
هفت کارگر از قوم هزاره در افغانستان به ضرب گلوله کشته شدند.
هفت کارگر از قوم هزاره در افغانستان به ضرب گلوله کشته شدند.
یک سال از آغاز همهگیری کووید-۱۹ میگذرد که به مثابه عاملی شتابدهنده به تعمیق بحران سرمایهداری نیز عمل کرد و رنج زیادی را برای طبقهٔ کارگر و دیگر قشرهای مردمی در سراسر جهان به بار آورد.
جوانان فراموش شدهٔ تونسی چند هفتهای است که بهتظاهرات اجتماعی متوسل شدهاند. اتحادیه عمومی کارگران تونس (“یو جی تی تی”) بهجنبش مردمی پیوسته و در مورد ضرورت شروع بحثی ملی با مشارکت همه نیروهای فعال کشور بهرئیسجمهور پیامی فرستاده است.
کارگران چندین رستوران زنجیرهای آمریکایی از جمله مک دونالد در اعتراض به دستمزد دریافتی کم خود به خیابانها آمده و دست به اعتصاب زدند.
سناتور برنی سندرز با اشاره به مشکلات طبقه کارگر در آمریکا و فشار مضاعف بر آنها تاکید کرد که ثروتمندان نباید هر روز ثروتمندتر شوند. او همچنین استیضاح ترامپ را بحث بر سر حفظ دموکراسی یا حرکت به سوی خودکامگی دانست.
سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد: بحران کرونا بیش از ۴۰۰ میلیون نفر را در هند که در بخش های غیر رسمی اقتصادی این کشور مشغول به کار هستند،با خطر فقر مطلق مواجه ساخته است.
به گزارش روز چهارشنبه نشریه “تایمز او ایندیا”، سازمان جهانی کارگران وابسته به سازمان ملل هشدار داد که ویروس کرونا در۶ ماه دوم سال جاری تاثیرات بسیار مخربی خواهد داشت و انتظار می رود که ۱۹۵ میلیون شغل تمام وقت و یا ۶.۷ درصد ساعات کاری در جهان را نابود کند.
این سازمان در گزارش خود که “کووید- ۱۹ و جهان اشتغال” نام گرفته است ویروس کرونا را بدترین بحران جهان پس از جنگ جهانی دوم توصیف می کند.
“گای رایدر” مسئول این گزارش گفت: در کشورهای درحال توسعه و توسعه، کارگران و مشاغل با بحران روبرو شده اند. ما باید به سرعت، هوشمندانه و با اتحاد برای مقابله با این بحران اقدام کنیم.
در این گزارش آمده است: در هند، ۹۰ درصد جمعیت شاغل در بخش اقتصادی غیر رسمی مشغول به کار هستند که این به معنی حضور یک جمعیت ۴۰۰ میلیون نفری از کارگران هند است. ویروس کرونا اکنون این افراد را با خطر فقر مطلق مواجه ساخته است. قرنطینه سراسری هند که با هدف مقابله با شیوع کرونا انجام شده است، به شدت بر ۴۰۰ میلیون هندی تاثیر گذاشته است و آنها را مجبور به بازگشت به روستاهای خود کرده است.
سازمان جهانی کارگران افزود: تصمیمات ما بر سرنوشت میلیاردها نفر تاثیر خواهد گذاشت و اگر یک کشور در مقابله با ویروس کرونا شکست بخورد، این امر به معنی شکست تمام کشورها است.
جمعیت کارگران هند حدود ۴۰۰ میلیون نفر تخمین زده می شود. از این تعداد ۹۴درصد آنها در مشاغل غیررسمی کار میکنند، نظیر مؤسسات غیر سازماندهی شده، از فروشندگان دورهگرد گرفته تا کارگاههای خصوصی که در آن کارگران به صیقل زدن الماس و جواهرآلات میپردازند. بخش سازماندهی شده شامل کارمندان دولت و یا کارکنانی که در سازمانهای اقتصادی وابسته به دولت یا بخش خصوصی کار میکنند، است.
وزارت بهداشت هند روز چهارشنبه اعلام کرد:در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۷۵۰ نفر در هند به ویروس کرونا مبتلا شده اند که آمار بیشترین موارد ابتلا به این ویروس در یک روز در هند است.
دولت هند به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، در این کشور یک قرنطینه سراسری به مدت ۲۱ روز اعلام کرده است. این قرنطینه در تاریخ ۱۵ آوریل لغو خواهد شد. همچنین هند تمام پرواز های داخلی و خارجی را متوقف کرده و حرکت قطارها در سرتاسر این کشور لغو شدهاند. هند با جمعیت بیش از ۱.۳ میلیارد نفر در تلاش است تا با منابع محدود با این ویروس فراگیر مبارزه کند.
ایرنا
فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری، بهنمایندگی از سوی صد میلیون عضو خود در سراسر جهان، نسبت به همه کارگران در سراسر جهان یعنی آنانی که با عواقب از بین رفتن سلامتیشان و خطر از دست دادن حقوق کار و امنیت شغلیشان بهدلیل شیوع ویروس کرونا که هماکنون شمار زیادی را آلوده و موجب مرگ عدهٔ بسیاری ... بیانیه فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری دربارهٔ گسترش شیوع ویروس کرونا! هیچ کارگری شغل خود را نباید از دست بدهد!
اجبار شرکت آمازون به حضور کارگران خود در محل کار، منجر به اعتصابات سراسری کارکنان این شرکت در کشورهای مختلف شده است. به گزارش ایلنا، شبکه خبری فرانس ۲۴ روز سهشنبه از اعتصاب شمار زیادی از کارگران در آمریکا خبر داد که در بین آنها کارکنان اینستاکارت و آمازون حضور چشمگیری دارند. اعتصاب ... اعتصاب کارگران آمریکایی به دنبال اجبار برای حضور در محل کار
در یکی از بزرگترین مهاجرتهای تاریخ معاصر هند، حرکت صدها هزار کارگر با پای پیاده به سوی خانههای خود است که با فرمان جدید برای قرنطینه ۲۱ روزه از سوی نارندرا مودی نخست وزیر این کشور اتفاق افتاد و می رود تا درآمد این افراد را متوقف کرده و آنها را با گرسنگی روبرو سازد.
دبیرکل سازمان ملل متحد، شرایط ناشی از کرونا را یک بحران انسانی دانست و گفت: کارگران سراسر جهان، ۳.۴ تریلیون دلار درآمد خود را به دلیل کرونا از دست میدهند.