اظهارات ترامپ درباره مروان البرغوثی جلسه کابینه نتانیاهو را متشنج کرد

روزنامه اسرائیلی نوشت در پی اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره «مروان البرغوثی» از رهبران جنبش فتح که از سال ۲۰۰۲ در اسارت است، طوفانی در کابینه این رژیم به پا شد. به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «معاریو» نوشت: در جلسه روز جمعه کابینه با حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر (این رژیم) زمانی که مطلب منتشر شده ... اظهارات ترامپ درباره مروان البرغوثی جلسه کابینه نتانیاهو را متشنج کرد

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان, فلسطین, کودکان

مشاور سابق ترامپ: آژانس سیا برای موساد کار می‌کند

مشاور سابق ترامپ گفت آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده به دولت واشنگتن درباره موضع حماس در مذاکرات با اسرائیل ارائه کرده است. به گزارش ایسنا، «استیو بنن» مشاور سابق «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که آژانس سیا برای موساد اسرائیل کار می‌کند و تحت تاثیر و نفوذ این ... مشاور سابق ترامپ: آژانس سیا برای موساد کار می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, صلح, عمان, گزارش

رسانه اسرائیلی کان: افسران آمریکایی بر عملیات نظامی اسرائیل در لبنان نظارت دارند

رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند که افسران آمریکایی در مقر فرماندهی شمال ارتش اسرائیل در شهر صفد حضور دارند و به‌صورت مستقیم بر حملات علیه لبنان نظارت می‌کنند؛ اقدامی که از گذار واشنگتن از نقش «میانجی» به «شریک میدانی» در مدیریت درگیری‌ها حکایت دارد. به گزارش ایسنا، غزه آتش‌بس شکننده‌ای را حفظ کرده است، در حالی ... رسانه اسرائیلی کان: افسران آمریکایی بر عملیات نظامی اسرائیل در لبنان نظارت دارند

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, گزارش, لبنان

دستور نتانیاهو برای توقف بررسی طرح الحاق کرانه باختری

بعد از به راه افتادن موج انتقادات بین‌المللی از اقدام پارلمان اسرائیل در بررسی قانون الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی نتانیاهو دستور توقف موقت این روند را صادر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل روسیا الیوم، اویر کاتز رئیس ائتلاف حاکم بر اسرائیل اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم دستور ... دستور نتانیاهو برای توقف بررسی طرح الحاق کرانه باختری

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

هشدار ترامپ خطاب به اسرائیل: حمایت‌های آمریکا را از دست می‌دهید

رئیس جمهور آمریکا خطاب به اسرائیل درباره تبعات الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با مجله تایم این کشور گفت: الحاق کرانه باختری هرگز رخ نخواهد داد چرا که من به کشورهای عربی قول داده‌ام این اتفاق نمی‌افتد. ... هشدار ترامپ خطاب به اسرائیل: حمایت‌های آمریکا را از دست می‌دهید

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خلع سلاح, فلسطین, گزارش

رای الیوم: القائم جاده‌ای از چین تا بیروت

روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم در تحلیلی درباره بازگشایی گذرگاه مرزی راهبردی القائم – بوکمال در مرزهای مشترک عراق و سوریه آن را در بعد اقتصادی، نظامی و سیاسی بسیار برای محور مقاومت پر اهمیت خواند و افزود که این گذرگاه مسیری به طول چین تا مدیترانه را در برابر این محور خارج از هرگونه سلطه آمریکا و متحدان آن باز کرد.

 

رای الیوم روز چهارشنبه نوشت که عراق بار دیگر گذرگاه القائم – البوکمال در مرزهای مشترک با سوریه را پس از هشت سال از مسدود بودن بازگشایی کرد؛ گذرگاهی که منافع جغرافیایی مهمی برای کشورهای محور مقاومت به ریاست ایران دارد و شامل کشورهایی با روابط تاریخی نیز می‌شود.

