خواستِ آشکار بودن محتوای مذاکرات: راهکاری کارآمد برای مقابله با قلدرمنشی ترامپ و سیاست‌های ضدّملی خامنه‌ای!

چهل و شش سال از انقلاب بهمن ۵۷ می‌گذرد، انقلابی که با هدف‌های اصلی «آزادی، استقلال، و عدالت اجتماعی» به‌سرعت توانست طبقات و لایه‌های وسیع اجتماعی آن روز ایران را برای فروریختن دیکتاتوری فردی شاه بسیج کند. اکثریت قاطع مردم و نیروهای سیاسی صرفاً برای تداوم آن جنبش عظیم مردمی و حمایت از آن و ... خواستِ آشکار بودن محتوای مذاکرات: راهکاری کارآمد برای مقابله با قلدرمنشی ترامپ و سیاست‌های ضدّملی خامنه‌ای!

ادامه

آمریکا, استبداد, اسلام سیاسی, امپریالیسم, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, نئولیبرالیسم

واکنش چین به مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا در مسقط

چین از آمریکا خواست تا در مذاکرات با ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور، «صداقت» به خرج دهد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به مذاکرات تهران-واشنگتن در عمان، از آمریکا خواست تا در این مذاکرات از خود «صداقت سیاسی و احترام متقابل» نشان دهد. ... واکنش چین به مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا در مسقط

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, عمان, گزارش, مذاکرات هسته‌ای

رسانه‌های اسرائیل سفر نتانیاهو به واشنگتن را ناامیدکننده خواندند

رسانه‌های عبری سفر نخست‌وزیر اسرائیل به واشنگتن را ناامیدکننده خواندند. به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «تایمز اسرائیل» نوشت: سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر به کاخ سفید ناامیدکننده بود زیرا ترامپ از مذاکره با ایران خبر داد. همچنین روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» به نقل از منابع سیاسی گزارش داد: اسرائیل از قبل از توافق ترامپ و ایرانی‌ها ... رسانه‌های اسرائیل سفر نتانیاهو به واشنگتن را ناامیدکننده خواندند

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, گزارش

دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا تحویل تل‌آویو شد

یک روزنامه اسرائیلی از تحویل دومین سامانه پدافند موشکی «تاد» آمریکا به اسرائیل خبر داد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، روزنامه «تایمز آو اسرائیل» گزارش داد آمریکا دومین سامانه پدافند موشکی تاد را به اراضی اشغالی منتقل کرده است. این روزنامه مدعی شد که تقویت سامانه‌های دفاعی اسرائیلی از سوی آمریکا، همزمان با افزایش تنش‌ها ... دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا تحویل تل‌آویو شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, یمن

سفیر اسرائیل در اتیوپی از مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد

رسانه‌ها گزارش کردند سفیر اسرائیل در اتیوپی به دلیل مخالفت کشورهای شرکت کننده در نشست سالانه، از مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد. به گزارش ایسنا، خبرنگار شبکه خبری الجزیره گزارش کرد «آبراهام نگوس»، سفیر اسرائیل در اتیوپی، امروز دوشنبه از سالن ماندلا در مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد. اخراج سفیر پس از آن صورت گرفت ... سفیر اسرائیل در اتیوپی از مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد

ادامه

اتحادیه آفریقا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, رواندا, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, سازمان ملل, فلسطین, نسل‌کشی

زخمی‌شدن شماری از نظامیان آمریکایی در حملات راکتی به اربیل

حملات راکتی دوشنبه‌شب به فرودگاه بین‌المللی اربیل به زخمی‌شدن تعدادی از نظامیان آمریکایی منجر شده است.

 

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری رویترز، بامداد امروز به‌وقت تهران، روایت‌های متعددی درباره تعداد تلفات حملات راکتی دوشنبه‌شب به فرودگاه بین‌المللی اربیل (مرکز منطقه کردستان عراق) و حومه آن منتشر شده است.

