درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکت‌های اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضی‌ای مسالمت‌آمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراض‌ها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

ادامه

ایران, پیام, حقوق بشر, خاورمیانه, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

جوانان «چوار» به استخدام غیربومی‌ها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام می‌گویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرک‌های صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگران, مبارزه طبقاتی, معیشت

حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاست‌ها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم

دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند.  گذران زندگی با این حقوق‌ها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است

ادامه

ایران, ایمنی, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگران

ضرب و شتم یک کارگر ساختمانی توسط نیروهای پیمانکار شهرداری

روز گذشته ویدئویی در شبکه ها اجتماعی از ضرب و شتم این کارگر توسط نیروهای پیمانکار شهرداری منتشر شد که واکنش بسیاری را به همراه داشت. به گفته شهردار محمدشهر این چهارمین درگیری نیروهای پیمانکار با کارگران در سال جاری است.

 

به گزارش هرانا، به نقل از انصاف، ضرب و شتم و مصدومیت یک کارگر ساختمانی در محمدشهر کرج توسط عوامل یک شرکت پیمانکاری وابسته به شهرداری محمدشهر در فضای مجازی و اینستاگرام بازتاب فراوانی داشت.

 

بر اساس این گزارش، دستور توقف فعالیت یک پروژه در حال ساخت از طرف عوامل یک شرکت پلیس ساختمان خصوصی وابسته به شهرداری محمدشهر، موجب درگیری بین کارگران این پروژه و عوامل شهرداری شد.

 

شهردار محمدشهر با طرح این ادعا که در ابتدا کارگران با یک نیروی این پیمانکار درگیر شده اند در خصوص وضعیت کارگر مجروح گفت: “وضعیت عمومی این کارگر خوب است و موضوع به صورت ویژه با حضور مقام قضایی بررسی می‌شود”.

 

به گفته سعید صفری: “سه نیروی شرکت پیمانکاری بعد از این اتفاق اخراج شدند و این چهارمین درگیری نیروهای پیمانکار با کارگران در سال جاری است”.

 

به گزارش ایران کارگر به نقل از فیلم ؛ دست‌کم ۵ تن از ماموران شهرداری مشغول کتک زدن یک کارگر هستند که بر روی زمین افتاده است. آنها با مشت و ضربات پا این کارگر را می‌زنند. در صحنه‌ای از این فیلم کارگری که سر خون‌آلود خود را با دست گرفته است، دیده می‌شود. در این فیلم، شاهد حضور دو کودک نیز هستیم که به صحنه ضرب و شتم آن کارگر نگاه می‌کنند.

 

شهردار محمد شهر کرج، در واکنش به کتک زدن یک کارگر ساختمانی توسط عواملش، ضمن تایید این خبر، اما آنها را تبرئه کرد و گفت: «درگیری و ضرب و شتم توسط کارگران ساختمانی شروع شده است.»

 

در این میان معلوم نیست که اگر شروع کننده آن کارگر بوده است، چرا در اثر اعتراض مردم در فضای مجازی، مجبور شده است تا بگوید که «عوامل ضرب و شتم این کارگر ساختمانی اخراج شدند.»

 

به گفته شهردار محمد شهر چون مالک ساختمان در محل حضور نداشته، ماموران از کارگران خواستند تا ادامه کار را متوقف کنند، اما کارگران به اخطارها توجهی نکردند و آنها اقدام به جمع‌آوری ابزار کار کارگران کردند.

 

پس از اعتراض این کارگر که به دلیل عدم حضور صاحب کار نمی‌توانید وسایل را با خود ببرید، ماموران آن کارگر را زیر مشت و لگد خود قرار می‌دهند.

 

این اقدام ماموران شهرداری در حالی صورت گرفته است که این ساختمان در دست ساخت، دارای پروانه ساخت بوده است.

 

برخورد خشن ماموران شهرداری با کارگران و دستفروشان در شهرهای مختلف، بارها خبرساز شده و اعتراض مردم را در پی داشته است.