چین: به کشورهای درگیر جنگ سلاح صادر نمی‌کنیم

پکن ادعای یک رسانه درباره انتقال تجهیزات تولید موشک یا سامانه‌های پدافند هوایی به ایران را تکذیب کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسرائیل‌هیوم، سفارت چین در اسرائیل در بیانیه‌ای گزارش ادعایی «میدل‌ایست‌آی» درباره انتقال تجهیزات تولید موشک یا سامانه‌های پدافند هوایی به ایران را رد کرد. سفارت پکن همچنین تاکید کرد که ... چین: به کشورهای درگیر جنگ سلاح صادر نمی‌کنیم

ادامه

اسراییل, ایران, چین, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, شرق آسیا

مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

اطلاعات جدیدی منتشر شده که نشان می‌دهد در منطقه «سومی» اوکراین نیروهایی مزدور از کره جنوبی در کنار نیروهای اوکراینی علیه سربازان روسی می‌جنگند. به گزارش ایسنا، منابع آگاه در آژانس‌های امنیتی روسیه بر اساس اطلاعات گرفته شده از اسرای جنگی اوکراینی گزارش دادند که مزدوران کره جنوبی بخشی از گردان صد و سی و ... مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, کره جنوبی

استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

پس از آنکه مسکو از به رسمیت شناختن دولت طالبان خبر داد چین اعلام کرد از این مرحله جدید توسعه روابط روسیه و افغانستان استقبال می‌کند. به گزارش ایسنا، «مائو نینگ»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز جمعه، بیان داشت پکن از دور جدیدی از تحول روابط بین مسکو و کابل استقبال کرده و معتقد ... استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

ادامه

آسیای میانه, افغانستان, تروریسم, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا

چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

رهبران چین، روسیه و هند خواهان صلح و ثبات در منطقه شدند

رهبران چین، هند و روسیه در نشست سه جانبه ای که امروز جمعه در حاشیه اجلاس سران جی ۲۰ در اوزاکا ژاپن برگزار کردند خواستار تقویت همکاری ها برای صلح و ثبات در منطقه و جهان شدند.

 

به گزارش شینهوا، در این نشست سه جانبه که میان “شی‌جین پینگ” رییس‌جمهوری چین، “ولادیمیر پوتین” رییس‌جمهوری روسیه و “نارندرا مودی” نخست وزیر هند برگزار شد طرفین توافق کردند همچنان برای حفظ، بهره برداری و توسعه مکانیسم همکاری‌های سه جانبه، حداکثر تلاش خود را بکار گیرند.

 

رهبران سه کشور در این نشست همچنین ضمن رد هرگونه یکجانبه گرایی تجاری بر حمایت از چندجانبه گرایی تاکید کردند آنها همچنین درباره اوضاع بین المللی و مسایل مهم و بزرگ بین المللی و منطقه ای و همکاری سه جانبه تبادل نظر کردند.

 

رییس جمهوری چین در این نشست در سخنانی با اشاره به افزایش حمایت گرایی و یک جانبه گرایی و تاثیرات منفی آن بر رشد اقتصاد جهانی و توسعه بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه گفت: چین، روسیه و هند باید به وظایف بین‌المللی خود عمل کرده و از منافع اصلی و درازمدت سه کشور و جامعه جهانی حفاظت کنند.

 

ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه نیز با اشاره به حفظ نقش سازمان ملل و نظم بین‌المللی بر اساس قوانین بین‌المللی با یک جانبه گرایی و حمایت گرایی مخالفت کرد.

 

نارندرا مودی نخست وزیر هند نیز با تاکید بر اینکه حفظ چند جانبه گرایی و قوانین بین‌المللی با منافع مشترک سه کشور هماهنگ است، افزود، سه طرف باید رایزنی و هماهنگی خود را در زمینه هایی چون مدیریت و اصلاحات جهانی، امنیت منطقه ای و مبارزه با ترورسیم تقویت بخشند.

 

چهاردهمین نشست سران جی ۲۰ از امروز جمعه در شهر اوزاکا ژاپن آغاز شد و تا فردا ادامه دارد. این نشست‌ها از سال ۲۰۰۸ یعنی زمانی که این رهبران برای بحث در باره واکنش به بحران مالی جهانی یک جلسه اضطراری تشکیل دادند، تا کنون هر ساله برگزار شده است.

 

نمایندگان کشورهای گروه ۲۰ از این نشست دو روزه در اوزاکا برای بحث درباره تجارت، نوآوری فناورانه و تغییرات آب و هوایی و موضوعات دیگر استفاده خواهند کرد این نشست در حالی برگزار می‌شود که اصطکاک بین آمریکا و چین بر اقتصاد جهانی سایه افکنده است.

 

نشست سران گروه ۲۰ هر سال به منظور فرصتی برای دیپلماسی سطح بالا عمل می‌کند بسیاری از کشورها ترتیبی داده‌اند تا رهبرانشان در حاشیه این نشست گفت و گوهایی رو در رویی داشته باشند.

 

گروه ۲۰ با حضور کشورهای قدرتمند اقتصادی، ۸۵ درصد اقتصاد جهان را در اختیار دارد این گروه شامل، آمریکا، اتحادیه اروپا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ایتالیا، چین، ژاپن، روسیه، عربستان سعودی، اندونزی، استرالیا، ترکیه، برزیل، آرژانتین، کانادا، هند، کره جنوبی، آفریقای جنوبی و مکزیک است.
ایرنا