ترامپ: کنار آمدن با زلنسکی آسان نیست / جنگ اوکراین، جنگ ما نبود

ترامپ پس از صحبت با پوتین ابراز امیدواری کرد که اتفاقات خوبی رخ دهد و افزود، هنوز مشخص نیست که آیا زلنسکی به پایان درگیری با روسیه متعهد است یا نه. به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که بارها گفته در تلاش برای میانجیگری صلح بین روسیه و اوکراین، تعامل با مسکو را ... ترامپ: کنار آمدن با زلنسکی آسان نیست / جنگ اوکراین، جنگ ما نبود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

نیوزویک: خبر سرطان پیشرفته بایدن، شفافیت کاخ سفید را زیر سوال‌ برد

یک رسانه آمریکایی، اعلام دیرهنگام سرطان پیشرفته در رئیس‌جمهوری سابق این کشور را نشان‌دهنده نبود شفافیت در کاخ سفید ارزیابی‌کرد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، نشریه آمریکایی نیوزویک در گزارشی نوشت: اعلام خبر سرطان جو بایدن رئیس جمهوری سابق ایالات متحده، شفافیت کاخ سفید را زیرسوال می برد. این رسانه انگلیسی زبان افزود: بایدن به ... نیوزویک: خبر سرطان پیشرفته بایدن، شفافیت کاخ سفید را زیر سوال‌ برد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, تحلیل, جهان

روبیو: ترامپ خواستار دیدار فوری با پوتین است

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی از تمایل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای برگزاری نشست فوری با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خبر داد و تأکید کرد این دیدار می‌تواند تنها راه‌ حل برای خروج از بن‌بست جنگ اوکراین باشد. به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، روبیو در مصاحبه‌ای اختصاص با شبکه سی بی ... روبیو: ترامپ خواستار دیدار فوری با پوتین است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

رسانه های خبری آمریکا گزارش دادند که شمار تلفات گردبادهای شدید در این کشور که بخش هایی از ایالت های میانی و جنوبی را در نوریده است، به ۲۷ نفر افزایش یافته است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: گردباد ویرانگر در کنتاکی به خانه ها آسیب رساند، وسایل نقلیه را پرتاب کرد ... افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, محیط زیست

رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

دکتر دیلان مُورفی هشدار می‌دهد تعرفه‌های همه سویهٔ ترامپ بازتاب قانون مصیبت‌بار اسموت-هاولی است که به اقدام‌هایی تلافی‌جویانه، فروپاشیِ تجارت بین‌المللی، برافروختنِ افراط‌گرایی سیاسی، و درنهایت به جنگِ جهانی انجامید. در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ دونالد ترامپ جنگ تجاری همه‌سویه‌اش را علیه بقیه جهان آغاز کرد. پس از یک فروش بسیار زیاد اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات ... رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, دستمزد, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فقر, کانادا, کشاورزان, نازیسم

سندرز: کشتار غیرنظامیان افغان در حمله پهپادی آمریکا یک تراژدی انسانی است

سناتور ارشد دموکرات آمریکایی اشتباه آمریکا در حمله پهپادی که به کشته شدن ۱۰ غیرنظامی از جمله ۷ کودک افغان منجر شده است را یک تراژدی انسانی خواند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «برنی سندرز» سناتور ارشد دموکرات آمریکا، حمله پهپادی ارتش آمریکا در افغانستان که منجر به کشته شدن غیرنظامیان شده است را یک «تراژدی انسانی» خوانده است.

 

براساس گزارش شبکه سی بی اس آمریکا، تحقیقی که فرماندهی مرکزی آمریکا انجام داده نشان می‌دهد که حمله پهپادهای آمریکایی به کابل که مثلا علیه نیروهای داعش خراسان انجام شده در روز ۲۹ آگوست (۷ شهریور) یکی از غیرنظامیان افغانستان و ۹ نفر از اعضای خانواده وی را کشته است.

