رسانههای کره شمالی تصاویری از روند ساخت یک کشتی جنگی بومیِ این کشور را منتشر کردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، رسانههای کره شمالی تصاویری را منتشر کردند که روند ساخت تازهترین ناوچه نیروی دریایی این کشور را نشان میدهد؛ ناوچهای که میتوانند «برگ برنده» و تغییردهنده معادلات باشد. ظاهراً این کشتی ... «برگ برنده»؛ رونمایی کره شمالی از روند تولید کشتی جنگی بومی
نرخ بهره بانک مرکزی چین تغییر میکند؟
بانک مرکزی چین اعلام کرد که نرخهای کلیدی خود را ثابت نگه میدارد. به گزارش ایسنا، بانک خلق چین (PBOC) اظهار کرد که مطابق با انتظارات تحلیلگران، نرخ بهره اصلی خود را بدون تغییر باقی میگذارد. نرخ اولیه وام یک ساله در ۳.۱ درصد باقی ماند، در حالی که نرخ وام پنج ساله در ۳.۶ ... نرخ بهره بانک مرکزی چین تغییر میکند؟
ژاپن در پرتاب موشک ماهوارهبر با شکست مواجه شد
ژاپن صبح امروز چهارشنبه، در پرتاب یک فروند موشک ماهوارهبر به فضا با شکست مواجه شد. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری «اناچکی» ژاپن، تلاش شرکت فضایی «اسپیس وان» (Space One) در پرتاب راکت ماهوارهبر «کایروز» (Kairos) به فضا با مشکل مواجه شد. این دومین تلاش ناموفق این شرکت خصوصی فضایی ژاپنی در ... ژاپن در پرتاب موشک ماهوارهبر با شکست مواجه شد
تجمع اعتراضی ژاپنیها به ۶ هزار و۲۰۰ پرونده جرم و جنایت نظامیان آمریکا و وابستگان آنها در این کشور
مردم ژاپن که از حضور نیروهای ایالات متحده در کشورشان آسیبهای جدی متحمل شدند، این بار تجمع اعتراضی علیه خشونت جنسی کارکنان نظامی آمریکا برگزار کردند. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شینهوا، شهروندان ژاپنی روبروی ساختمان وزارت امور خارجه کشورشان در شهر توکیو به خشونت جنسی کارکنان نظامی آمریکایی مستقر در این ... تجمع اعتراضی ژاپنیها به ۶ هزار و۲۰۰ پرونده جرم و جنایت نظامیان آمریکا و وابستگان آنها در این کشور
پارلمان کره جنوبی به استیضاح «یون سوک یول» رای داد
به دنبال تلاش دو هفته پیش «یون سوک یول» رئیسجمهوری کره جنوبی برای برقراری حکومت نظامی در این کشور، مجلس ملی کره پس از یک جلسه رایگیری ناموفق، در نهایت امروز شنبه، به طرح استیضاح وی رای مثبت داد. به گزارش ایرنا به نقل از یونهاپ، درحالیکه امروز پارلمان کره جنوبی دومین جلسه رای گیری ... پارلمان کره جنوبی به استیضاح «یون سوک یول» رای داد
سنای آمریکا کاهش نظامیان در کره جنوبی را مشروط کرد
مجلس سنای آمریکا ضمن تصویب لایحه سیاست دفاعی این کشور ، کاهش شمار نظامیان آمریکا در کره جنوبی را مشروط اعلام کرد.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز جمعه گزارش کرد بر اساس بخش هایی از این لایحه که با ۸۶ رای موافق به تصویب رسیده است، استفاده از صندوق های ذی ربط برای کاهش نظامیان آمریکا در کره جنوبی در صورت تحقق دو شرط امکان پذیر است.
با این حساب تا مدت ۹۰ روز پس از آنکه وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که این دو شرط محقق شده است ، این کشورمی تواند برای کاهش شمار نظامیان آمریکایی در کره جنوبی که هم اکنون ۲۸ هزار و ۵۰۰ نفر هستند ، تصمیم بگیرد.
بر اساس یکی از این شروط کاهش شمار نظامیان آمریکایی نباید منافع آمریکا را به مخاطره بیندازد و به امنیت متحدان آمریکا در منطقه آسیب برساند.
شرط دوم اینکه وزارت دفاع آمریکا باید با متحدان خود شامل کره جنوبی و ژاپن در این زمینه رایزنی کند،
افزون بر باید اطمینان حاصل شود که تهدیدهای کره شمالی نیز کاهش یافته است.
تصویب این لایحه و قانونی شدن آن به امضای دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نیاز دارد و این شروط در واقع می تواند توان دولت آمریکا برای کاهش نظامیان این کشور در کره جنوبی را تقلیل دهد.
پیش از این «وال استریت ژورنال» گزارش کرده بود پنتاگون در ماه مارس پیشنهادی به کاخ سفید برای کاهش نیروهای نظامی آمریکا در کره جنوبی داده است اما کره جنوبی در این مورد واکنش رسمی نداشته است.
یکی از بزرگترین اختلافات دو کشور در زمان حاضر تامین هزینه استقرار نظامیان آمریکایی در کره جنوبی است و به رغم برگزاری نشست های متعدد طرفین هنوز در این زمینه به توافق نرسیده اند و مشخص نیست دقیقا آمریکا خواهان چه میزان افزایش است.
کره جنوبی هم اکنون سالانه ۸۷۰ میلیون دلار برای این منظور تخصیص میدهد.
با وجود بن بست در این مذاکرات و به نتیجه نرسیدن رایزنی ها ، دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا امروز اعلام کرد که همچنان خواستار آن است که متحدان این کشور برای استقرار نظامیان آمریکایی هزینه بیشتری پرداخت کنند.
فوربس؛ سند همکاری ایران و چین چه پیامدهایی برای آمریکا دارد؟
نشریه معروف اقتصادی در گزارشی مینویسد: در حالی که کشورها به دنبال شرکای جهانی هستند، به دلیل انزواگرایی آمریکا و مشکلات اقتصادی این کشور، اتحادیههایی بدون حضور واشنگتن شکل خواهند گرفت.
آمریکا و روسیه از آخرین مرحلۀ آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونا خبر دادند
بر اساس آخرین آماری که خبرگزاری فرانسه منتشر کرده تاکنون ۵٧٨ هزار و ٧۴۶ نفر در اثر ابتلاء به بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند، در حالی که شمار مبتلایان شناخته شده به این بیماری در جهان دست کم به ١٣ میلیون و ٣٠٠ هزار نفر می رسد.
کشورهایی که در ۲۰۲۴ بالاترین تولید ناخالص داخلی را خواهند داشت!
چین، در سال ۲۰۲۴ بزرگترین اقتصاد جهان خواهد بود و سایر کشورهای آسیایی نیز به دنبال آن با سرعت بیشتری در حال پیشرفت اقتصادی هستند.
ظهور مدارک علمی دقیق درباره زمان آغاز اپیدمی کرونا
گروهی از متخصصان دانشگاه فدرال سانتا کاتارینا برزیل ۱۲ تیر /۲ ژوئیه اعلام کردند که بررسی تستهای کرونا ویروس روی نمونههایی که در بازه زمانی اکتبر ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۰ از فاضلاب شهر فلوریاپولیس مرکز ایالت سانتا کاتارینا جمع آوری شده بودند، نشان میدهد این ویروس در نوامبر ۲۰۱۹ در فاضلاب شهر وجود داشته است.