آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

برخی مناطق نوار غزه شاهد عقب‌نشینی تدریجی نیروهای اسرائیلی و آغاز بازگشت آوارگان است. به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره گزارش داد نیروهای ارتش اسرائیل از برخی محله‌های شهر غزه عقب نشینی تدریجی را آغاز کردند و بازگشت آوارگان به محله‌های النصر، التفاح و الصفطاوی در شهر غزه آغاز شده است. خبرنگار الحدث نیز اعلام کرد ... آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

اسرائیل با آزادی مروان البرغوثی در طرح تبادل اسرا مخالفت کرده، زیرا او نفوذ مردمی بالایی دارد و می‌تواند فلسطینی‌ها را متحد کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ پس از امضای توافق آتش‌بس غزه، رسانه‌ها اعلام کردند که قرار است در چارچوب توافق، ۲۰ اسیر اسرائیلی با حدود دو هزار اسیر فلسطینی که ... دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

رسانه‌های عبری گزارش دادند، توافق آتش‌بس امروز پنجشنبه، ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی وارد مرحله اجرایی خواهد شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند ظهر امروز (ساعت ۱۲ به وقت محلی) مراسم امضای رسمی توافق وارد مرحله اجرایی خواهد شد. خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ... مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زندانی سیاسی, فلسطین

ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

روسیه ۴۸ جنگنده سوخو ۳۵ به ایران می‌فروشد؛ جزئیات تازه افشا شده از قراردادهای محرمانه صادرات هواپیماهای جنگی روسیه منتشر شد. سند تازه افشا شده‌ای که گفته می‌شود از شرکت دفاعی دولتی روسیه – Rostec – است، جزئیاتی از قرارداد فروش هواپیماهای جنگنده سوخو روسی به ۳ کشور ایران، الجزایر و اتیوپی را نشان می ... ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

ادامه

اتیوپی, الجزایر, اوکراین, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

در بحبوحه ادامه کشتارها در غزه، یک گروه تحقیقی فاش کرد که ارزش تسلیحات بریتانیایی صادراتی به اسرائیل در سال ۲۰۲۵ به بالاترین میزان خود رسیده است. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه تحقیقی «فکت‌چک» از داده‌های گمرکی سازمان مالیات اسرائیل نشان می‌دهد که تل‌آویو در ۹ ماه اول سال نزدیک به یک میلیون پوند مهمات ... فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غرب اروپا, نسل‌کشی

روسیه و هند به‌رغم تحریم‌های آمریکا به همکاری‌ با ایران ادامه می‌دهند

رئیس جمهوری روسیه و نخست وزیر هند در بیانیه مشترکی در پایان مذاکرات امروز خود، بر پایبندی به قطعنامه شورای امنیت در حمایت از برجام و ادامه همکاری‌های متقابل سودمند و قانونی دو کشور با جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند.

 

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه و “نارندرا مودی” نخست وزیر هند امروز چهارشنبه، در حاشیه «اجلاس اقتصادی شرق» در شهر ولادی‌وستوک، بیستمین نشست سران دو کشور را برگزار کردند.

 

در بیانیه مشترکی که در پایان مذاکرات رهبران دو کشور منتشر شد، تاکید شده است که روسیه و هند قصد دارند به همکاری‌های تجاری-اقتصادی متقابل سودمند و قانونی خود با جمهوری اسلامی ایران ادامه دهند. در این بیانیه آمده است: «مسکو و دهلی بر اهمیت اجرای کامل و موثر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در تامین صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید داشته و پایبندی کامل دو کشور به قطعنامه شماره ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل که از توافقنامه هسته‌ای با ایران حمایت کرده را مورد تأیید قرار می‌دهند و بر این عقیده هستند که مسائل پیرامون این توافقنامه باید مسالمت آمیز و از طریق گفت‌وگو حل و فصل شود. در عین حال روسیه و هند عزم راسخ خود برای ادامه همکاری‌های متقابلاً سودمند و قانونی خود با جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف تجاری-اقتصادی را اعلام می‌کنند.»

