خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
زیان ۱۶ تریلیون دلاری کرونا بر اقتصاد آمریکا
تحقیقات جدید نشان داده که اقتصاد آمریکا ممکن است بهواسطه تاثیر مخرب شیوع کووید –۱۹، مبلغ ۱۶ تریلیون دلار در هر دو بخش تولید و زندگی مردم، زیان ببیند.
به گزارش ایرنا، در حالی که اکثر مطالعات، هزینه این ویروس مرگبار را با تاثیر بر تولید ناخالص داخلی ارزیابی میکنند، یک مقاله منتشر شده در نشریه انجمن پزشکی آمریکا رویکرد متفاوتی را بازگو میکند.
«لارنس سامرز» وزیر خزانه داری سابق آمریکا و «دیوید کاتلر» اقتصاددان دانشگاه هاروارد که مولفان این مطالعه هستند، زیانهای مالی مربوط به افراد جان باخته بر اثر ابتلا به این بیماری را در کنار هزینههای صرف اقتصادی مورد توجه قرار دادند.
در حالی که شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به حدود ۸ میلیون نفر رسیده و آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری از ۲۱۵ هزار نفر گذشته است، محققان بر این باورند که این بیماری احتمالا مجموعا ۶۲۵ هزار نفر را در ایالات متحده تا سال آینده به کام مرگ میکشاند.
محاسبات این محققان حاکی است که با توجه به نظریه ارزش محافظهکارانه ۷ میلیون دلار برای هر زندگی، مرگهای زودهنگام ناشی از ابتلا به کرونا میتواند تقریبا ۴.۴ تریلیون دلار زیان به بار آورد.
تصورات بر این است که ویروس کرونا، تاثیراتی طولانی مدت بر سلامت افراد به ویژه برای بازماندگان با بیماری وخیم یا حاد دارد.
طبق این بررسی، علاوه بر اینکه این پیچیدگیها به افزایش خطر مرگ زودهنگام منتهی میشود، تبعاتی برای اقتصاد نیز دارد و ۲.۶ تریلیون دلار دیگر برای موارد پیشبینی شده در طول سال آینده تخمین زده میشود.
حتی افرادی که در تماس با این ویروس مرگبار نبودهاند نیز ممکن است تحت تاثیر آن قرار گیرند.
آسیبهای ناشی از مرگ عزیزان و تاثیر قرنطینه و تنهایی میتواند به وخامت شرایط سلامت روان منجر شود.
ضرر این مساله نیز به اقتصاد وارد میشود به طوری که تقریبا ۱.۶ تریلیون دلار به واسطه نقصان سلامت روان از دست میرود.
بقیه زیانهای مالی که تقریبا نیمی از رقم مجموع است، با کاهش درآمدها به دلیل رکود اقتصادی ناشی از شیوع کرونا مرتبط است.
محققان در این مطالعه به تخمین قبلی دفتر بودجه کنگره آمریکا استناد کردند که در مجموع ۷.۶ تریلیون دلار زیان تولید در جریان دهه آتی را پیشبینی میکند.
این مطالعه در ادامه حاکی است: زیان اقتصادی بیش از دو برابر مجموع هزینههای مالی برای همه جنگهایی است که آمریکا از یازده سپتامبر ۲۰۰۱ از جمله در افغانستان، عراق و سوریه درگیر آن بوده است. در نتیجه، مجموع هزینه تخمین زده شده بیش از ۱۶ تریلیون دلار یا تقریبا ۹۰ درصد از تولید ناخالص داخلی سالیانه ایالات متحده است و زیان هر خانواده چهار نفره حدود ۲۰۰ هزار دلار ارزیابی میشود.
این مقاله در حالی منتشر شده که نمایندگان آمریکا در حال بحث و بررسی بسته محرک مالی دیگری هستند که با هدف کاستن از زیان ناشی از شیوع کرونا درنظر گرفته شده است.
محققان تاکید دارند که جبران اقتصادی باید دستکم ۵ درصد از بودجه مربوط به افزایش آزمایشها و ردیابی تماسی را دربرگیرد، زیرا سرمایهگذاری حدود ۶ میلیون دلار منجر به هزینههای پیشگیرانه ۱۷۶ میلیون دلاری میشود.
در ادامه این مقاله آمده است: افزایش سرمایهگذاری در آزمایش و ردیابی تماسها میتواند مزایای اقتصادی داشته باشد که دستکم ۳۰ برابر بیشتر از هزینههای تخمین زده شده سرمایهگذاری در این رویکردهاست. همچنین حمایت مالی از تمهیدات سلامتی نباید از میان برداشته شود حتی هنگامی که نگرانیهای مربوط به همهگیری شروع به کاهش میکند.
رشد ۵.۲ درصدی اقتصاد چین در تابستان امسال با وجود کرونا
تحلیلگران کپیتال ایکانامیکس میگویند:«چین اولین اقتصاد بزرگ دنیاست که به مسیر رشد قبل از بحران کرونا بازگشته است.
ابعاد ناعادلانه و فاجعهبار گرسنگی؛ در قاره آسیا و آفریقا ۹ کودک از هر ۱۰ کودک اختلال رشد در وزن و قد دارند
بحران، جنگ و تغییرات آب و هوایی باعث افزایش شمار گرسنگان جهان در پنج سال اخیر شده و اکنون مشکل همهگیری کرونا نیز به این عوامل اضافه شده و این فاجعه انسانی را تشدید کرده است.
مهلت یک هفته اتحادیه اروپا به ترکیه برای توقف “اقدامات تحریکآمیز” در مدیترانه شرقی
فرانسه و آلمان همزمان با دادن یک هفته مهلت به آنکارا برای روشن کردن موضع خود درخصوص اکتشاف منابع گاز طبیعی در مدیترانه شرقی، به ترکیه نسبت به “ادامه تحریک اتحادیه اروپا” با اقداماتش در این منطقه هشدار دادند.
چین؛ پکن آماده همکاری با مسکو برای مقابله با سلطه جهانی آمریکاست
سفیر چین در روسیه بر اهمیت همکاری دو کشور برای تقویت چندجانبهگرایی در روابط بینالملل تاکید کرد.