آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

برخی مناطق نوار غزه شاهد عقب‌نشینی تدریجی نیروهای اسرائیلی و آغاز بازگشت آوارگان است. به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره گزارش داد نیروهای ارتش اسرائیل از برخی محله‌های شهر غزه عقب نشینی تدریجی را آغاز کردند و بازگشت آوارگان به محله‌های النصر، التفاح و الصفطاوی در شهر غزه آغاز شده است. خبرنگار الحدث نیز اعلام کرد ... آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

اسرائیل با آزادی مروان البرغوثی در طرح تبادل اسرا مخالفت کرده، زیرا او نفوذ مردمی بالایی دارد و می‌تواند فلسطینی‌ها را متحد کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ پس از امضای توافق آتش‌بس غزه، رسانه‌ها اعلام کردند که قرار است در چارچوب توافق، ۲۰ اسیر اسرائیلی با حدود دو هزار اسیر فلسطینی که ... دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

رسانه‌های عبری گزارش دادند، توافق آتش‌بس امروز پنجشنبه، ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی وارد مرحله اجرایی خواهد شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند ظهر امروز (ساعت ۱۲ به وقت محلی) مراسم امضای رسمی توافق وارد مرحله اجرایی خواهد شد. خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ... مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زندانی سیاسی, فلسطین

ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

روسیه ۴۸ جنگنده سوخو ۳۵ به ایران می‌فروشد؛ جزئیات تازه افشا شده از قراردادهای محرمانه صادرات هواپیماهای جنگی روسیه منتشر شد. سند تازه افشا شده‌ای که گفته می‌شود از شرکت دفاعی دولتی روسیه – Rostec – است، جزئیاتی از قرارداد فروش هواپیماهای جنگنده سوخو روسی به ۳ کشور ایران، الجزایر و اتیوپی را نشان می ... ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

ادامه

اتیوپی, الجزایر, اوکراین, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

در بحبوحه ادامه کشتارها در غزه، یک گروه تحقیقی فاش کرد که ارزش تسلیحات بریتانیایی صادراتی به اسرائیل در سال ۲۰۲۵ به بالاترین میزان خود رسیده است. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه تحقیقی «فکت‌چک» از داده‌های گمرکی سازمان مالیات اسرائیل نشان می‌دهد که تل‌آویو در ۹ ماه اول سال نزدیک به یک میلیون پوند مهمات ... فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غرب اروپا, نسل‌کشی

روسیه: تحریم‌های جدید آمریکا حمایت آشکار از تروریست‌ها در سوریه است

وزارت خارجه روسیه هفتادوپنجمین دور تحریم‌های ضدروسی آمریکا را به‌شدت محکوم کرده و آن را ممانعت از تامین سوخت مورد نیاز نیروهای نظامی روسیه در سوریه و تلاش آشکار واشنگتن برای جلوگیری از نابودی کامل تروریست‌ها در این کشور نامید.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، وزارت امور خارجه روسیه امروز (جمعه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که ایالات متحده با اعمال تحریم‌های جدید ضدروسی، در واقع مانع از تامین سوخت موردنیاز نیروهای نظامی روسیه در سوریه می‌شود و بدین وسیله تلاش می کند تا از نابودی کامل تروریست‌ها در این کشور جلوگیری کند.

 

در این بیانیه آمده است: «اکنون همه ماسک‌ها دیگر کاملاً کنار رفته است، صحبت مستقیماً بر سر تلاش برای ممانعت از نابودی کامل تروریست‌ها در خاک سوریه است. البته مبارزه با تهدیدات تروریستی در سوریه ادامه خواهد داشت، به رغم آنکه آمریکا همچنان از گروه‌های افراطی و غیرقانونی که بخشی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند حمایت می‌کند و مانع از پایان یافتن درگیری‌های مسلحانه در این کشور می‌شود.»

 

وزارت خارجه روسیه با محکوم کردن قاطع اعمال تحریم‌های جدید آمریکا، افزود: «طرف روسی مدت‌هاست که با نگرانی هشدار داده که واشنگتن همچنان از تروریست‌های جبهه‌النصره و هیئت تحریرالشام حمایت می‌کند و به آنها تمامی تجهیزات لازم برای دفاع از خود را می‌دهد که به راستی میراث‌داران گروه القاعده هستند که در جهان به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شده است.»

 

مقامات دیپلماتیک روسیه یادآور شدند: «ادامه تحریم‌ها از سال ۲۰۱۶ علیه شرکت “ساوفراخت” روسیه که تامین سوخت مورد نیاز نظامیان روسی مستقر در خاک سوریه را برعهده دارد و به دنبال آن مسدود کردن حجم قابل توجهی از منابع مالی این شرکت که تاکنون پایان نیافته و در واقع به سرقت رفته، گویای تمایل دولت آمریکا برای اعمال فشار بر روسیه در رابطه با وضعیت شبه جزیره کریمه است.»

 

وزارت خارجه روسیه یادآور شده که تحریم‌هایی که دولت آمریکا در روز پنجشنبه اعمال کرده و هفتادوپنجمین دور تحریم‌ها از زمانی است که طرف آمریکایی تخریب روابط مسکو و واشنگتن را در سال ۲۰۱۱ آغاز کرد و تا به امروز اعمال فشارهای تحریمی آمریکا بر روسیه هیچ نتیجه‌ای برای آنها نداشته و این بار می توان گفت که ایالات متحده در این زمینه بی پروایی کامل از خود نشان داده است.

 

دولت آمریکا روز پنجشنبه فهرست سیاهی از پنج کشتی، یک شرکت و سه نفر از اتباع روسی که تامین و انتقال سوخت به سوریه برای نیروهای نظامی روسی مستقر در سوریه را برعهده دارند را اعلام کرد.

تسنیم

هاآرتص: اتحاد آمریکایی-عربی ضد ایران به‌شدت ضعیف شده و ترامپ مقصر آن است

یک روزنامه اسرائیلی با اذعان به ضعیف شدن اتحاد کشورهای عربی منطقه ضد ایران، نوشت سیاست واشنگتن در قبال ایران به بن‌بست رسیده و سعودی‌ها نیز از تقابل نظامی با تهران هراس دارند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, امارات, امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی, فرانسه, مصر

اعتراف دولت انگلیس به‌قرارداد‌های غیرقانونی فروش سلاح به‌ائتلاف سعودی

معاون وزیر امور خارجه انگلیس در امور تجارت بین‌الملل در جلسه پارلمان اعتراف کرد دولت این کشور به‌طور غیرقانونی به ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها سلاح فروخته است.

ادامه

انگلستان, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, غرب اروپا, یمن