 

وزارت بهداشت منطقه کردستان عراق ساعاتی پس از این حملات راکتی بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که در این حمله، سه نفر زخمی شده‌اند که یکی از زخمی‌ها، نگهبان یکی از کنسولگری‌های خارجی در اربیل مرکز منطقه کردستان عراق است.

 

ائتلاف بین‌المللی به‌فرماندهی آمریکا اعلام کرد که در این حملات، یک پیمانکار غیرنظامی کشته و پنج غیرنظامی دیگر زخمی و همچنین یک سرباز آمریکایی زخمی شده‌اند.

 

«وین موراتو» سخنگوی ائتلاف آمریکا در توئیتی نوشت: بر اساس گزارش‌های اولیه، آتش‌ غیرمستقیم در پایگاه ائتلاف در اربیل فرود آمد. یک پیمانکار غیرنظامی کشته شد، پنج غیرنظامی پیمانکار زخمی شدند و یک نیروی نظامی آمریکایی زخمی شد.

 

از سوی دیگر، شبکه خبری اسکای نیوز به نقل از وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون) گزارش داد که یک غیرنظامی آمریکایی کشته شده است و شش نفر دیگر از جمله یک نظامی آمریکایی زخمی شده‌اند.

 

همزمان یک مقام وابسته به وزارت دفاع ایالات متحده، تعداد آمریکایی‌هایی را که در اربیل زخمی شده‌اند، پنج نفر اعلام کرده است.

 

از طرف دیگر، تعداد دقیق راکت‌های شلیک‌شده به‌سمت اربیل مشخص نیست و درباره آن نیز روایت‌های مختلف منتشر شده است.

 

برخی منابع امنیتی منطقه کردستان عراق اعلام کردند که دوشنبه‌شب ۸ راکت به‌سمت این شهر شلیک شده است که چند فروند آن به نزدیکی کنسولگری آمریکا و فرودگاه بین‌المللی اربیل اصابت کرده است.

 

خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد که ۳ راکت در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی اربیل اصابت کرد که در پی آن سه تن زخمی شدند.

 

خبرنگار فاکس‌نیوز در توییتی نوشت که در حملات دوشنبه‌شب به نزدیکی فرودگاه اربیل، ۱۴ راکت شلیک شده که ۴ راکت به داخل پایگاه نظامی آمریکا و ۱۰ راکت دیگر نیز به خارج از این پایگاه اصابت کرده است.

 

برخی منابع امنیتی عراق نیز تعداد راکت‌های شلیک‌شده را بیش از ۲۰ فروند اعلام و تأکید کردند که این حملات با استفاده از راکت‌های ۱۰۷میلی‌متری و از فاصله حدود ۸کیلومتری غرب اربیل انجام گرفته است.

 

در نهایت، مسئولیت این حملات راکتی را گروه موسوم به «سرایا اولیاء الدم» به‌عنوان یک گروه تازه‌تأسیس به‌عهده گرفته است.

 

در پی اصابت این راکت‌ها، کنسولگری آمریکا در اربیل آژیر خطر خود را به صدا درآورده است و نیروهای آمریکایی مستقر در مقر کنسولگری به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

 

گفته می‌شود که یکی از راکت‌ها به دیوار ساختمان کنسولگری چین اصابت کرده است.

عضو کمیسیون امنیت عراق: قدرتهای بزرگ از داعش برای برهم زدن امنیت منطقه حمایت می‌کنند

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز (سه شنبه) گفت که برخی قدرت‌های بزرگ از باقی مانده گروه تروریستی «داعش» برای برهم زدن امنیت و ثبات منطقه حمایت می‌کنند.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوریه, عراق

شبه نظامیان وابسته به‌آمریکا انبارهای گندم الحسکه و‌قامشلی را غارت کردند

شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا موسوم به قسد با زور و تهدید، آسیاب‌های عمومی دو شهر حسکه و قامشلی در شمال سوریه را تصرف کردند و انبارهای گندم، آرد و سبوس مردم را غارت کردند.

ادامه

امریکا, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه