حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاست‌ها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم

دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند.  گذران زندگی با این حقوق‌ها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است

ادامه

ایران, ایمنی, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگران

تجمع بازنشستگان فولاد در تهران، اصفهان و قائمشهر

شماری از بازنشستگان صندوق فولاد در تهران، اصفهان و قائمشهر با حضور در یک تجمع صنفی، خواستار رسیدگی به مطالبات صنفی خود شدند. به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز یکشنبه (دوم اردیبهشت ماه) جمعی از بازنشستگان صنعت فولاد در تهران ، اصفهان و قائمشهر با حضور مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی محل سکونت خود، خواستار توجه به ... تجمع بازنشستگان فولاد در تهران، اصفهان و قائمشهر

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگران, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع کارگران کاغذسازی پارس و طبیعت سلولز در اعتراض به اخراج ۱۰۰ نفر از همکاران‌شان + فیلم

صبح امروز شماری از کارکنان کارخانه کاغذسازی پارس و طبیعت سلولز به اخراج ۱۰۰ نفر از همکاران‌ خود اعتراض کرده و مقابل ساختمان فرمانداری شوش تجمع کردند. یکی از کارگران معترض در مورد علت تجمع صبح امروز کارگران کاغذسازی پارس و طبیعت سلولز به خبرنگار ایلنا گفت: مدیران کارخانه به بهانه کمبود منابع مالی و ... تجمع کارگران کاغذسازی پارس و طبیعت سلولز در اعتراض به اخراج ۱۰۰ نفر از همکاران‌شان + فیلم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, فیلم, کارگری, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

حبیبی؛ روحانی به وعده‌هایش عمل نکرد/ کارگران ساکت ننشینند

عضو هیات مدیره کانون عالی شوراها با بیان اینکه روحانی به وعده‌های خود به کارگران عمل نکرده، گفت: ما کارگران نه دستمزد مکفی داریم و نه امنیت شغلی.

 

حسین حبیبی عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در گفتگو با ایلنا، در ارتباط با وضعیت معیشتی و زیستی کارگران در چند سال گذشته گفت: بخشنامه دستمزد ۷۹۳۳ کاملا غیرقانونی صادر شده است. آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی دوره اول ریاست جمهوری قول داده بود مابه‌التفاوت دستمزد که کمتر از نرخ تورم تجمیعی سالیان بود، پرداخت می‌شود که به قولش وفا نکرد.

 

وی ادامه داد: در یازده اردیبهشت در مرقد امام خمینی او قول داد امنیت شغلی را برای کارگران تامین کند که به این قولش نیز عمل نکرد. آئین‌نامه تبصره ۱ ماده ۷ مبنی بر تعیین حداکثر مدت موقت در کارهای مستمر که بعد از ۲۹ سال که تصویب نشده بود، دو سال پیش توسط شورایعالی کار با حضور نمایندگان کانون شوراهای اسلامی کار تعیین و تصویب شد اما هیات وزیران با تاخیر بسیار طولانی و تنها ۲ روز مانده به انتخابات دوم اسفند مجلس شورای اسلامی آن را تصویب نهایی کرد تا سر انتخابات کارگران را کمی دلگرم کنند و پای صندوق‌ها بکشانند.

 

به گفته حبیبی، قانونگریزی‌ها و خلف وعده‌ها به همین‌جا ختم نشد بلکه دستمزد ۹۹را بدون نظر رای نمایندگان کارگری و کاملاً غیرقانونی تعیین کردند تا جایی‌که نه تنها کارگران و تشکل‌های کارگری، بلکه نمایندگان مجلس هم به دستمزد تعیین شده، انتقاد دارند.

 

وی با بیان اینکه در ادامه دولت شروع به فروش و واگذاری اموال کارگران کرد و تامین اجتماعی را به سراشیب بحران انداخت، ادامه داد: از زمان وزارت شدن رفاه و بعد ادغام شدن در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی ملک طلق دولت شد و کارگران از تصمیم‌گیری‌ها کنار گذاشته شدند. دولت‌ها خودشان تامین اجتماعی را اداره می‌کنند و وقعی به نظر و رای کارگران نمی‌گذارند.

 

حبیبی تاکید کرد: وظیفه کارگران و تشکل‌های کارگری است که ساکت ننشینند؛ هم به دستمزد تعیین شده پایین‌تر از نرخ تورم و هم به دولتی بودن سازمان تامین اجتماعی اعتراض کنند تا آب رفته به جوی بازگردد.