چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا و شی جین‌پینگ رئیسان جمهوری برزیل و چین از ارتقای مشارکت راهبردی خود در سطح جهانی خبر داده و بر اولویت دادن به صلح بین‌المللی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا که چهارشنبه میزبان شی بود، گفت: چین و برزیل در دنیایی که گرفتار مناقشه‌های مسلحانه ... چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکای لاتین, اروپا, برزیل, چین, خبر, زنان, شرق آسیا, صلح, مشارکت راهبردی

سران گروه ۲۰ خواستار آتش‌بس فراگیر در غزه و لبنان شدند

سران گروه ۲۰ بیانیه مشترک خود را با اشاره به جنگ‌های غزه و اوکراین و همچنین درخواستی برای همکاری‌ها در رابطه با تغییرات اقلیمی، کاهش فقر و سیاست‌های مالیاتی ایراد کردند. به گزارش ایسنا، نشست ۲ روزه سران گروه ۲۰ از روز دوشنبه در «موزه هنر مدرن» واقع در شهر «ریو دو ژانیرو» برزیل آغاز ... سران گروه ۲۰ خواستار آتش‌بس فراگیر در غزه و لبنان شدند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, اوکراین, برزیل, بیانیه, جنگ نیابتی, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, صلح, فلسطین, گروه ۲۰, لبنان

راهپیمایی اعتراضی حامیان فلسطین در محل برگزاری اجلاس «گروه ۲۰»

جمعی از حامیان فلسطین در محل برگزاری اجلاس گروه ۲۰، راهپیمایی اعتراضی برگزار و حمایت برخی اعضای این نهاد از جنایات تل‌آویو را محکوم‌کردند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، به دعوت ۲۰۰ سازمان مردم نهاد برزیل از جمله «کارزار مشترک بین‌المللی حمایت از فلسطین و مردم مظلوم غزه و لبنان»، صدها برزیلی، امروز در یکی ... راهپیمایی اعتراضی حامیان فلسطین در محل برگزاری اجلاس «گروه ۲۰»

ادامه

آرژانتین, آلمان, آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, انگلیس, برزیل, جهان, حقوق بشر, خبر, غرب, فرانسه, فلسطین, کانادا, گروه ۲۰, لبنان, نسل‌کشی

داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا از نئولیبرالیسم انتقاد کرد و گفت که نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را که گریبانگیر دموکراسی‌ها شده است، وخیم‌تر کرده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا شنبه شب در نشستی با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد، فعالان محیط زیست و گروه‌های اقلیت در آستانه اجلاس دو روزه سران ... داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است

ادامه

آرژانتین, آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحلیل, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰, محیط زیست, نئولیبرالیسم

روسیه: کمک به کوبا را افزایش می‌دهیم

دولت روسیه از افزایش حجم کمک‌های بشردوستانه این کشور به کوبا در پاسخ به بلایای طبیعی این کشور خبر داد. به گزارش ایسنا، «آلکساندر کورنکوف»، وزیر امور وضعیت اضطراری روسیه در نشست با «رائول کاسترو»، رئیس جمهور سابق کوبا تاکید کرد مسکو حجم کمک‌های بشردوستانه خود به کوبا را در واکنش به رخدادهای طبیعی در ... روسیه: کمک به کوبا را افزایش می‌دهیم

ادامه

آمریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, کوبا, همبستگی

عضویت ونزوئلا در شورای حقوق بشر سازمان ملل / مادورو: پیروز شدیم

ونزوئلا در رقابت برای کسب کرسی در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد پیروز شد و در رای‌گیری محرمانه مجمع عمومی با ۱۰۵ رای توانست کاستاریکا با ۹۶ رای را شکست دهد.

 

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، در کاراکاس، خورخه آریزا، وزیر امور خارجه ونزوئلا این رای‌گیری را “تصمیمی تاریخی” دانست و گفت با وجود “کمپین شدید و بیرحمانه به رهبری ایالات متحده و کشورهای متحد تابع آن” چنین تحولی پیروزی است.

 

این مساله با استقبال نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا روبرو شد. وی در توئیتی این رخداد را پیروزی برای ونزوئلا خواند و نوشت: “پیروزی در سازمان ملل! ۱۰۵ رای موافق برای ورود ونزوئلا به شورای حقوق بشر به عنوان کشوری آزاد.”

 

با این حال، کسب کرسی در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از سوی ونزوئلا با واکنش حقوق بشری‌ها مواجه شد. آن‌ها گفتند، چنین اتفاقی مانند این است که “متهم در دادگاه در جایگاه هیئت منصفه” هم بنشیند. کلی کرافت، سفیر آمریکا هم آن را “مایه خجالت سازمان ملل و تراژدی برای مردم ونزوئلا” توصیف کرد.

 

این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که شورای حقوق بشر کمیته‌ای برای کشف حقایق درباره نقض حقوق بشر ادعایی در ونزوئلا منصوب کرده است. به‌رغم اعتراض آمریکا، نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا این پیروزی را دستاورد دانسته است.

 

انتخاب ونزوئلا در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شهر ژنو بود و ونزوئلا یکی از ۱۴ کرسی حوزه آمریکای لاتین را به دست آورد تا یکی از اعضای شورای حقوق بشر با ۴۷ عضو شود. دولت ونزوئلا هم این عضویت را “دستاوردی بزرگ” توصیف کرده است.

 

علاوه بر آمریکا، اغلب کشورها در آمریکای لاتین و بیش از ۵۰ کشور دیگر چون انگلیس، آلمان، فرانسه، اسپانیا در کنار اتحادیه اروپا نیکولاس مادورو را دیگر به عنوان رئیس‌جمهوری قانونی ونزوئلا به رسمیت نمی‌شناسند و در عوض خوان گوآیدو، رئیس مجلس ملی این کشور و رهبر مخالفان را به عنوان “رئیس‌جمهوری موقت” به رسمیت شناخته‌اند.

 

چین، کوبا و روسیه کشورهایی بودند که از عضویت ونزوئلا در شورای حقوق بشر حمایت کردند و هم‌زمان کشورهای دیگری چون مکزیک خواستار مذاکره میان دولت ونزوئلا و مخالفان شده است. در کنار ونزوئلا، برزیل هم موفق شد کرسی دیگری که در شورای حقوق بشر خالی مانده بود، به دست آورد.

 

انتخاب ونزوئلا در جلسه روز پنج‌شنبه در حالی رخ داد که دو روز پیش لوئیس چاربونیو، از مقام‌های دیده‌بان حقوق بشر از اعضای این نهاد بین‌المللی خواسته بود تا علیه ونزوئلا رای دهند. ماه سپتامبر گذشته هم شورای حقوق بشر اعلام کرده بود یک گروه حقیقت‌یاب را در ارتباط با موارد ادعایی نقض حقوق‌بشر در ونزوئلا به این کشور اعزام می‌کند.

ایسنا

 

اعتراضات سراسری مردم اکوادور بر سر حذف یارانه سوخت به نتیجه رسید

مذاکره رییس جمهور اکوادور با رهبران مردم بومی برای پایان دادن به اعتراضات سراسری در این کشور بر سر حذف یارانه سوخت به نتیجه رسید و دو طرف بر سر پایان دادن به اعتراضات و لغو حذف یارانه سوخت توافق کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اکوادور, امریکای لاتین, جهان, خبر