 

بازگشایی این گذرگاه اهمیت بسیاری برای کشورهای عراق و سوریه دارد چون مسیری از چین تا دریای مدیترانه را باز کرده است؛ مسیری که خارج از سیطره آمریکا و متحدان آن از جمله اسرائیل است.

 

این روزنامه افزود: اقدام عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق به بازگشایی گذرگاه القائم همزمان با فشار های آمریکا و حملات هوایی و موشکی اسرائیل اقدامی شجاعانه بود که نشان می‌دهد عراق تصمیم خود را گرفته تا به محور مقاومت بپیوندد.

 

امری که به معنای این است که حوالی ۶ تریلیون دلاری که آمریکا در جنگ و اشغال این کشور هزینه کرد تا خطرات را از رژیم اشغالگر اسرائیل دور کند همه اینها بیهوده بود و بعید نیست که گام آینده اخراج ۶ هزار نیروی آمریکایی از خاک عراق باشد.

 

رای الیوم عنوان کرد که معنی بازگشایی این گذرگاه، پایان یافتن خطر گروه های مسلح مانند داعش که در پنج سال گذشته این مناطق را اشغال کرده بود، نیست اما بازگشایی این گذرگاه زمینی راهبردی بین ایران و سوریه و لبنان نقش مهمی در جابه جایی کالا دارد.

 

این روزنامه اضافه کرد که مردم سوریه در سال‌های گذشته مورد محاصره کشنده آمریکایی – عربی بودند و اکنون بازگشایی این گذرگاه به نفع آنها بوده و باعث تقویت روابط تجاری، سیاسی، اجتماعی میان دو کشور می شود و بازاری بزرگی برای صادرات حبوبات، سبزیجات، مرکبات، محصولات کشاورزی و پوشاک خواهد بود و علاوه بر این مسیری در مقابل سفرهای سیاحتی و زیارتی و درمانی میان دو کشور است و بیمارستان های سوریه هنوز هم بسیار پیشرفته از بیمارستان های اکثر کشورهای عربی است.

 

رای الیوم افزود که بازگشایی گذرگاه القائم نه تنها برای سوریه و عراق که برای همه کشورهای عربی یک موفقیت بزرگ در برابر پروژه های تجزیه طلبانه امریکایی – اسرائیلی است که باید به مناسبت آن جشن گرفت.

 

این روزنامه در پایان ابراز امیدواری می کند که دولت اردن به ریاست عمر الرزاز نیز اقدامی مشابه در پیش گرفته و تحریم اعمال شده بر بازرگانان اردنی برای تجارت با سوریه از طریق گذرگاه نصیب – جابر را به چالش بکشد و تسلیم باج خواهی ها و تحریم های اقتصادی و دیکته های آمریکایی نباشد.

ایرنا

شورای امنیت ملی عراق؛ نیروهای امنیتی کنترل استانداری ذی قار را از اخلال‌گران پس گرفته‌اند + ویدئو

در ادامه اوضاع بحرانی عراق شورای امنیت ملی این کشور تاکید کرد، تلاش‌های دولت متمرکز بر پاسخ‌گویی به خواسته‌های مشروع و قانونی تظاهرکنندگان است.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق

پوتین: تحریم‌های آمریکا علیه ایران به اقتصاد جهان لطمه زده است

رئیس جمهوری روسیه گفت: ایران نمی‌تواند بخاطر تحریم‌های آمریکا توانمندی‌های خود را تحقق بخشد و این مساله به اقتصاد جهانی و بازار انرژی لطمه زده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عربستان سعودی, فرانسه

۴ درگیری استراتژیک که در نهایت می‌توانند منجر به بحران جهانی شوند

یک روزنامه آلمانی در مطلبی آینده اقتصاد جهانی را منوط به سرانجام چهار مناقشه مهم و استراتژیک جهانی دانست.

ادامه

اتحادیه اروپا, ارژانتین, اسراییل, اسکاتلند, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, انگلستان, ایران, ترکیه, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق اروپا, عراق, ونزوئلا