نشریه انگلیسی: نسل کشی در غزه، جنایتی غربی است

رسانه انگلیسی در گزارشی نوشته است، کشورهای امپریالیست و استعمارگر غربی که اسرائیل را چند دهه پیش برای صیانت از منافع خود در منطقه و تاراج فلسطین تاسیس کردند، همدستان اصلی نسل‌کشی این رژیم در جنگ غزه هستند و به واسطه حمایت کلان نظامی، مالی و دیپلماتیک از این رژیم، در جنایات جنگی آن مشارکت ... نشریه انگلیسی: نسل کشی در غزه، جنایتی غربی است

ادامه

آلمان, آمریکا, اردن, اسراییل, امپریالیسم, انگلیس, تاریخ, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, صهیونیسم, غرب, فرانسه, فلسطین, مصر, نسل‌کشی

چاره‌سازی یا بی‌چاره‌سازی؟

جهان در هفته‌ای که گذشت، یک فریم دیگر از واقعیات دگرگون شده نظامات جهانی را ثبت کرد؛ حقایقی که برای ایالات متحده بسیار ناگوار است و نشان از ضعف مفرط واشنگتن در حکمرانی جهانی دارد. به گزارش ایسنا، وطن امروز نوشت: دعوت کنگره آمریکا از بنیامین نتانیاهو، جنایتکار جنگی که دادگاه کیفری بین‌المللی هم حکم ... چاره‌سازی یا بی‌چاره‌سازی؟

ادامه

آمریکا, اسراییل, افغانستان, اوکراین, ایران, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, شرق اروپا, صلح, عربستان سعودی, فلسطین, نسل‌کشی, هژمونیسم

قانونگذار آمریکایی: کنگره جای سخنرانی یک جنایتکار جنگی و عامل نسل‌کشی نیست

نماینده کنگره آمریکا در اعتراض به حضور نتانیاهو در کنگره می‌گوید: باید از خود بپرسیم: چگونه می‌خواهیم در صحنه جهانی نماینده باشیم اگر از یک متهم جنایتکار جنگی برای سخنرانی در جلسه مشترک کنگره دعوت می‌کنیم، زیرا او صدها هزار غیرنظامی فلسطینی، اکثراً زنان و کودکان را مجازات می‌کند، ما به عنوان یک ملت طرفدار ... قانونگذار آمریکایی: کنگره جای سخنرانی یک جنایتکار جنگی و عامل نسل‌کشی نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, زنان, صلح, فاشیسم, فلسطین, کودکان, نئولیبرالیسم, نسل‌کشی

واکنش جبهه مردمی برای آزادی فلسطین به پیروزی حزب کارگر در انتخابات انگلیس

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین تأکید کرد پیروزی حزب کارگر در انتخابات اخیر انگلیس و شکست حزب محافظه‌کار نشان دهنده بی‌اعتمادی ملت انگلیس به سیاست‌های محافظه‌کاران است. به گزارش ایسنا، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در بیانیه‌ای تأکید کرد: پیروزی حزب کارگر در انتخابات پارلمانی اخیر انگلیس و شکست حزب محافظه‌کار نشان دهنده بی‌اعتمادی ملت ... واکنش جبهه مردمی برای آزادی فلسطین به پیروزی حزب کارگر در انتخابات انگلیس

ادامه

استعمار, اسراییل, انگلیس, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

محکومیت کودتای نافرجام ارتش با حمایت آمریکا در بولیوی توسط “WFTU”

فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری اعلام کرد: کودتای چند روز گذشته در بولیوی چیزی جز بازگشت امپریالیسم به شرایط گذشته واقعی خود نیست و ما آن‌ها را محکوم می‌کنیم. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از “WFTU”، فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری در اعتراض به کودتای نافرجام اخیر ارتش بولیوی برای سرنگونی دولت عدالت محور این کشور، ... محکومیت کودتای نافرجام ارتش با حمایت آمریکا در بولیوی توسط “WFTU”

ادامه

آمریکا, آمریکای جنوبی, آمریکای لاتین, اسراییل, امپریالیسم, بولیوی, بیانیه, خاورمیانه, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فلسطین, نسل‌کشی

روایت یک نسل‌کشی فرهنگی؛ بازماندگان بومی کانادا از «مدارس مرگ» می‌گویند

بومیان کانادایی بازمانده از دوران انتقال کودکان به مدارس شبانه‌روزی بدنام این کشور تجربه‌های هولناک خود از آن دوران را روایت کردند.

