی در این باره می‌گویند نشان دهنده آن است که همتایان آمریکایی ما کفایت لازم برای حل و فصل مشکلات در سوریه را ندارند. این مسئله برای من دیگر ثابت شده است. ما بارها خواستار پایان یافتن اشغال غیرقانونی منطقه التنف شده‌ایم. ولی شاهد هستیم که عملاً آنها با ایجاد یک پایگاه نظامی در آنجا، منطقه‌ای به وسعت ۵۵ کیلومتر از خاک سوریه که منطقه بزرگی است را به اشغال خود در آورده‌اند. منطقه‌ای که افراد بسیار بدی، ازجمله تروریست‌ها، افراط گرایان و کسانی که پناهجویان سوری ساکن اردوگاه الرکبان را مورد آزار و اذیت قرار می دهند، در آنجا جمع شده‌اند. آمریکایی ها بارها وعده‌های خود را نقض کرده‌اند از جمله آخرین وعده خود درباره بستن کامل این منطقه را نقض کرده‌اند.»

 

آمریکا بازی بسیار خطرناکی را با کردهای سوریه در پیش گرفته است

 

سرگئی لاوروف همچنین هشدار داد که برخوردهای ضدونقیض آمریکا با مسئله کردها می تواند کل منطقه خاورمیانه را با چالش مواجه کند و لازم است تا از این مسئله اجتناب شود. وی توضیح داد: «آمریکایی‌ها باید درک کنند که روندی که آنها طی چند سال اخیر در مناطق شمال شرق سوریه در پیش گرفته‌اند، مستقیماً نقض کننده درخواست قطعنامه شورای امنیت درباره احترام به تمامیت ارضی و استقلال سوریه است. آمریکایی‌ها در آنجا ساختارهای شبه دولتی ایجاد کرده و امکان موجودیت آنها را تامین کرده‌اند و فعالانه موضوعات موردعلاقه کردها را در آنجا پیش می برند که باعث اعتراض قبایل عرب زبانی شده که بطور مرسوم در این مناطق زندگی می کنند.»

 

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: «این بازی بسیار خطرناکی است. روزی که به عراق سفر کرده بودم در گفت‌وگو با رهبران اقلیم کردستان عراق متقاعد شدم که آن‌ها بسیار نگران آن هستند که این اقدامات آمریکا ممکن است کل منطقه خاورمیانه را بهم بریزد و لازم است تا به هر قیمتی از این مسئله اجتناب شود و من امیدوارم که آنها حرف ما را شنیده و عملاً در سیاست‌های متناقض و بدون در نظر گرفتن عواقب آن، تجدید نظر جدی کنند.»

 

وعده وزیر خارجه ترکیه به لاوروف درباره احترام گذاشتن به تمامیت ارضی سوریه

 

لاوروف همچنین یادآور شد که در جریان مذاکرات تلفنی روز سه شنبه خود با “مولود چاووش‌اوغلو”، وزیر خارجه ترکیه همتای ترکیه‌ای به وی اطمینان داده و قاطعانه و بدون ابهام تایید کرده که طرف ترکیه‌ای به استقلال و تمامیت ارضی سوریه احترام می گذارد و در جریان تمامی عملیات خود این مسئله را در نظر می گیرد که هدف نهایی تلاش‌های ما از جمله برقراری تمامیت ارضی کامل کشور سوریه است.

 

وی افزود: «مسلماً ما دائماً روند اوضاع را زیر نظر داشته و اطلاعات در این باره به ما داده می شود.» به گفته وی، مقامات مسکو بر این عقیده هستند که مشکلات در شمال شرق سوریه به طور قطع باید از طریق گفت‌وگو بین مقامات دمشق و نمایندگان جامعه کردهای منطقه حل و فصل شود و طرف روسی در این رابطه تماس‌های دائمی با کردهای سوری و مقامات دمشق برای تامین امنیت مناطق برقرار کرده است

تسنیم

واکنش شدید دمشق به اقدام نظامی ترکیه در شمال سوریه

دولت سوریه عملیات نظامی ارتش ترکیه در شمال شرقی سوریه را نقض فاحش حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل خواند و تأکید کرد که سوریه با تمام عزم و اراده خود با این اقدام متجاوزانه مقابله خواهد کرد.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

آنکارا: اردوغان و ترامپ درباره عملیات “چشمه صلح” توافق کردند

مشاور رئیس جمهوری ترکیه فاش کرد که رجب طیب اردوغان با همتای آمریکایی خود درباره چگونگی و اهداف عملیاتی که آنکارا در شمال سوریه با نام “چشمه صلح” کلید زده، به توافق رسید.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, انگلستان, ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق