رئیس‌جمهوری مکزیک قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد

رئیس‌جمهوری مکزیک با پیوستن به اعتراض‌های جهانی علیه اسرائیل، گرسنگی و قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد و «ایجاد صلح» را خواستار شد. به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، «کلائودیا شینباوم» رئیس‌جمهوری مکزیک در نشست مطبوعاتی صبحگاهی خود تاکید کرد: ما آنچه را که اکنون (در غزه) اتفاق می‌افتد، محکوم می‌کنیم و ... رئیس‌جمهوری مکزیک قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد

ادامه

آمریکای لاتین, اروگوئه, تحلیل, جهان, حقوق بشر, زنان, صلح, صهیونیسم, فلسطین, کودکان, گرسنگی, مکزیک, نسل‌کشی

برنی سندرز اقدام آمریکا برای توقف قحطی در غزه را خواستار شد

سناتور آمریکایی «برنی سندرز» از واشنگتن خواست تا جلوی جنگ غیرقانونی در نوار غزه را بگیرد که به تلفات گسترده غیرنظامیان و قحطی منجر شده است. به گزارش ایسنا، سناتور سندرز همچنین گفت: «پس از ۲۱ ماه جنگ بی‌امان، نابودی غزه توسط دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل وارد مرحله جدید و وحشتناکی شده است. ... برنی سندرز اقدام آمریکا برای توقف قحطی در غزه را خواستار شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, زنان, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, گرسنگی

جنایتی دیگر: اسرائیل هزاران تن اقلام امدادی غزه را معدوم کرد+ فیلم

در سایه گسترش روزافزون گرسنگی و قحطی در غزه، اسرائیل هزاران تن اقلام امدادی و پزشکی که برای ساکنان غزه ارسال شده بود را معدوم کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رادیو و تلویزیون اسرائیل گزارش داد که ارتش اشغالگر اسرائیل ده‌ها هزار تن از اقلام امدادی از جمله مقادیر زیادی غذا ... جنایتی دیگر: اسرائیل هزاران تن اقلام امدادی غزه را معدوم کرد+ فیلم

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فلسطین, فیلم, گرسنگی, گزارش

بیانیه مشترک کنگره آمریکا: ترامپ باید نتانیاهو را تحت فشار بگذارد

اعضای کنگره آمریکا با انتشار بیانیه‌ای ضمن تاکید بر شرایط وحشتناک غزه، تاکید کردند که رئیس‌جمهور آمریکا باید نخست‌وزیر اسرائیل را جهت پایان جنگ تحت فشار قرار دهد. به گزارش ایسنا، اعضای کنگره ایالات متحده آمریکا شامگاه جمعه با انتشار بیانیه مشترکی اعلام کردند: «شرایط انسانی در غزه وحشتناک و غیرقابل قبول است و ما ... بیانیه مشترک کنگره آمریکا: ترامپ باید نتانیاهو را تحت فشار بگذارد

ادامه

آلمان, آمریکا, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, فرانسه, فلسطین, گرسنگی

تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

کارگران معترض هندی می‌گویند: تا لغو کامل خصوصی‌سازی اعتراض می‌کنیم. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری UNI هندوستان، جمع گسترده‌ای از کارگران هندی صنعت برق در ایالت بزرگ اوتارپرادش هند، در اعتراض به خصوصی‌سازی کلیه بخش‌های تولید و توزیع برق این ایالت، توسط دولت راستگرای این کشور به خیابان‌ها آمدند. کارگران برق ... تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

ادامه

جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, هندوستان

عفو بین‌الملل؛ به خاطر گزارش اوکراین متاسفیم اما پای درستی آن می‌ایستیم

سازمان عفو بین‌الملل در پی نارضایتی‌هایی که گزارشش درباره متهم کردن ارتش اوکراین به در خطر انداختن جان غیرنظامیان در میان طرف‌ها و کشورهای غربی مخالف با روسیه برانگیخت، اعلام کرد که از بابت ناراحتی که این گزارشش در میان این طرف‌ها ایجاد کرده متاسف است اما همچنان پای درست بودن محتوای این گزارش ایستاده و بر آن تاکید دارد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، گزارش چند روز پیش عفو بین‌الملل که در آن کی‌یف را متهم به خطر آفرینی برای جان غیرنظامیان کرده بود با موجی از واکنشهای خشمگینانه مقامات اوکراینی و غربی مواجه شد که حتی تا روز دوشنبه نیز ادامه یافت.

