کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

کشور‌های قطب خاورمیانه و آفریقا از بیم اقتصاد راکد آمریکا به دنبال خارج کردن ذخایر طلای خود از آمریکا هستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند. به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از ... کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, الجزایر, خاورمیانه, خبر, سنگال, عربستان سعودی, غنا, مصر, نیجر

نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

وزیر امور خارجه نروژ در نشست ریاض غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ امروز دوشنبه در دومین روز از مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض، پایتخت عربستان سعودی برگزار شد، کشور‌های غربی را به استاندارد‌های دوگانه متهم کرد. با شروع ... نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روسیه, زنان, عربستان سعودی, غرب, فلسطین, کودکان, نروژ

الجزایر: به زودی به بانک توسعه بریکس می‌پیوندیم

«لعزیز فاید» وزیر دارایی الجزایر گفت: پرونده پیوستن الجزایر به بانک توسعه بریکس در مراحل پایانی قرار دارد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از شبکه المیادین، فاید افزود: در واشنگتن با رئیس بانک جدید توسعه بریکس دیدار و درباره موضوع پیوستن الجزایر به این نهاد مالی بین‌المللی گفت و گو کرده است. وی اضافه کرد: ... الجزایر: به زودی به بانک توسعه بریکس می‌پیوندیم

ادامه

آرژانتین, آفریقای جنوبی, آمریکا, اتیوپی, اروگوئه, اقتصادی, الجزایر, امارات, ایران, برزیل, بریکس, بنگلادش, جهان, چین, روسیه, صندوق بین‌المللی پول, عربستان سعودی, گزارش, مصر, هندوستان

ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

وزیران خارجه چین و بولیوی در دیداری مشترک در پکن، بر تمایل دو کشور مبنی بر ارتقای همکاری‌های دوجانبه تاکید کردند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دپارتمان آمریکای لاتین و کارائیب وزارت امور خارجه چین در پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس اعلام کرد: وانگ یی وزیر ... ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, بریکس, بولیوی, پرو, چین, روسیه, شرق آسیا

چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

فوربس؛ سند همکاری ایران و چین چه پیامدهایی برای آمریکا دارد؟

نشریه معروف اقتصادی در گزارشی می‌نویسد: در حالی که کشورها به دنبال شرکای جهانی هستند، به دلیل انزواگرایی آمریکا و مشکلات اقتصادی این کشور، اتحادیه‌هایی بدون حضور واشنگتن شکل خواهند گرفت.

 

به گزارش خبرآنلاین، نشریه فوربس می‌نویسد: اخیرا ایران و چین اعلام کرده‌اند که نقشه راه ۲۵ ساله‌ای را برای گسترش روابط سیاسی و اقتصادی ترسیم کرده و آنرا  پیش می‌برند. در حالیکه جزئیات این توافق تاکنون فاش نشده اما واضح است که این قرارداد محوری محکم برای ایران در شرق است.

 

در ادامه این مطلب آمده است: این توافق موقعیت ایالات متحده را در خاورمیانه بیشتر تضعیف می‌کند. ایالات متحده قبلاً از توافق چند جانبه هسته‌ای ایران نیز خارج شده بود. ایالات متحده با اعلام خروج از سازمان جهانی بهداشت گام دیگری در جهت عقب نشستن از صحنه جهانی برداشت. از همین رو است که آگاهان معتقدند برای اولین بار از زمان جنگ جهانی دوم نقش رهبری ایالات متحده در سراسر جهان در حال افول است.

 

فوربس می‌افزاید: از سال ۱۸۷۰ تا دهه گذشته، تولید ناخالص داخلی امریکا از ۵/۲ درصد به ۱۴ درصد رشد داشته است. افزایش تجارت جهانی باعث رشد اقتصادی در ایالات متحده جهان شد. اما چند اشتباه استراتژیک در سه سال گذشته، این روند را به ضرر ایالات متحده و به نفع چین برعکس کرد. با افزایش اختلافات تجاری با چین و سایر کشورها و محدودیت تعرفه واردات تجاری، شرکت های آمریکایی در پی جستجوی تأمین کنندگان و مشتریان جایگزین برآمدند. در این میان، بقیه جهان توافقات چندجانبه ای را تداوم بخشیدند که گام به گام از ایالات متحده دور می‌شد.

 

مطلب اضافه می‌کند: در سال ۲۰۱۸ ، ژاپن و اتحادیه اروپا توافق نامه تجارت را برای تشکیل بزرگترین بلوک تجاری جهان به امضا رساندند.

 

مشارکت ماوراء اقیانوس آرام بدون ایالات متحده ادامه یافت و  کشورهای آسیایی را برای رقابت با چین تقویت کرد و فرصت های اقتصادی را برای شرکایشان در قاره آمریکا ایجاد کرد. عقب‌گردهای جهانی آمریکا، موضع چین را تقویت کرده است. مذاکره ایران و چین در چارچوب توافق طولانی مدت، جایگاه چین در خاورمیانه را تقویت خواهد کرد. شرکت های چینی بزرگترین سرمایه گذاران در آفریقا هستند و بالغ بر ۱۴۰ میلیارد دلار در آمریکای لاتین سرمایه گذاری کرده‌اند. چین همچنین در سراسر آسیا و اروپا سرمایه‌گذاری کرده و به دنبال اعاده جاده ابریشم باستانی در طرح جدید “یک کمربند، یک جاده” است.

 

فوربس تاکید کرد: در کنار پیشروی چین نیز سایر کشورها مسیر خود را دنبال می‌کنند. به عنوان مثال، مکزیک از زمان امضای نخستین توافق نفتا در سال ۱۹۹۲ در ایجاد روابط جهانی فعال بوده است. آنها با بیش از ۵۰ کشور جهان توافق نامه‌های تجاری امضا کرده‌اند. به همین دلیل مکزیک پانزدهمین دریافت کننده بزرگ جهان برای سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی (FDI) است و دارای یک بخش تولید قوی است.

 

در پایان آمده است: ایالات متحده نیز مانند بسیاری از کشورها به دلیل کرونا با محدودیت‌های متعددی روبه رو شده است محدودیت سفر اتباع آمریکایی به سیاری از کشورها از جمله اتحادیه اروپا یکی از آن‌ها است. این امر شرکت‌های آمریکایی را در  تعامل با شرکای تجاری و دیدار با مشتریان بین‌المللی متضرر می‌کند. اما  برخلاف سایر کشورها، ایالات متحده برای مبارزه با همه گیری جهانی با سازمان‌های چند ملیتی همکاری نمی‌کند.

روسیه: واشنگتن حتی به متحدین خود رحم نمی‌کند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: نظامیان آمریکایی در مناطق اشغال شده از خاک سوریه، نه تنها سلاح در اختیار تروریست‌ها قرار می‌دهند، بلکه به آنها آموزش هم می‌دهند تا به خرابکاری و حمله در سایر مناطق سوریه بپردازند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, دخالت نظامی, روسیه, سوریه, شرق اروپا, غرب اروپا

“اینسایدر” ؛ چالش آمریکا در مقابله با «حلقه طلایی»

اعلام برنامه جامع ۲۵ ساله همکاری های ایران و چین طی هفته گذشته، گمانه‌زنی‌هایی را میان تحلیلگران سیاسی قوت بخشید مبنی بر اینکه جهان به سمت قطب بندی جدیدی در حال حرکت است که ایران و همسایگان در مرکز این تحولات خواهند بود.

ادامه

اروپا, اقتصادی, امریکا, ایران, پاکستان, تحریم, ترکیه, جهان, چین, روسیه, ژئوپلیتیک, مقاله