آلمان: هیچ جایگزینی برای تعامل با طالبان در افغانستان وجود ندارد

در حالی که دولت طالبان در افغانستان در تلاش برای بهبود مناسبات بین‌المللی است و بتازگی از سوی دولت روسیه به رسمیت شناخته شده است، آمریکا چهار سال پس از خروج نظامیانش از افغانستان، همچنان درصدد اخلال در مسیر ایجاد ثبات و امنیت در همسایه شرقی ایران است. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، مجمع عمومی ... آلمان: هیچ جایگزینی برای تعامل با طالبان در افغانستان وجود ندارد

ادامه

آسیای مرکزی, آلمان, آمریکا, اسراییل, افغانستان, امنیت, ایران, ایرلند, تروریسم, چین, حقوق بشر, روسیه, زنان, سازمان ملل, سوئد, قطر, کودکان, گزارش

اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

اعتصاب سراسری کامیون‌داران که از روز ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ آغاز شده، در سومین هفته اعتصاب به یکی از گسترده‌ترین حرکت‌های اعتراضی در بیش از ۱۶۰ شهر در تمام استان‌های کشور تبدیل شده است. کامیون‌داران و رانندگان کامیون به سیاست‌‌های ویرانگر، ضد مردمی، و بحران‌زای رژیم ولی فقیه که شرایط کار و زندگی را برای آنان ... اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

ادامه

استبداد, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, حقوق بشر, رانندگان, زحمتکشان, زنان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فرهنگیان, کودکان, معیشت, همبستگی

بیانیه جنبش عدم تعهد در محکومیت حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران

جنبش عدم تعهد (NAM) با صدور بیانیه‌ای رسمی، حمله وحشیانه، تحریک‌نشده و از پیش طراحی‌شده اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران را که در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ (۱۳ ژوئن ۲۰۲۵) صورت گرفت، به شدیدترین وجه ممکن محکوم کرد. به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است که حمله وسیع و هماهنگ اسرائیل شامل سلسله‌ای از ... بیانیه جنبش عدم تعهد در محکومیت حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران

ادامه

اسراییل, ایران, بیانیه, تجاوز نظامی, جنبش غیر متعهدها, جهان, زنان, سازمان ملل, صلح, کودکان, محیط زیست

میدل ایست آی: آمریکا به طور محرمانه موشک‌های هلفایر به اسرائیل داده است

نشریه میدل ایست آی فاش کرد ایالات متحده پیش از حملات جنایتکارانه بامداد جمعه اسرائیل به ایران به شکل بی سر و صدا صدها موشک «هلفایر» را تحویل این رژیم داده بود. به گزارش ایسنا، رژیم غاصب و متجاوز اسرائیل بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد حملات گسترده‌ای را به کشورمان انجام داد که در پی ... میدل ایست آی: آمریکا به طور محرمانه موشک‌های هلفایر به اسرائیل داده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, زنان, صهیونیسم, کودکان, گزارش

پدافند هوایی دو جنگنده اسرائیلی را ساقط کرد/ اسارت خلبان زن

پدافند هوایی کشورمان دو جنگنده اسرائیلی را ساقط کرد یک خلبان که زن است اسیر شد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، پدافند هوایی کشور موفق شد دو جنگنده اسرائیلی را ساقط کند. بنا بر این گزارش خلبان یکی از این جنگده‌ها که زن است، به اسارت در آمده است. ارتش نیز اعلام کرد: نیروی پدافند هوایی ... پدافند هوایی دو جنگنده اسرائیلی را ساقط کرد/ اسارت خلبان زن

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان

طرح سوال ۳۰ نماینده از وزیر کشور برای توضیح درباره برخورد نیروی انتظامی با یک دختر

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از طرح سوال از وزیر کشور برای توضیح درباره علت برخورد خشن نیروی انتظامی با دختر جوانی در یکی از پارک‌های تهران خبر داد.

 

پروانه سلحشوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بعد از انتشار فیلمی از برخورد پلیس با یک دختر جوان در یکی از پارک‌های تهران امروز ۳۰ نماینده در تذکر کتبی به وزیر کشور خواستار توضیح در این باره شدند. همچنین سوالی از وزیر کشور درباره علت برخورد خشن نیروی انتظامی با دختر جوان در یکی از پارک‌های تهران به جریان افتاد.

 

این عضو فراکسیون زنان با تأکید بر اینکه تذکر دادن آدابی دارد، گفت: این نوع رفتارها باعث اغتشاش در جامعه می‌شود.

 

در هفته‌های اخیر جو بسیار متشنجی در جامعه ایجاد شد که به بی‌اعتمادی دامن می‌زند. کشور ما در حال حاضر نیاز به همبستگی و یکپارچگی اجتماعی دارد و این گونه رفتارها تعادل مورد نیاز در جامعه را از بین می‌برد.

 

سلحشوری افزود: اینکه عده‌ای حس کنند قدرت داشته و همه کاره هستند و می‌توانند انگ زده و با کسانی که حامی نداشته، برخورد کنند قابل قبول نیست. نمونه آن فیلمی است که اخیراً منتشر شده مبنی بر برخورد راننده اسنپ با یک دختر درباره حجاب. این به معنای ایجاد التهاب در جامعه ایران است که نباید به این التهابات دامن زد. متأسفانه به اسم امر به معروف و نهی از منکر این کارها انجام می‌شد.

 

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر فروع دین است که نباید این طور به آن عمل کرد. این گونه رفتارها برای وقتی بود که قانون جامعی نداشتیم. نمی‌شود با افراد لج کرد و مشکل ایجاد نمود و بعد بگوییم که نهی از منکر کرده و آن فرد را بازداشت کنید. این‌ها تنها باعث بی‌نظمی و بی‌قانونی در جامعه می‌شود.

ایسنا

صدای حق‌طلبی جوانان و دانشجویان، خاموش‌شدنی نیست!

برپایهٔ گزارش‌های رسانه‌ها، دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به حجاب اجباری، روز ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ مقابل پردیس هنرها تجمع کردند. دانشجویان معترض در تجمع‌شان شعارهای: “آزادیِ انتخاب حق مسلم ماست”، “نان، کار، آزادی، حجابِ اختیاری”، “دانشجو می‌میرد، ذلت نمی‌پذیرد”و”بیگاری بیکاری حجاب اجباری”سر می‌دادند.

ادامه

ایران, جنبش دانشجویی, حقوق بشر, خبر, زنان

نرگس محمدی در بیمارستان بستری شد

نرگس محمدی که از سال گذشته طبق نظر پزشکان متخصص ریه و زنان می‌بایست تحت عمل جراحی هیسترکتومی (خارج کردن رحم) قرار می‌گرفت و خانواده و وکلا درخواست مرخصی استعلاجی جهت انجام عمل جراحی را داده بودند، تحت الحفظ نیروهای امنیتی و زندان به بیمارستان منتقل شد.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, زنان