 

براساس گزارش نیوزویک، سندر در مصاحبه با شبکه سی بی اس گفت: امیدوارم آنها (پنتاگون) بفهمند که چه اتفاقی افتاده است و مطمئن شوند که دیگر هرگز از این اتفاقات رخ نخواهد داد. این یک تراژدی انسانی و غیرقابل قبول است.

 

«تد کروز» سناتور ایالت تگزاس نیز در توئیتی در واکنش به اعتراف وزارت دفاع آمریکا به این اقدام غیرانسانی نوشت، «فاجعه بایدن در افغانستان در حال بدتر شدن است. این مساله دو سوال بزرگ را مطرح میکند؟ آیا طالبان به آمریکا اطلاعات غلط دادند که منجر به کشته شدن ۱۰ نفر از جمله هفت کودک شده است؟ و اینکه چرا دولت بایدن به طالبان اعتماد کرده است؟»

 

«ایلهان عمر» نماینده ایالت مینه سوتا در مجلس نمایندگان نیز گفته، «تاسف کافی نیست. طی دو دهه هزاران نفر در پوشش حملات پهپادی کشته شده‌اند. ما باید هرکسی که در این زمینه قصور کرده است را پاسخگو کنیم و درباره کل برنامه پهپادی تحقیقات کامل صورت بگیرد.»

 

«فرانک کنث مک‌کنزی» رئیس نظامیان تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا موسوم به سنتکام شامگاه شنبه با اذعان به کشته‌شدن ۱۰ غیرنظامی از جمله ۷ کودک در حمله پهپادی ۲۹ اوت (هفتم شهریور) به کابل، این حادثه را فقط «اشتباهی غم‌انگیز» توصیف کرد.

 

مک‌کنزی باز هم ضمن توجیه این حمله، مدعی شد در آن زمان بسیار مطمئن بودند که در حال جلوگیری از تهدیدی فوری برای نظامیان حاضر در فرودگاه کابل هستند.

 

این در حالی است که پنتاگون در این سه هفته اصرار داشت که در جریان آن حمله هوایی، یک بمب‌گذار انتحاری داعش را که خطری فوری برای نیروهای ائتلاف آمریکایی در فرودگاه کابل داشت، از بین برده است.

 

طبق گزارش( افشاگری) نیویورک‌تایمز، راننده خودروی مذکور که هدف حمله قرار گرفته بود، «زمری احمدی» نام داشت که به عنوان یک مهندس برق برای شرکت امدادی آمریکایی تغذیه و آموزش بین‌المللی مستقر در کالیفرنیای آمریکا فعالیت می‌کرد و مدیر شرکت مذکور در خصوص کشته شدن وی تصریح کرد: «ما هیچ ارتباطی با داعش یا تروریسم نداریم».

دونالد ترامپ: آمریکا در حال تبدیل شدن به «چاه فاضلاب» بشریت است

دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد تعداد بی‌سابقه‌ای از مهاجران غیر قانونی بدون کنترل و بررسی وارد خاک آمریکا می‌شوند و این کشور درحال تبدیل شدن به «چاه فاضلاب» بشریت است.

ادامه

افریقا, امریکا, امریکای شمالی, پناهجویی, تحلیل, جهان, حقوق بشر, مکزیک, هائیتی

ژنرال آمریکایی: چین خطرناک‌ترین تهدید برای ما است

نایب رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با توصیف‌کردن چین به‌عنوان خطرناک‌ترین تهدید برای ایالات متحده، مدعی شد استراتژی نظامی واشنگتن باید به‌سرعت برای مقابله با تهدیدهای پکن حرکت کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا

توزیع ناعادلانه واکسن کرونا در جهان و فریادهایی که به جایی نمی‌رسد

با ادامه روند توزیع ناعادلانه واکسن کرونا، سازمان جهانی بهداشت، دانشمندان و کارشناسان با تاکید بر اینکه دریافت دز سوم یا واکسیناسیون کودکان چندان ضرورتی ندارد، بارها از کشورهای ثروتمند خواسته اند مازاد واکسن خود را به کشورهای فقیر دهند اما این مهم آنگونه که باید محقق نشده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, سازمان بهداشت جهانی