انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

رئیس‌جمهوری مکزیک در اعتراض به اقدامات یکجانبه آمریکا، اعمال تعرفه ۲۵ درصدی علیه کشورهایی که از ونزوئلا نفت یا گاز می‌خرند را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای خبرگزاری افه، «کلائودیا شینباوم» در نشست مطبوعاتی صبحگاهی خود گفت: ما موافق این نیستیم که تحریم‌های اقتصادی علیه کشورها اعمال شود، ... انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسپانیا, تحریم, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سنگاپور, مکزیک, هندوستان, ونزوئلا, ویتنام

کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

وزیر امور خارجه کوبا در اعتراض به کارت طلایی اقامت پنج میلیون دلاری آمریکا، دولت «ترامپ» را متهم کرد که از مهاجرت به عنوان تجارتی با فروش مسکن و اخراج مهاجران غیرقانونی استفاده می‌کند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای تله‌سور، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا با انتشار پیامی از طریق حساب ... کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, سازمان ملل, کوبا, مهاجران

کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

مقام‌های کلمبیا اعلام کردند فردی که قصد داشت رئیس‌جمهور این کشور آمریکای لاتین را ترور کند، از پای درآمد. به گزارش ایسنا، مقام‌های کلمبیا اعلام کردند مردی که به توطئه برای ترور «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا متهم شده بود، در یک عملیات امنیتی کشته شد. خبرگزاری آناتولی در این باره گزارش داد: «پدرو سانچر»، وزیر ... کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

ادامه

آمریکای لاتین, تروریسم, جهان, خبر, کلمبیا

سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

پلیس آرژانتین با بازنشستگان معترض به سیاست‌های اقتصادی رئیس جمهور این کشور که خارج از ساختمان کنگره دست به تظاهرات زده بودند، درگیر شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اعتراضات مسالمت‌آمیز بازنشستگان آرژانتینی به سیاست‌های اقتصادی خاویر میلی، رئیس جمهور این کشور، با ورود نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد. به گقته ... سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بازنشستگان, جهان, خبر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

رئیس جمهور کلمبیا در سخنانی اعلام کرد: «زلنسکی» جنگی را با سلاح‌های غربی آغاز کرد و اکنون به او خیانت شده است؛ وی توسط روسیه که از سلاح‌های خود استفاده می‌کند، خلع سلاح شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، گوستاوو پترو، رئیس جمهور کلمبیا در شبکه اجتماعی ایکس پیامی منتشر و ... گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

ادامه

آمریکای لاتین, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

سفر هیات اتحادیه اروپا به ونزوئلا درباره انتخابات نوامبر

بر اساس گزارش‌ها یک هیات از اتحادیه اروپا با هدف ارزیابی وجود شرایط در ونزوئلا به منظور استقرار یک هیات نظارت انتخاباتی برای انتخابات ۲۱ نوامبر فرمانداری‌ها و شهرداری ها، وارد این کشور شد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه بلومبرگ،  به گفته چهار منبع آگاه، این گروه از اتحادیه اروپا با مقام‌های وزارت امور خارجه ونزوئلا و شورای انتخابات این کشور که مسئول سازماندهی به انتخابات است دیدار کرد.

 

همچنین این منابع گفتند این نمایندگان اروپایی با رهبران احزاب سیاسی شرکت کننده در انتخابات آتی ونزوئلا و کارشناسان سیاسی طی هفته آینده گفتگوهایی خواهند داشت.

 

بر اساس یک بیانیه این نهاد انتخاباتی، این هیات فنی دارای سه مقام و چهار کارشناس انتخاباتی، تا ۲۳ ژوئیه در ونزوئلا باقی خواهد ماند.

 

بعد از آنکه مخالفان دولت ونزوئلا به تحریم انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ و انتخابات پارلمانی ۲۰۲۰ این کشور با ادعای فقدان وجود تضمین برگزاری آزاد و عادلانه آنها پرداختند، دولت نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا امتیازاتی را به مخالفان در قبال مطالبات آنها داد نظیر این که دو تن از نمایندگان آنها را سال گذشته میلادی وارد هیات پنج عضوی شورای انتخابات کرده و چند زندانی سیاسی را آزاد کرد.

 

هنوز مشخص نشده آیا استقرار یک هیات نظارتی اتحادیه اروپا برای کشاندن مخالفان به این انتخابات کافی خواهد بود یا خیر.

 

این در شرایطی است که ژانویه سال جاری (۲۰۲۱) نیز  کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعلام کردند که دیگر «خوان گوایدو» را به عنوان رئیس‌ جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت نمی‌شناسد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ۲۷ عضو اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کردند: علیرغم آنکه گوایدو را یک «طرف مذاکره دارای امتیاز» به شمار می‌آوریم، اما از این پس وی را رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا نمی‌دانیم.

 

در بیانیه صادره از سوی کشورهای عضو اتحادیه اروپا در این خصوص آمده بود؛ علیرغم آنکه در قطعنامه پارلمان اروپا از کشورهای اتحادیه اروپا خواسته شده بود به رئیس‌جمهور موقت خواندن گوایدو ادامه دهند، این اتحادیه او را تنها بخشی از مخالفان «دموکراتیک» می‌داند.

ابراز نگرانی روسیه درباره دست داشتن آمریکا در ترور رئیس‌جمهور هائیتی

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به گزارش‌ها در خصوص بازداشت دو آمریکایی در ارتباط با قتل رئیس‌جمهور هائیتی، اعلام کرد مسکو به طور جدی نگران گزارش‌ها در این ارتباط است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا, هائیتی

رئیس جمهور کوبا: تجارب چین در ساخت سوسیالیسم ارزشمند است

میگوئل دیاز کانل، رئیس جمهور کوبا و دبیر اول کمیته مرکزی حزب کمونیست این کشور از جامعه بین‌المللی خواست تلاش‌هایش را برای دفاع از صلح جهانی و حمایت از رفاه انسانی متحد سازد.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, چین, خبر, دیدگاه, سوسیالیسم, کوبا

مردم پرو در اعتراض به بلاتکلیفی نتیجه انتخابات، به خیابان‌ها آمدند

با گذشت دقیقا یک ماه از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری پرو، هزاران نفر از شهروندان این کشور آمریکای لاتین در شهر لیما، پایتخت در اعتراض به عدم تایید و اعلام رسمی رئیس‌جمهوری منتخب به خیابان‌ها آمده و خواستار اعلام برنده نهایی شدند.

ادامه

ارژانتین, اعتراضات اجتماعی, امریکا, امریکای لاتین, برزیل, بولیوی, پرو, جهان, خبر