حمله بی‌سابقه تاکر کارلسون به نتانیاهو و سیاست‌های اسرائیل

مجری آمریکایی در بیانیه‌ای بی‌سابقه اعلام کرد که نتانیاهو با سیاست‌های خود هم آمریکا و هم رژیم اسرائیل را نابود خواهد کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از قدس نیوز؛ تاکر کارلسون، مجری تلویزیونی و روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی در بیانیه‌ای آتشین، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل را به دلیل اتخاذ سیاست‌های نسل‌کشی، به نابودی آمریکا ... حمله بی‌سابقه تاکر کارلسون به نتانیاهو و سیاست‌های اسرائیل

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی

واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

پکن طرح پیشنهادی واشنگتن برای ممنوع کردن پرواز خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه در مسیر رفت و برگشت به آمریکا را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزارت خارجه چین به پیشنهاد دولت آمریکا ممنوعیت پرواز هواپیماهای خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه از ... واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اقتصادی, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب

ترامپ: تعرفه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چینی وضع می‌کنم

رئیس جمهوری آمریکا از اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر روی کالاهای چینی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده تعرفه‌های گمرکی ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چین اعمال خواهد کرد و این اقدام در کنار فهرست فعلی تعرفه‌ها انجام می‌شود. وی افزود ... ترامپ: تعرفه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چینی وضع می‌کنم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

تعدادی از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری این کشور، درباره نزدیک شدن هند به چین و روسیه هشدارداده و از «دونالد ترامپ» خواستند تا روابط خدشه‌دار شده واشنگتن با دهلی نو بر سر تعرفه‌ها را ترمیم‌کند. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اکونومیک‌تایمز، گروهی از قانون‌گذاران دموکرات آمریکا از دونالد ترامپ رئیس ... هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دموکراسی, روسیه, هندوستان

از فرار تا بازگشت مغزها؛ چرا دانشمندان چینی آمریکا را ترک می‌کنند؟

سرمایه‌گذاری کلان چین در حوزه‌های علمی و فناوری نوین زمینه‌ بازگشت دانشمندان و نخبگان چینی را رقم زده است؛ روندی که از «فرار مغزها» به «بازگشت مغزها» تغییر مسیر داده و می‌تواند توازن علمی میان واشنگتن و پکن را دگرگون کند. به گزارش روز شنبه ایرنا، پس از سخت‌گیری‌های جدید آمریکا در صدور روادید (H-۱B) ... از فرار تا بازگشت مغزها؛ چرا دانشمندان چینی آمریکا را ترک می‌کنند؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, چین, خبر, دانشجویان, شرق آسیا

یاو فایننس؛ ضرر ۲۵۰ میلیارد دلاری به زیر ساخت‌های مخابراتی آمریکا، از جنگ تعرفه‌ای با چین

با توجه به ارزان بودن منابع و نیروی کار چینی در طول ۵۰ سال گذشته، شرکت‌های آمریکایی از چین برای تولید قطعات گران‌قیمت استفاده می‌کردند که محدودیت همکاری‌ها، برای شرکت‌های آمریکایی گران تمام شده است.

 

به نقل از یاهو, شرکت های آمریکایی سال‌هاست که قطعات گران قیمت مخابراتی را به چین سفارش داده‌اند تا برای آنها ارزان‌تر تمام شود و همین امر آمریکا را در زمینه تولید این قطعات تنبل کرده است.

 

«دوید مک کورت»، کار آفرین آمریکایی به یاهو اعلام کرد: «ما در خاک آمریکا تولید کننده این قطعاتی که از چین وارد می‌شده است را نداریم. چون تولید کننده آمریکایی تا پیش از این نسبت به خرید این محصول از شرکت های چینی با قیمت‌هایی بسیار پایین‌تر مطمئن بود. هم اکنون شرکت‌های آمریکایی پس از اعمال تعرفه و جنگ اقتصادی با یک سردرگمی روبه‌رو هستند.»

 

مک کورت در ادامه گفت: «من سال هاست که در صنعت مخابرات کار می‌کنم و ۵۰ سال است که هر چیزی را که می‌خواهیم، به چین می‌دهیم تا تولید کند.»

 

مک کورت معتقد است که جنگ تجاری آمریکا و چین منجر به ضرر ۲۵۰ میلیارد دلاری به زیر ساخت‌های مخابراتی آمریکا خواهد شد. البته وی مقصر اصلی را خود آمریکا می‌داند چرا که چشم خود را بر تنبلی خودش بسته و باعث شد شرکت‌های چینی بر بازار آمریکا مسلط شوند. به طور مثال غول مخابراتی جهان، موتورولا در سال ۲۰۱۰ زیرساخت‌های مخابراتی خود را به شرکت نوکیا فروخت و نهایتا نوکیا در سال ۲۰۱۴ آن را به لنووو فروخت.

 

مک کورت در کتاب جدید خود تحت نام «باز اندیشی و چرایی شباهت کارآفرینان به انقلابیون» از چگونگی بی‌خاصیتی سازمان تجارت جهانی و سازمان ملل سخن می‌گوید. وی مشکلات کنونی آمریکا را ناشی از سیاست‌های غلط در طول سالیان دراز می‌داند.

 

آمریکا با روی کار آمدن دونالد ترامپ سعی در محدود کردن بازار چین برای افزایش تولید داخلی در آمریکا داشته است که تا کنون با مخالفت های زیادی رو به‌رو بوده است.

ایلنا

ترامپ: تحریم‌های جدید آمریکا متوجه آیت‌الله خامنه‌ای است

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه ۲۴ ژوئن در برابر دوربین شبکه‌های خبری فرمان تحریم‌های جدید علیه ایران را امضا کرد. به گفته ترامپ این تحریم‌ها متوجه آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی و دفتر اوست.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر