کیم از ارتش کره شمالی خواست برای جنگ واقعی آماده شوند

رهبر کره شمالی از نیروهای نظامی این کشور خواست که برای جنگ واقعی آماده باشند. به گزارش ایسنا، رسانه های دولتی کره شمالی اعلام کردند «کیم جونگ اون» رهبر این کشور در جریان بازدید از تمرین واحدهای توپخانه ای از ارتش خود خواسته است که برای جنگ واقعی آماده باشند. اظهارات کیم پس از استقرار ... کیم از ارتش کره شمالی خواست برای جنگ واقعی آماده شوند

ادامه

انگلیس, اوکراین, جهان, خبر, روسیه, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی

واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

دولت چین خروج آمریکا از یونسکو را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول دانست. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه انگلیسی؛ چین روز چهارشنبه با ابراز تاسف از تصمیم آمریکا برای خروج از سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو)، این اقدام را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول خواند. گو ... واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

ادامه

آمریکا, جهان, چین, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, فرانسه

آسیا تایمز: آمریکا با سلاح اتمی کره شمالی کنار آمده است

نشریه چاپ هنگ‌کنگ نوشت: «درگیری آمریکا و کره شمالی از محافل سیاسی آمریکا غیب شده است. دولت آمریکا دریافته که “ثبات پرتنش” بهترین سناریوی ممکن در شرایط فعلی است.» به گزارش ایسنا، برخلاف گذشته، در دولت دوم «دونالد ترامپ» مسئله کره‌شمالی دیگر یکی از مسائل مهم سیاست خارجی او نیست. این تغییر درحالی است که ... آسیا تایمز: آمریکا با سلاح اتمی کره شمالی کنار آمده است

ادامه

آمریکا, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

افزایش نفوذ چین در جنوب شرق آسیا همزمان با کاهش کمک‌های مالی آمریکا و اروپا

همزمان با عقب‌نشینی آمریکا و کشورهای اروپایی از صحنه تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای در جنوب شرق آسیا، چین با تمرکز بر سرمایه‌گذاری‌های زیربنایی و ارائه وام‌های جدید، جایگاه خود را به‌عنوان اصلی‌ترین شریک مالی این منطقه تقویت کرده است؛ موضوعی که به گفته اندیشکده لویی استرالیا می‌تواند توازن قدرت اقتصادی و سیاسی در این منطقه ... افزایش نفوذ چین در جنوب شرق آسیا همزمان با کاهش کمک‌های مالی آمریکا و اروپا

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, استرالیا, اندونزی, ایتالیا, تایلند, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, سوریه, شرق آسیا, غرب, فرانسه, فنلاند, فیلیپین, کره جنوبی, گزارش, هلند, ویتنام

رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۹ میلادی ۶.۱ اعلام شد

داده های منتشره شده اداره ملی آمار چین نشان می دهد رشد اقتصادی این کشور در سال ۲۰۱۹ میلادی ۶.۱ درصد بوده است رقمی که در محدوده ۶ تا ۶.۵ درصد رشد پیش بینی شده قرار دارد.

 

به گزارش ایرنا این آمار نشان می دهد نرخ رشد تولید ناخالص داخلی چین پس از مناقشه دو ساله تجاریش با ایالات متحده آمریکا به پایین ترین سطح خود در ۲۹ سال اخیر کاهش یافته است.

 

«نینگ جیزه» رییس اداره ملی آمار چین امروز جمعه در یک کنفرانس خبری در پکن اعلام کرد میانگین درآمد قابل کنترل ساکنان چین هم در سال ۲۰۱۹ به ۳۰ هزار و ۷۳۳ یوان رسیده است که ۵.۸ درصد رشد واقعی داشته است این رقم با رشد اقتصادی کشور برابر است.

 

پیش بینی ها حاکی از این بود که رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۹ میلادی بین ۶.۲ تا ۶.۵ درصد باشد اما ظاهرا تاثیرات تعرفه های آمریکا بر چین باعث شده است تا این کشور در سال ۲۰۱۹ میلادی رشد اقتصادی ۶.۱ درصد را تجربه کند با این حال این رشد سریعترین رشد در بین تمام اقتصادهایی است که تولید ناخالص داخلی سالانه آنها بیش از ۱ تریلیون دلار است.

 

نینگ تصریح کرد پیش بینی می شود تولید ناخالص داخلی چین در سال ۲۰۱۹ میلادی بیش از ۱۶ درصد تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده باشد.

 

او گفت: تولید ناخالص داخلی سرانه چین برای اولین بار در سال گذشته از ۱۰ هزار دلار فراتر رفته و به ۱۰ هزار و ۲۷۶ دلار رسیده است که نه تنها نشانه ای از افزایش سطح زندگی ساکنان چینی است بلکه نشان می دهد چین سهم بیشتری در جهان کسب کرده است.

 

داده های منتشره شده اداره ملی آمار چین همچنین نشان می دهد جمعیت خاک اصلی چین (بدون احتساب تایوان و هنگ کنگ) در پایان سال ۲۰۱۹ میلادی از مرز یک میلیارد و چهار صد میلیون نفر گذشته است.

 

این مقام چینی افزود: جمعیت این کشور در پایان سال ۲۰۱۹ نسبت به پایان سال ۲۰۱۸، چهار میلیون و ۶۷۰ هزار نفر افزایش داشته است.

 

چین اگرچه عنوان پر جمعیت ترین کشور دنیا را یدک می کشد اما این روزها مساله کاهش جمعیت به یک دغدغه در چین تبدیل شده است موضوعی که حتی کارافرینان این کشور را هم نگران کرده است.

 

دولت چین در چند سال گذشته که خطر کاهش جمعیت را احساس کرده بود سعی کرد از طریق لغو قانون تک فرزندی جلو کم شدن جمعیت را بگیرد به طوری که از سال ۲۰۱۶ اجازه داد هر خانواده دستکم دو فرزند داشته باشند اما به نظر می رسد این قانون هم کافی نبوده و چین همچنان سیر نزولی رشد جمعیت را طی می کند.

 

کره جنوبی و آمریکا برای تقسیم هزینه‌های نظامی به توافق نرسیدند

وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه ای اعلام کرد سئول و واشنگتن نتوانسته اند در تازه ترین نشست خود درباره تقسیم هزینه استقرار نظامیان آمریکایی در شبه جزیره کره به توافق برسند.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, شرق آسیا, کره جنوبی