پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید

نماینده پکن در سازمان تجارت جهانی، دولت آمریکا را عاملی بر تضعیف سیستم تجارت چندجانبه دانسته و از مقامات این کشور خواست تا به قوانین این نهاد بین‌المللی پایبند باشند. به گزارش روز شنبه ایرنا، در بیانیه نمایندگی چین در سازمان تجارت جهانی که در تارنمای خبری «فرست پست» هند منتشر شد، آمده است که ... پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید

ادامه

جنگ تجاری, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا

در راه ارتقای جنبش اعتصابی زحمتکشان بکوشیم!

راهکارهایی برای گسترش جنبش اعتصابی در مرحلهٔ کنونی ژرفش بحران‌های چندوجهی به‌ویژه بحران اقتصادی بر اثر اجرای برنامه جراحی اقتصادی و هم‌زمان بازگشت تحریم‌های گسترده در چهارچوب خواسته و اقدام‌های دولت‌های اروپایی و آمریکا، کار و زندگی توده‌های مردم به‌ویژه کارگران و زحمتکشان را با دشواری‌هایی به‌مراتب بیش از گذشته مواجه کرده ‌است. به‌موازات بحران‌های ... در راه ارتقای جنبش اعتصابی زحمتکشان بکوشیم!

ادامه

ارتجاع, استبداد, امپریالیسم, ایران, بازنشستگی, تحریم, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, حقوق بشر, دستمزد, زحمتکشان, صلح, طبقه کارگر, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

حمایت قاطع جنبش عدم تعهد از ونزوئلا در برابر تهدیدات خارجی

وزرای خارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در نوزدهمین اجلاس وزاری خارجه این جنبش در کامپالا پایتخت اوگاندا، با ابراز نگرانی عمیق از تحولات اخیر در منطقه دریای کارائیب، حمایت کامل خود را از حاکمیت و تمامیت ارضی ونزوئلا اعلام کردند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از شبکه المیادین، در بیانیه پایانی نشست ... حمایت قاطع جنبش عدم تعهد از ونزوئلا در برابر تهدیدات خارجی

ادامه

آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استعمار, استقلال, اقیانوسیه, الجزایر, امنیت, اوگاندا, ایران, تحریم, جنبش غیر متعهدها, شورای امنیت, صلح, غرب آسیا, کوبا, ونزوئلا

«نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

در بحبوحهٔ تداوم صدای گوش‌خراش و پریشان‌کنندهٔ ‌جنگ در خاورمیانه، و تلفات وحشتناکی که به‌ویژه مردم فلسطین متحمل می‌شوند، در حالی که جامعهٔ بین‌المللی و سازمان‌های نمایندهٔ آن به نظر می‌آید قادر یا مایل به اقدام قاطع نیستند، بار دیگر صدای شوم دیگری بیش از پیش تکرار می‌شود: تهدید حملهٔ مجدد به ایران. فعالان در ... «نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

ادامه

آزادی, آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آلمان, آمریکا, ارتجاع, اروپا, استبداد, اسراییل, امپریالیسم, انگلس, ایران, برنامه هسته‌ای, جهان, چین, خاورمیانه, دموکراتیک, دیدگاه, روسیه, سازمان ملل, صلح, عراق, فاشیسم, فرانسه, فلسطین, کمونیسم, لیبی, منافع ملی, نئولیبرالیسم

روسیه: لندن برای ترویج روس‌هراسی دسیسه‌چینی می‌کند

سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد که بریتانیا از ناکامی در تحقق «شکست راهبردی» روسیه در جنگ اوکراین خشمگین شده و در حال آماده‌سازی یک اقدام تحریک‌آمیز جدید در واکنش به پیشروی‌های میدانی نیروهای روس است. به گزارش ایسنا، سرویس اطلاعات خارجی روسیه (اس‌وی‌آر) امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد گروهی از اتباع روس که ... روسیه: لندن برای ترویج روس‌هراسی دسیسه‌چینی می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, تحریم, جنگ نیابتی, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

رویترز: چین، هند و ترکیه به خرید نفت از ایران ادامه می‌دهند

چین و هند در آستانه اعمال مجدد تحریم‌ های آمریکا علیه ایران در ۴ نوامبر (۱۳ آبان) اعلام کردند که به خرید نفت‌ از تهران ادامه می دهند چرا که منابع کافی برای جایگزین کردن نفت ایران وجود ندارد.

 

خبرگزاری رویترز این خبر را به نقل از منابع آشنا به موضوع تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران اعلام کرده است. این منبع همچنین می گوید ترکیه نیز موضع مشابهی اتخاذ کرده است.

 

به گزارش این رسانه، این تصمیم چین و هند در کنار نگرانی‌ ها از افزایش قیمت نفت، دولت ترامپ را به این نتیجه رسانده است که به امکان توافق‌ های دوجانبه با برخی کشورها فکر کند و آنها را به خاطر خرید نفت ایران مشمول سیاست‌ ها و تحریم‌ های تنبیهی خود نکند.

 

به گزارش یورونیوز، در دولت ترامپ دو جریان با دو طرز فکر متفاوت در زمینه تحریم نفتی ایران وجود دارد: یک جریان به رهبری جان بولتون، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ است که سخت‌ترین رویکرد ممکن را اتخاذ کرده است و خواهان به صفر رسیدن فوری خرید نفت از ایران است.

 

جریان دیگر مقامات وزارت خارجه آمریکا هستند که می خواهند تحریم ها را طوری پیش ببرند که باعث انفجار قیمت نفت نشود، موضوعی که می تواند به آمریکا و متحدانش آسیب وارد کند.

مهر

افزایش موضع‌گیری‌های اروپایی درباره توقف فروش سلاح به عربستان

درخواست‌ها در اتحادیه اروپا برای اتخاذ یک موضع یکپارچه در رابطه با توقف صادرات سلاح به عربستان به علت قتل روزنامه نگار منتقد سعودی افزایش یافته است.

ادامه

اتریش, المان, انگلستان, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, عربستان سعودی, فرانسه, قطر, کانادا, هلند, یمن

عضو کابینه اسرائیل: تاثیر‌گذاری تحریم‌‌ها علیه ایران با وجود حمایت روسیه، چین و کشورهای آسیایی با تردیدهایی روبه‌روست

به گزارش «اسپوتنیک»، «آیلت شیکد» عضو کابینه اسرائیل مدعی شده تحریم‌های آمریکا علیه ایران که قرار است از چهارم نوامبر آغاز شود ضربه قابل توجهی به ایران خواهد زد و اسرائیل هر کاری برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای بالقوه ایران انجام خواهد داد.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, خبر, روسیه, عربستان سعودی