فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

در پی برگزاری اعتصاب سراسری ضد ریاضت اقتصادی در بلژیک، تمامی پروازها زمین گیر و حمل و نقل عمومی در این کشور دچار مشکل شد. به گزارش ایسنا، این اعتصاب سراسری در حالی برگزار شد که دولت بلژیک یکسری طرح‌های ریاضتی جدید را وضع کرده است. به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های محلی بلژیک گزارش ... اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, بازنشستگی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, مبارزه طبقاتی, معیشت

موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

اولین موشک مداری که روز یکشنبه از قاره اروپا به فضا پرتاب شد، ثانیه‌هایی پس از بلند شدن از پایگاهی در نروژ سقوط کرد. به گزارش یورونیوز: این پرتاب آزمایشی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تکمیل و توسعه یافته بود، به عنوان گامی مهم برای استقلال فضایی اروپا دنبال می‌شد. بدین ترتیب، پرتاب موشک اسپکتروم ... موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, جهان, خبر, دانش, روسیه, غرب اروپا, فیلم, نروژ

آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

اروپا به‌دلیل وابستگی به آمریکا و محدودیت‌های مالی و سیاسی، قادر به ایجاد یک ساختار دفاعی مستقل و مقابله همزمان با تهدیدهای پوتین و ترامپ نیست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ تصور کنید دنیایی که در آن اروپا غربی قادر باشد همزمان به ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ پاسخ دهد. اما در دنیای واقعی، ممکن است ... آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اروپای غربی, بالتیک, تحلیل, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه از سیاست های امانوئل مکرون در قبال جنگ اوکراین انتقاد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه، اظهار داشت که این ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، نیست که در حال تحریک شکل‌گیری جنگ جهانی سوم است، بلکه امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، این کار را انجام می‌دهد. فیلیپو در ... سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

ادامه

آمریکا, اروپا, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, ناتو

شرکت دارویی سوئیس مجوز کاربرد تست پادتن کووید–۱۹ دریافت کرد

شرکت داروسازی «روشه» سوئیس روز یکشنبه اعلام کرد که مجوز اضطراری سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) را برای کاربرد تست تشخیص پادتن در بدن افراد مبتلا به ویروس کرونا، دریافت کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز؛ دولت ها، شرکت ها و کسب و کارها و افراد، در پی دستیابی به چنین تست های خونی هستند تا به آنها در شناسایی بهتر و بیشتر افرادی که احتمالا مبتلا به این بیماری بوده‌اند و یا احتمالا دارای مصونیت هستند، با هدف طراحی بالقوه راهبردهایی برای پایان دادن به قرنطینه‌ها و تعطیلی‌هایی که آسیب‌های بسیاری به اقتصادهای جهان زده است، کمک کند.

 

روشه پیش از این قول داده بود تست پادتن را تا اوایل ماه مه (میانه اردیبهشت ماه) آماده و عرضه کند و تا ماه ژوئن مقدار تولید ماهانه آن را تا میلیون‌ها عدد بالا ببرد.

 

این شرکت مستقر در باسل سوئیس که به صورت جداگانه سرگرم ساخت تست‌های مولکولی برای شناسایی افراد دارای ابتلای فعال به بیماری کووید – ۱۹ است، اعلام کرده است که تست پادتن تولیدی آن به نام “الکسیس آنتی سارس کوو – ۲” دارای نرخ ویژگی ۹۹.۸ درصد و حساسیت ۱۰۰ درصد است. این نسبت به آشکار شدن این موضوع کمک می‌کند که آیا فرد در معرض بیماری تنفسی کووید – ۱۹ ناشی از ویروس کرونا قرار گرفته و در بدن وی پادتن‌هایی برای رویاوریی با این ویروس ساخته شده است یا نه.

 

شرکت‌های دیگری مانند ابوت لابراتواریز مستقر در آمریکا، بکتون دیکینسون اند کو و دیاسورین ایتالیا نیز آزمایش‌های تشخیص پادتن‌هایی را تولید کرده‌اند که پس از تماس فرد با این ویروس، در بدن ساخته می‌شود. دیاسورین و ابوت اخیرا مجوزهای اضطراری دولت ایالات متحده را برای آزمایش محصولاتشان دریافت کرده‌اند.

 

کشورهای جهان، طرح‌ها و برنامه‌های گوناگونی برای کاربرد چنین تست‌هایی به منظور شناخت بهتر کووید -۱۹ و همچنین شناسایی افراد مبتلایی دارند که یا نشانه‌های حادی از خود بروز نداده‌اند و یا اصلا نشانه‌ای ندارند.

 

به گزارش روز شنبه شبکه اسکای نیوز، با صدور مجوز وزارت بهداشت انگلیس، محققان این کشور آزمایش‌های بالینی پلاسما درمانی برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را آغاز کرده‌اند.

 

در این روش پلاسمای خون افراد بهبود یافته از بیماری به افراد مبتلا تزریق می‌شود. پلاسمای گرفته شده حاوی پادتن‌ (آنتی بادی) هایی است که سیستم ایمنی بدن افراد را در مقابل ویروس کرونا تقویت می‌کند. کل این فرایند ۴۵ دقیقه طول می‌کشد و چنانچه آزمایش‌ها موفقیت‌آمیز باشد طرح ملی جمع‌آوری پلاسمای خون بهبودیافتگان برای درمان ۵ هزار بیمار آغاز خواهد شد.

 

سازمان ملی خدمات بهداشت انگلیس امیدوار است در یک ماه ‌آینده ۱۰ هزار واحد پلاسما جمع‌آوری کند. به نوشته نشریه ایندیپندنت، تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار بهبودیافته از کرونا، برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کرده‌اند.

 

دکتر «مانو شانکار» از بیمارستان «سنت توماس»، مکانی که این پروژه در حال اجراست، می‌گوید: ما در این روش تلاش می‌کنیم بیماران را با استفاده از آنتی‌بادی افرادی که از کرونا بهبود یافته‌اند در برابر این ویروس محافظت کنیم.

 

«مت هنکوک»  وزیر بهداشت انگلیس نیز با ادعای بر خورداری این کشور از دانشمندان پیش‌رو در زمینه علوم پزشکی، امیدوار است این روش درمانی نقطه عطفی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا شود.

 

بر اساس این گزارش، اهداکنندگان خون باید دست‌کم ۲۸ روز از بهبودی آن‌ها پس از ابتلا به کرونا گذشته باشد؛ آنها همچنین باید بین ۱۶ تا ۶۶ سال سن داشته باشند و باردار یا دچار بیماری قلبی نباشند. اجرای این روش باید با رضایت بیمار باشد و در خصوص کسانی به کار گرفته شود که در خطر مرگ هستند.

 

چین با استفاده از همین روش توانست جان بسیاری از مبتلایان به ویروس کرونا را نجات دهد.

 

پیش از این، همین روش در دوره همه‌گیری ویروس “سارس” و “اِبولا” برای کاهش عارضه‌های بیماری و کسانی به کار گرفته می‌شده که باید در بیمارستان‌ها بستری می‌شدند.

 

وخامت اوضاع سبب شده دولت انگلیس روند کشف واکسن کرونا را توسط دانشمندان دانشگاه‌های آکسفورد و ایمپریال کالج با جدیت بیشتری دنبال کند. براین اساس برای سرعت بخشیدن به روند کشف واکسن،  گروه ویژه‌ای متشکل از نمایندگان دولت، صنایع، محققان، دانشگاهیان و نهادهای ناظر را تشکیل داده‌ است. دانشمندان این کشور امیدوارند تا پاییز سال جاری میلادی، واکسن این بیماری را کشف و تولید انبوه کنند.

 

تاکنون حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سراسر جهان به ویروس کرونا و بیماری کووید – ۱۹ مبتلا شده و از این شمار، نزدیک به ۲۵۰ هزار تن جان خود را از دست داده‌اند.

ایرنا

کرونا، دادگاه استرداد آسانژ به آمریکا را به تعویق انداخت

دادگاه استرداد جولیان آسانژ بنیان‌گذار تارنمای افشاگر ویکی‌لیکس به آمریکا، به دلیل بحران همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ به ۲ نوامبر (۱۲ آبان) موکول شد.

ادامه

استرالیا, افغانستان, امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, خبر رسانی, سیاسی, غرب اروپا, ویکی‌لیکس

گاردین؛ کرونا، «خصوصی‌سازی» را زیر سوال برد

حجم بالای کمک دولت فرانسه به شرکت‌های ملی و خصوصی برای حفاظت از آنها در برابر تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا، سیاست‌های خصوصی‌سازی را زیر سوال برده است و دولت در را برابر پرسش مهمی قرار داده است.

ادامه

اقتصادی, جهان, حقوق بشر, خبر, سیاسی, غرب اروپا, فرانسه, کارگری