عضو ناتو: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم

نخست‌وزیر رومانی با تاکید بر این که کشورش باید هزینه‌های دفاعی را در راستای برآورده کردن تعهدات و نیازهای ناتو افزایش دهد، هرگونه احتمال ورود نظامی بخارست به جنگ اوکراین را رد کرد. به گزارش ایسنا، «ایلی بولوژان» نخست‌وزیر رومانی با تاکید بر این که بخارست تحت هیچ شرایطی نیروهای نظامی‌اش را به اوکراین اعزام ... عضو ناتو: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, رومانی, شرق اروپا, صلح, ناتو, هلند

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

اجلاس دو روزه سران کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی معروف به “ناتو” به میزبانی شهر لاهه هلند، روز چهارشنبه ۲۵ ژوئن درحالی به کار خود پایان داد که شکاف و اختلافات میان اعضای این سازمان درباره افزایش سهم تامین هزینه‌های نظامی آن همچنان ادامه دارد. به گزارش CGTN : در این اجلاس، اگرچه اعضای ... شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

ادامه

اقتصادی, جنگ سرد, جهان, گزارش, ناتو, هلند

ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

سران کشورهای عضو ناتو در هلند در بیانیه ای ۵ بندی ادعا کردند: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا – آتلانتیک است! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سران کشورهای عضو ناتو که در هلند گرد هم آمدند پس از یک اجلاس کوتاه، از افزایش چشمگیر هزینه‌های دفاعی حمایت کرده و تعهد ... ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

ادامه

آلبانی, آمریکا, اروپا, اقتصادی, ترکیه, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, گزارش, ناتو, هلند

روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

کاخ کرملین اعلام کرد که ناتو برای توجیه افزایش ۵ درصدی هزینه‌های نظامی خود نیاز دارد تا روسیه را تهدیدی شیطان جلوه دهد. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «کاخ کرملین» امروز -سه‌شنبه- اعلام کرد که ناتو در مسیر نظامی‌سازی گسترده قرار دارد و مصمم است تا روسیه را به عنوان «وجودی جهنمی» به ... روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

رسانه چینی پمپئو را دسیسه کار دروغگو و متقلب خواند

یک رسانه چینی روز دوشنبه گزارش کرد که مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا فردی متقلب و دروغگو و حلیه گر است.

 

به گزارش ایرنا؛ گلوبال تایمز درگزارش خود آورده است که وزیر خارجه آمریکا حتی در این شرایط که چین بر مبارزه با ویروس کرونا متمرکز شده است، دست از حملات خود به چین با برچسب‌های دروغین و فریبکارانه بر نمی‌دارد.

 

گزارش با اشاره به اینکه پمپئو از همه ایالت‌های آمریکا خواسته است تا مراقب جاسوسی‌های چین و نوع ارتباط با این کشور باشند، می‌نویسد: وزیر خارجه آمریکا رویارویی چین و آمریکا را به سطوح محلی رسانده است و حتی ایالت‌های خودمختار آمریکا را برای حرف شنوی از خود تحت فشار می‌گذارد.

 

گلوبال تایمز ادامه می‌دهد که وزیر خارجه فعلی آمریکا و رییس سابق سازمان سیا ظاهرا هنوز هم در همان منصب فعال است و به دروغگویی و فریبکاری و دزدیدن اسرار و اسناد خو گرفته است.

 

روزنامه چینی نوشت که شماری از این ایالت ها که نمی خواهند پیروی کننده راهبردهای دولت فدرال باشند دارای روابط بسیار دوستانه و ارتباطات گسترده با این کشور هستند ولی وزیر خارجه آمریکا از آنها می‌خواهد در ارتباط با چین هوشیار باشند.

 

نشریه تاکید کرد که وزیر خارجه آمریکا در هر جایی سخنرانی می‌کند فقط با این عبارات که چین بد است و باید در ارتباط با این کشور هوشیار بود، دیگران را خطاب قرار می‌دهد. او هنوز هم با لنز رییس سازمان سیا به مناسبات نگاه می‌کند و می‌کوشد تا مانع همکاری کشورهای دیگر و حتی ایالات آمریکا با چین شود.

 

گلوبال تایمز با اشاره به اینکه فکر پمپئو مملو از دسیسه‌های سیاسی کثیف است، می‌نویسد: او فکر می‌کند که همه دانشجویان و محققان چینی جاسوسی هستند و در نقش مامور چین در آمریکا فعالیت می‌کنند.

 

این روزنامه اضافه کرد که هر کسی که کمی درایت بخرج دهد متوجه مزخرف گویی‌های وزیر خارجه آمریکا و اتهامات بی‌اساس او به چین و تلاش او برای تفرقه افکنی بین چین و دیگر کشورها می‌شود و امروز حتی متحدان آمریکا هم از چنین راهبردهایی پیروی نمی‌کنند.

 

نشریه چینی نوشت که ما قادر به بستن دهان وزیر خارجه آمریکا نیستیم اما می‌توانیم به مسیر رشد و توسعه خود ادامه دهیم و به همین طریق از تیررس حملات و اتهامات دروغین او دور خواهیم شد.

جدا شدن انگلیس باعث تقویت مواضع و یکپارچگی اتحادیه اروپا می‌شود

وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای، با انتقاد از اقدامات مخرب آمریکا، از آمادگی مسکو برای بررسی امکان گنجاندن برخی تسلیحات جدید در پیمان استارت خبر داد و جدا شدن انگلیس را باعث تقویت مواضع و یکپارچگی اتحادیه اروپا ارزیابی کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, انگلستان, اوکراین, بلغارستان, تحریم, ترکیه, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, فرانسه, ناتو, یونان

نیوزویک: آمریکا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

نشریه نیوزویک در گزارشی درباره افزایش رزمایش‌های ناتو در اروپا، نوشت که آمریکا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود.

ادامه

اسکاتلند, امریکا, امریکای شمالی, ایتالیا, ایران, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, رومانی, لهستان, ناتو

آلمان و روسیه با وجود مخالفت آمریکا طرح خط لوله گاز جریان شمالی دو را تکمیل می‌کنند

رئیس جمهوری روسیه و صدراعظم آلمان بر گسترش همکاری دو کشور در راستای اجرای کامل طرح خط لوله گاز جریان شمالی دو که گاز روسیه را به آلمان می‌رساند با وجود مخالفت ها و تحریم های آمریکا تاکید کردند.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه

افزایش نیروهای نظامی آمریکا در آسیا – پاسفیک برای مقابله با چین

ارتش آمریکا اعلام کرد: با اعزام نیروهای جدید تلاش های امنیتی واشنگتن در منطقه آسیا – پاسفیک برای اقدامات تقابل جویانه با تهدیدات پکن در این بخش از جهان افزایش یابد.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, خبر, شرق آسیا