 

به گزارش فارس، «خبرگزاری فرانسه» گزارشی از خاطرات بومیان سالخورده کانادایی از تجربه زندگی در مدارس کاتولیک این کشور پخش کرد.

 

در این گزارش آمده است، از اواسط سده ۱۸۰۰ چیزی حدود ۱۵۰ هزار کودک از جوامع بومی کانادا به اجبار جدا شده و به دستور دولت مجبور شدند به‌منظور جذب در «فرهنگ کانادایی» و به‌عبارت دیگر از بین بردن رسوم بومی آن‌ها در ۱۳۹ مدرسه شبانه‌روزی با مدیریت کلیسای کاتولیک ساکن شوند.

 

در طول این دوره، هزاران کودک از سوء تغذیه، بیماری و آنچه «سهل‌انگاری» توصیف شده جان خود را از دست دادند. بسیاری دیگر نیز به صورت جسمی و جنسی مورد آزار قرار گرفتند. این مدارس تا دهه ۱۹۹۰ میلادی همچنان دایر بودند. از ماه می سال ۲۰۲۱، بیش از ۱۳۰۰ قبر بی‌نام و نشان در محل این مدارس کانادا پیدا شد و زخم‌های کهنه بومیان این کشور را دوباره تازه کرد.

 

در این گزارش، یک مرد سالمند با نشان دادن عکس خود در دوران کودکی در جمع دانش‌آموزان یکی از این مدارس بومیان در استان «کِبِک» می‌گوید: «در اینجا به فرد دیگری تبدیل شدم. هنگامی که به این مدرسه شبانه‌روزی آمدم دیگر اسمی نداشتم، یک شماره داشتم. شماره من ۷۰ بود و تخت خواب و لباس‌هایم شماره داشتند».

 

یکی دیگر از این بازماندگان سالخورده این دوران گفت: «من شماره ۳۹ بودم و هنوز از این عدد تنفر دارم. آن‌ها تلاش کردند زبانمان را از ما بگیرند، تلاش کردند هویت ما را بگیرند و تا حدی موفق شدند. مدت‌ها الکلی بودم و فرد خشنی بودم. تمام آن خاطرات به سراغم می‌آمدند».

 

او تأکید کرد: «من نمی‌دانم آن‌ها چطور قرار است جبران خسارت کنند. اگر شخص پاپ می‌خواهد به اینجا بیاید، خب بیاید ولی این کاری چیزی را برای من تغییر نخواهد داد».

 

یک زن سالخورده بومی کانادا نیز در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: «درد ما بسیار عمیق است و در قلب‌ها، ذهن‌ها و وجود ما رخنه کرده است. آیا من شبیه یک بازمانده هستم؟ خیر. احساس یک فرد پیروز را دارم و احساس می‌کنم برنده شده‌ام. آن‌ها توانستند هویت بومی مرا از بین ببرند».

 

یکی از قربانیان زن آزار جنسی در این مدارس نیز گفت: «این اتفاقات تا آخر عمر بخشی از زندگی ما خواهد بود. سخت‌ترین بخش زندگی ما در این مدارس آزارهای مختلفی بود که علیه ما صورت می‌گرفت. خودم شخصاً این آزارهای جسمی و جنسی و همه انواع آن را متحمل شدم. آن‌قدر ما را کتک می‌زدند تا دچار خونریزی شویم».

 

این زن بومی که در این مصاحبه به زبان فرانسوی صحبت می‌کرد گفت: «بدون شک هرگز این دوره را فراموش نمی‌کنیم. این دوره تمام زندگی ما را نابود کرد. این ترس‌ها همیشه با ما می‌مانند. کار از کار گذشته است».