 

این طرفهای ناراضی نویسندگان این گزارش را متهم کردند به این که این گزارش آنها به عنوان یک توجیه دیگر برای مسکو در قبال بمبارانهای فزاینده‌اش در هفته‌های اخیر خدمت خواهد کرد.

 

این گروه حقوق بشری با این وجود اعلام کرد که از بابت رنجشی که این گزارشش در میان این طرفهای مخالف با روسیه از جمله ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ایجاد کرده و تحولاتی نظیر استعفای رئیس دفتر این سازمان در شهر کی ‌ف را رقم زده، متاسف است.

 

در این میان هیات روسیه در شهر ژنو در توئیتی نوشت: اگر یک ساختمان غیرنظامی “برای مقاصد نظامی مورد استفاده قرار بگیرد، این ساختمان هدفی مشروع برای یک حمله دقیق است”. این توئیت به نوبه خود واکنشهای منفی بیشتری را در میان طرفهای مخالف با روسیه در پی داشت.

 

عفو بین‌الملل گزارش خود را روز پنجشنبه منتشر کرده و در آن عنوان کرد حضور سربازان اوکراینی در مناطق مسکونی خطرات علیه جان غیرنظامیان را در جریان حمله روسیه افزایش داده است.

 

عفو بین‌الملل در بیانیه خود به منظور ابزار تاسف گفت: گروه عفو بین‌الملل عمیقا از بابت ناراحتی و خشمی که بیانیه مطبوعاتی ما در مورد تاکتیکهای جنگی ارتش اوکراین ایجاد کرده، متاسف است.

 

در ادامه این بیانیه تصریح شد: اولویت عفو بین‌الملل در قبال این جنگ و هر جنگ دیگری تضمین محافظت از غیرنظامیان است. در حقیقت این تنها هدف ما به هنگام منتشر ساختن این مطلب تحقیقاتی اخیر بود. در حالی که ما کاملا پای درست بودن یافته‌هایمان می‌ایستیم از بابت رنجشی که ایجاد کرده است، متاسفیم.

 

زلنسکی پیشتر عفو بین‌الملل را متهم کرده بود به این که تلاش دارد مسئولیت را از روسیه در قبال حمله به اوکراین سلب کند و اوکسانا پوکالچوک، رئیس دفتر عفو بین‌الملل در اوکراین در واکنش به این گزارش سازمان متبوعش اعلام کرد که استعفا می‌کند زیرا این گزارش را یک هدیه پروپاگاندایی برای مسکو می‌داند.

چین نگرانی جدی خود را در مورد تخلیه آب آلوده هسته‌ای ژاپن ابراز کرد

 لی سونگ سفیر چین در امور خلع سلاح هسته‌ای، ۸ اوت  در دهمین کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای سخنرانی کرد و ضمن تشریح کامل موضع چین  در مورد استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای، نگرانی‌های جدی در مورد تخلیه آب آلوده هسته‌ای ژاپن در دریا را ابراز کرد.

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, تحلیل, جهان, چین, شرق آسیا, محیط زیست

«نالدی پاندو» خطاب به «آنتونی بلینکن»؛ ما باید به مردم فلسطین و اوکراین به یک اندازه اهمیت بدهیم

وزیر خارجه آفریقای جنوبی امروز در حضور همتای آمریکایی خود، با انتقاد از تبعیض موجود در عرصه بین‌المللی تأکید کرد که درد و رنج‌های مردم فلسطین نادیده گرفته می‌شود.

ادامه

اسراییل, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنوب آفریقا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق اروپا, فلسطین