گزارش‌هایی از پیکار و زندگی مردم

رشد بیکاری، بطلان شعارهای ولی‌ فقیه! آمار منتشر شده در پایان سال گذشته خط بطلان دیگری بود بر شعار ولی فقیه یعنی سال “مهار تورم و رشد تولید”، شعاری که می‌بایستی به رشد تولید و اشتغال منجر گردد. طبق آمار منتشر شده توسط مرکز آمار، نرخ متوسط بیکاری در زمستان سال گذشته ۸٫۶ درصد بوده ... گزارش‌هایی از پیکار و زندگی مردم

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, اجتماعی, ایران, بازنشستگان, برابری اجتماعی, حقوق بشر, دانشجویی, زنان, سوخت‌بران, سیاسی, فقر, کارگری, کولبری, گزارش, محیط زیست, نئولیبرالیسم, نفتگران, همبستگی

پرتاب ماهواره تصویربرداری با جزئیات بالا “Resurs-P” شماره ۴ به مدار

موشک Soyuz-2.1b ماهواره تصویربرداری بسیار دقیق Resurs-P شماره ۴ را به مدار زمین فرستاد. به گزارش اسپوتنیک، روس کاسموس تصاویری پخش کرد که موشک Soyuz-2.1b روز یکشنبه از کیهان بایکونور پرتاب شد و ماهواره سنجش از دور Resurs-P Earth شماره ۴ را به مدار فرستاد. این ماهواره ۹ دقیقه و ۲۳ ثانیه پس از پرتاب ... پرتاب ماهواره تصویربرداری با جزئیات بالا “Resurs-P” شماره ۴ به مدار

ادامه

جهان, دانش, روسیه, شرق اروپا, گزارش, محیط زیست

گزارش‌هایی از پیکار و زندگی مردم

به کمک هم‌وطنان سیل‌زده در سیستان‌وبلوچستان بشتابیم! با بارش باران‌های شدید و متوالی در سیستان‌وبلوچستان و سرریز شدن آب ذخیره پشت سدها متأسفانه اغلب مناطق استان را سیل دربر گرفت و زندگی مردم استان را با بحرانی سخت روبه‌رو ساخته است. نزدیک به ۲ هزار روستا و چندین شهرستان بر اثر سیلاب‌ها و به‌دلیل آب‌گرفتگی ... گزارش‌هایی از پیکار و زندگی مردم

ادامه

آزادی, آلمان, آمریکا, اجتماعی, اقتصادی, روزنامه نگاران, زنان, سیاسی, فقر, کارگران, کودکان, گزارش

نبودِ شرایط ایمنی و افزایش سوانح کار نتیجهٔ سیاست‌های ضد کارگری مقررات‌زدایی و خصوصی‌سازی است!

فجایع ناشی از نبود بهداشت و ایمنی در محیط‌های کار در عرصه‌های گوناگون تولید، معدن‌ها، پالایش و استخراج نفت و گاز، و فعالیت‌های خدماتی و درمانی را می‌توان هر روز در اخبار ناگوار سوانح کار مشاهده کرد. مصدوم شدن و جان باختن هر روزهٔ کارگران در حین رفت و آمد به محل کار، در محل ... نبودِ شرایط ایمنی و افزایش سوانح کار نتیجهٔ سیاست‌های ضد کارگری مقررات‌زدایی و خصوصی‌سازی است!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استبداد, استثمار, ایران, ایمنی, بانک جهانی, بنگلادش, جهان, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, صندوق بین‌المللی پول, کارگری, محیط زیست, هندوستان

گفت‌وگویی با «پیتر مرتنز»، دبیرکل حزب کارگران بلژیک

پیتر مرتنز، دبیرکل حزب کارگر بلژیک، در سال‌های اخیر یکی از شخصیت‌های مطرح در جنبش کمونیستی در طرح مسئله ضرورت ایجاد روابط نزدیک تر کشورهای «جنوب جهانی» برای مقاومت در برابر هژمونی طلبی کشورهای امپریالیستی بوده است. کتاب جدید او با عنوان “شورش” که چاپ اول آن  در دسامبر ۲۰۲۳ در هلند منتشر شد، فراخوانی ... گفت‌وگویی با «پیتر مرتنز»، دبیرکل حزب کارگران بلژیک