 

در این بیانیه همچنین تاکید شده است که روسیه و هند بر رعایت اصول احترام به استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی کشور سوریه اصرار داشته و خواستار حل و فصل مشکلات در این کشور تنها از طریق دیپلماسی و ادامه گفت‌وگوهای سازنده، از جمله در چارچوب مذاکرات آستانه هستند.

 

رهبران روسیه و هند در این بیانیه بر ادامه تقویت جهان چندقطبی و نقش مرکزی سازمان ملل در حل و فصل مسائل جهانی تاکید کرده و خواستار رعایت کامل حقوق بین‌الملل از جمله اصل عدم دخالت در امور داخلی سایر کشورها شدند.

 

در این سند همچنین آمده است: «روسیه و هند خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت سازمان ملل هستند، به گونه‌ای که منعکس کننده واقعیات جهان امروز باشد و این ارگان مهم بین المللی را کارآمدتر و موثرتر در حل و فصل مسائل مربوط به صلح و امنیت جهانی کند.»

 

ولادیمیر پوتین هم در پایان مذاکرات خود با نخست وزیر هند اعلام کرد که دو کشور درباره بسته کاملی از اسناد دوجانبه به توافق رسیده‌اند. به گفته وی، این توافقات در زمینه‌های تجاری – سرمایه گذاری، همکاری‌های نظامی – فنی و در عرصه صنعت، آموزش و فرهنگ است که این توافقات در بیانیه مشترک به امضا رسیده بین طرفین مشخص شده است.

 

رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که بیانیه مشترک امروز به افتخار اعتماد متقابل و مشارکت در حال تقویت روسیه و هند در عرصه‌های همکاری جدید بوده و بیانگر تعمیق روابط دو کشور، از جمله هماهنگی سیاست خارجی دو کشور است. وی یادآور شد که مواضع مسکو و دهلی در بسیاری از مسائل کلیدی در دستور کار بین‌المللی یا بسیار نزدیک یا کاملاً مطابق با یکدیگر است.

 

لازم به یادآوری است که «اجلاس اقتصادی شرق» از تاریخ ۳ الی ۶ سپتامبر (  ۱۲ – ۱۵ شهریور ماه) در شهر ولادی‌وستوک روسیه در حال برگزاری است.

تسنیم

ده‌ها تن از عناصر وابسته به ائتلاف سعودی در شمال یمن کشته شدند

ده‌ها تن ازعناصر وابسته به ائتلاف سعودی در حمله نیروهای یمنی که برای جلوگیری از پیشروی آنها در استان حجه واقع در شمال یمن صورت گرفت، کشته و زخمی شدند.

ادامه

امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, یمن

کمپین ضدامپریالیستی «ترامپ دیگر نه»؛ مقاومت مقابل آمریکا تنها راه حل است

سفیران گروه آلبا در راستای کمپین «ترامپ دیگر نه» به تشریح سیاست‌های ایالات متحده علیه کشورهای آمریکای لاتین پرداختند.

ادامه

اسراییل, امریکا, امریکای لاتین, ایران, بولیوی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, کوبا, لبنان, نیکاراگوئه, ونزوئلا

پیشنهاد چند میلیون دلاری آمریکا به ناخدای نفتکش “آدریان دریا ۱”

روزنامه “فاینانشال تایمز” خبر پیشنهاد آمریکا به ناخدای هندی نفتکش “آدریان دریا” را رسانه‌ای کرد. بر اساس این خبر، قرار بود ناخدای این نفتکش در ازای دریافت چند میلیون دلار از آمریکا، زمینه توقیف این نفتکش را فراهم کند.

ادامه

امریکا, انگلستان, ایران, ترکیه, جهان, خبر, سوریه, یونان