 

مرد میانسالی که دوران کودکی خود را در این مدارس سپری کرده است گفت: «آن‌ها پوست ما را با برس می‌شستند ولی این پوست ما بود که تیره بود و کثیف نبودیم. آن‌ها مواد شیمیایی به ما می‌پاشیدند. آن‌ها کاری می‌کردند که به زبان خودمان صحبت نکنیم. ما را کتک می‌زدند و حبس می‌کردند. حتی قادر نبودیم یک کلمه به زبان “آلگونکین” صحبت کنیم».

 

او در ادامه گفت: «کار آن‌ها در واقع زدن ریشه‌های زبانی، فرهنگی و معنوی ما بود. کاری که آن‌ها در آن دوره انجام می‌‌دادند امروزه نسل‌کشی نام گرفته است. وقتی که فرهنگ، زبان و معنویت فردی را از بین ببری و آن را با ارزش‌های دیگری جایگزین کنی اسمش نسل‌کشی است».

 

این بومی کادانایی با اشاره به تعرضات جنسی که در این مدارس متحمل شده بود گفت: «سه بار تلاش کردم خودکشی کنم تا دیگر به آن فکر نکنم. نمی‌توانستم با این مسئله کنار بیایم».

 

یکی دیگر از بازماندگان این دوران گفت:‌ «فکر نمی‌کنم هیچ ابزاری مخرب‌تر از این مدارس شبانه‌روزی باشد. آن‌ها جوانی ما را گرفتند. انواع آزارهای جسمی و جنسی و روانی را علیه ما استفاده می‌کردند. به هر روشی ما را آزار می‌دادند».

 

از سوی دیگر یکی از بومیان جوان کانادایی درباره این مدارس شبانه‌روزی گفت: «این کودکان دزدیده شدند، از خانواده‌های خود جدا شدند و تحت شکنجه قرار گرفتند و سپس به قتل رسیدند. جبران آن نمی‌تواند بدون افشای حقیقت انجام گیرد».

حقوق بشر کانادایی؛ کشف دوباره گورهای جمعی کودکان بومی

در ادامه ماجرای هولناک کشف گورهای جمعی مربوط به کودکان بومی کانادا، سران بومی استان بریتیش کلمبیا از کشف ۹۳ گور بی‌نشان دیگر در نزدیکی یک مدرسه شبانه‌روزی سابق خبر دادند.

ادامه

امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خبر, کانادا

ولادمیر پوتین: جنگ در شرق اوکراین “وضعیتی شبیه به نسل کشی دارد”

اعتمادآنلاین| ولادیمیر پوتین،‌ رئیس جمهور روسیه این اظهارات را در پاسخ به پرسشی که در جریان نشست شورای حقوق ریاست جمهوری عنوان شد، مطرح کرد. در جریان این نشست پوتین به موضوع تعیض علیه روس زبان‌های خارج از مرزهای کشورش پرداخت.

ادامه

اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, ناتو, نسل کشی

شناسایی بقایای اجساد ۱۰۲ دانش‌آموز سرخپوست اینبار در نبراسکای آمریکا

گروهی از محققان در ایالت نبراسکای آمریکا گفتند بقایای اجساد بیش از ۱۰۰ تن از دانش‌ آموزان سرخپوست بومی جان باخته را در محل یک مدرسه شبانه‌روزی مخصوص سرخپوستان که در فاصله سالهای ۱۸۸۴ و ۱۹۳۴ تحت مدیریت دولت فدرال قرار داشت، یافته‌اند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خبر, کانادا, نسل کشی

مخالفت بیش از ۸۰ کشور با مداخله در امور داخلی چین به بهانه حقوق بشر

خبرگزاری شینهوا گزارش داد، بیش از ۸۰ کشور در جریان نشست کمیته سوم هفتاد و ششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل با مداخله در امور داخلی چین به بهانه حقوق بشر مخالفت کردند.

ادامه

اسیای مرکزی, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, جهان غرب, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, شرق آسیا, کوبا, کویت, گزارش, نسل کشی