ادامه

آزادی, آفریقای جنوبی, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, استبداد, استثمار, استعمار, اسراییل, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, امپریالیسم, اندونزی, انگلس, بانک جهانی, بریکس, بلژیک, بولیوی, تحریم, ترکیه, جنوب, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شیلی, صلح, صندوق بین‌المللی پول, عدالت اجتماعی, فرانسه, فلسطین, کشاورزی, کوبا, محیط زیست, مصاحبه و گفتگو, نئولیبرالیسم, هندوستان

شعارهای اعتراضی هزاران فعال محیط زیستی درآستانه برگزاری نشست گروه هفت در مونیخ

هزاران معترض که اغلب آنها را فعالان محیط زیست و کنشگران تغییرات اقلیمی تشکیل می‌دادند یک روز پیش از برپایی نشست رهبران هفت کشور صنعتی جهان در مونیخ دست به تظاهرات زدند.

 

به گزارش یورو نیوز؛ تظاهرکنندگان با حرکت در خیابان‌های شهر مونیخ که از روز یکشنبه میزبان سران کشورهای عضو گروه هفت است خواستار تلاش بیشتر برای مقابله با گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی شدند.

 

در میان جمعیت متنوع فعالان همچنین بازنشستگان طبیعت‌گرد و عاشق محیط زیست و نیز جوانانی که نگران بحران آب و هوا در آینده هستند به چشم می‌خوردند.

 

تظاهرکنندگان پارچه نوشته‌هایی با خود حمل می‌کردند که روی آنها شعارهایی در مخالفت با جنگ، لزوم استفاده بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر، مبارزه با گرمایش زمین و نجات سیاره نوشته شده بود.

 

یکی از مسئولان سازمان غیردولتی WWF که از جمله برپاکنندگان این تظاهرات بود با خطاب قرار دادن سران آلمان، کانادا، ایالات متحده، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و بریتانیا به عنوان کشورهای عضو گروه هفت از آنها پرسید: «برای خروج سریعتر از سوخت‌های فسیلی چه می‌کنید؟ برای جلوگیری هر چه سریع‌تر از انقراض گونه‌ها سریعتر چه می‌کنید؟»

 

یک عضو جوان سازمان غیردولتی یاد شده نیز به خبرنگار فرانس‌پرس گفت: «کشورهای گروه هفت با وجود اینکه تنها ۱۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند، مسئول یک سوم انتشار گازهای گلخانه‌ای هستند.»

 

فیونا، یکی از دیگر از فعالان جوان صلح سبز که در این اجتماع شرکت کرده بود به دمای بالای ۵۰ درجه در کشور هند اشاره می‌کند و می‌گوید مردم در این کشور به دلیل گرمای شدید جان خود را از دست می‌دهند.

 

مقامات آلمانی با برقراری تدابیر امنیتی شدید و حضور پرشمار نیروهای پلیس تلاش کردند به هر قیمتی که شده از بروز تحرکات خشونت‌آمیزی که پیش‌تر در سال ۲۰۱۷ اجلاس سران گروه بیست در هامبورگ را تحت‌الشعاع قرار داده بود، جلوگیری کنند.

 

با این حال به گزارش خبرگزاری فرانسه، در پایان راه‌پیماییِ معترضان در خیابان‌های شهر مونیخ، درگیری‌های پراکنده‌ای میان ماموران پلیس و آندسته از تظاهرکنندگان که خود را اعضای «بلوک ضد سرمایه‌داری» معرفی می‌‌کردند، روی داد.

وقوع سیل بی‌سابقه و آوارگی ۶ میلیون نفر در بنگلادش + فیلم

وقوع سیل سنگین در بخش‌هایی از بنگلادش و هند که بی‌سابقه ترین سیل طی ۲۰ سال گذشته در این کشور نیز به شمار می رود، ده‌ها کشته و میلیون‌ها آواره به جا گذاشت.

ادامه

اجتماعی, بنگلادش, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, فیلم, محیط زیست, هندوستان