رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سه‌شنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیت‌های دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق آفریقا, فرانسه, ناتو

شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بی‌سابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, جنوب, جهان, چین, خبر, فساد, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰

تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنه‌ای در مورد “پاسخ دندان‌شکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایت‌های جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیتی, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, سرمایه‌داری, صلح, صهیونیسم, فاشیسم, فلسطین, لبنان, منافع ملی

سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عراق, عربستان سعودی

تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو به‌عنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

ادامه

آسیا, آسیا پاسیفیک, اقتصادی, تایوان, جهان, چین, خبر, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, صلح

صندوق بین‌المللی پول: تحریم‌ها سال آینده تاثیر اضافه‌ای بر اقتصاد ایران نخواهد داشت

مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین‌المللی پول گفت: «تخمین زده می‌شود تحریم‌هایی که در سال گذشته اعمال و در سال جاری سخت‌تر شد، سال آینده تأثیر اضافه‌ای بر اقتصاد ایران نداشته باشد».

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد ایران سال آینده برای متعادل نگه‌داشتن بودجه‌اش به نفت بشکه‌ای ۱۹۴.۶ دلار نیاز دارد.

 

صندوق بین‌المللی پول طی گزارشی اعلام کرد انتظار می‌رود ایران که یکی از اعضای اصلی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است، در سال جاری میلادی ۴.۵ درصد و در سال آینده ۵.۱ درصد کسری مالی داشته باشد.

 

طبق شاخص بین‌المللی نفت خام برنت در روز جمعه تنها ۶۲ دلار در هر بشکه معامله شد.

 

پس از بسته شدن قرارداد برجام در ۲۰۱۵ و پایان یافتن تحریم‌هایی که سه سال پیش به‌خاطر برنامه اتمی این کشور بر آن اعمال شده بود، ایران شاهد افزایش درآمدهای نفتی خود بود.

 

ولی تحریم‌های جدیدی که دونالد ترامپ پس از بیرون رفتن از برجام در ۲۰۱۸ وضع کرد، بدترین تحریم‌های اعمال‌شده از طرف واشنگتن بود.

 

صندوق بین‌المللی پول در این گزارش نوشت انتظار می‌رود اقتصاد ایران در سال جاری میلادی ۹.۵ درصد کوچکتر شود، در حالی که قبلاً ۶ درصد تخمین زده شده بود، ولی پیش‌بینی می‌شود رشد تولید ناخالص داخلی این کشور در سال آینده ثابت بماند.

 

جهاد آزور، مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین‌المللی پول گفت: «تخمین زده می‌شود تحریم‌هایی که در سال گذشته اعمال و در سال جاری سخت‌تر شد، سال آینده تأثیر اضافه‌ای نداشته باشد».

 

کاهش ارزش ارز ایران پس از وضع دوباره تحریم‌ها تجارت خارجی ایران را مختل کرده و تورم سالانه آن را افزایش داده است. صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند تورم ایران در سال جاری میلادی ۳۵.۷ درصد و در سال آینده ۳۱ درصد باشد.

 

آزور گفت مقامات ایران باید نرخ تبادل رسمی ارز را با نرخ بازار یکی کنند تا تورم کنترل شود.

 

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند صادرات کالاها و خدمات ایران در سال جاری میلادی تا ۶۰.۳ میلیارد دلار کاهش یابد در حالی که این رقم در سال گذشته ۱۰۳.۲ میلیارد دلار بود و احتمالاً در ۲۰۲۰ هم تا ۵۵.۵ میلیارد دلار پایین می‌آید.

تسنیم

تجارت ترجیحی ایران و اتحادیه اوراسیا از امروز روی ۸۶۲ کالا آغاز شد

تجارت ترتیبات ترجیحی ایران با اتحادیه اوراسیا از امروز ۵ آبان اجرایی می‌شود؛ این در حالی است که حجم تجارت ایران با این منطقه در حال حاضر ۲.۶ میلیارد دلار است.

ادامه

اسیای مرکزی, اقتصادی, اورآسیا, ایران, جهان, خبر, روسیه

روسیه از راهزنی بین‌المللی آمریکا در سوریه پرده برداشت

وزارت دفاع روسیه تصاویر ماهواره‌ای از برخی مناطق سوریه منتشر کرده است که نشان می‌دهد نیروهای آمریکایی چتر امنیتی برای قاچاق نفت سوریه ایجاد کرده‌اند و با وجود تحریم نفت این کشور از سوی آمریکا، با راهزنی بین‌المللی، ماهانه حدود ۳۰ میلیون دلار به جیب می‌زنند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

رسانه آلمانی: اروپا با طرح اینستکس آبروی خود را برده است

یک رسانه آلمانی در گزارشی با اشاره به نارضایتی فعالان اقتصادی در آلمان از تضمین‌های وعده داده شده دولت در مبادلات تجاری با ایران نوشت که اروپا با سیستم اینستکس برای دور زدن تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا آبروی خود را برده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, فرانسه