بروکسل: چین برنده جنگ تجاری آمریکا و اتحادیه اروپا خواهد بود

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به‌رغم ابراز آمادگی این بلوک برای جنگ تجاری احتمالی با آمریکا گفت که چین برنده این جنگ خواهد بود! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، کاجا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در آستانه اجلاس غیر رسمی اتحادیه اروپا در بروکسل گفت که این بلوک مهیای جنگ تجاری ... بروکسل: چین برنده جنگ تجاری آمریکا و اتحادیه اروپا خواهد بود

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا

کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به سخنان وزیر خارجه آمریکا که پیونگ را دولتی سرکش خوانده بود، اعلام کرد که کره شمالی پاسخ تحریکات آمریکا را خواهد داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الشرق: کره شمالی از مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا پس از آنکه او کره شمالی را دولتی سرکش ... کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی

جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، همان گونه که قبل از انتخابات وعده داده بود، روز شنبه اول فوریه فرمان اعمال تعرفه های تجاری بر واردات کالا از چین، کانادا و مکزیک را به عنوان سه کشور اصلی صادر کننده کالا به آمریکا صادر کرد. به گزارش CGTN : براساس این دستور جدید که قرار است ... جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا, کانادا, مکزیک, منافع ملی

پکن: حملات سایبری به «دیپ‌سیک» بیش از ۱۰۰ برابر افزایش پیدا کرده است

شرکت پشتیبان دیپ سیک(Deep seek) دستیار هوش مصنوعی چینی اعلام کرد که پس از معرفی این استارتآپ چینی، حملات سایبری به آن بیش از ۱۰۰ برابر افزایش پیدا کرده است. به گزارش روز جمعه ایرنا از نشریه گلوبال‌تایمز، شرکت امنیت سایبری چینی ایکس لب(XLab) اعلام کرد که حملات سایبری به استارت‌آپ هوش مصنوعی چینی دیپ ... پکن: حملات سایبری به «دیپ‌سیک» بیش از ۱۰۰ برابر افزایش پیدا کرده است

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا

رهبر کره شمالی بر تقویت توان هسته‌ای تاکید کرد

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از «موفقیت‌های قابل توجه» دانشمندان هسته‌ای این کشور تمجید کرد و خواستار تقویت توان هسته‌ای در سال جاری میلادی شد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کیم در جریان بازدید از مرکز تولید مواد هسته‌ای و ساخت سلاح اتمی از «موفقیت‌های قابل توجه» و «نتایج تولیدی شگفت‌انگیز» دانشمندان ... رهبر کره شمالی بر تقویت توان هسته‌ای تاکید کرد

ادامه

آمریکا, تحلیل, جهان, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی, گزارش

راز موفقیت چین در مهار کرونا

یک رسانه عرب زبان با اشاره به موفقیت چینی‌ها در مهار کرونا با وجود جمعیت زیاد به واکاوی دلایل آن پرداخته است.

 

به گزارش مهر، رای الیوم در مطلبی با اشاره به توان چین برای مقابله با کرونا آورده است: پس از اینکه چین بخش‌هایی از این کشور به ویژه استان هوبی و در راس آن شهر ووهان را قرنطینه کرد بسیاری از رسانه های غربی از فاجعه بهداشتی که چین را فرا خواهد گرفت و به دنیا سرایت خواهد کرد، خبر دادند اما چین ظرف چند هفته کرونا را مهار کرد اما کرونا به دیگر مناطق دنیا از جمله ایتالیا و اسپانیا سرایت کرد و از حیث مبتلایان و فوتی‌ها چین را پشت سرگذاشتند و آمار کرونایی ها در آمریکا چند برابر چین شد.

 

این رسانه در ادامه می‌نویسد: شاید رمز موفقیت چینی‌ها این باشد که کرونا از سوی آمریکا بوده است و بر اساس این نگرش که در معرض جنگ بیولوژیک قرار گرفته اند با آن برخورد کردند و کاملا به شکل نظامی با آن برخورد کردند.

 

رای الیوم نوشت: با نگاهی به شیوه برخورد مقامات چینی ها با کرونا مشخص می شود که آنها خط مشی نظامی در پیش گرفتند. چین اقدام به برپایی بیمارستان های موقت و صحرایی ویژه کرونایی ها کرد و آنها را از بقیه جدا کرد و کرونایی ها را به عنوان مجروح جنگی انگاشت و با کرونا کوبنده برخورد کرد و بسیاری از کشورها مانند فرانسه اشتباه کردند که بیمارستانهای ویژه برای کرونایی ها برپا نکردند و آنها را به بیمارستان‌هایی بردند که دیگر بیماران در آن قرار داشتند و با وجود اینکه یک طبقه یا دو طبقه بیمارستان را به کرونایی ها اختصاص دادند اما این سبب شد که دیگر بیماران هم کرونا بگیرند زیرا در همان بیمارستان بودند.

 

این رسانه آورده است: چین به کادر مدنی که بیشتر آنها از پزشکان نظامی دارای تجهیزات بودند روی آورد و پزشکان نظامی چینی کرونایی‌ها را درمان می‌کردند و از سوی دیگر آنها کرونا را به مثابه تمرینی برای جنگ بیولوژیک محسوب کردند.

 

رای الیوم در ادامه می‌نویسد: با افزایش شمار کرونایی ها در آمریکا، پنتاگون هم به دنباله روی از چینی‌ها روی آورد و تصمیم به در پیش گرفتن خط مشی چینی‌ها و برپایی صدها بیمارستان صحرایی در ایالت‌های مختلف آمریکا گرفت.

برآورد اشتباه، اوضاع اروپا را وخیم تر کرده است

متن مذاکرات کمیسیون اروپا نشان می‌دهد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا با برآورد نادرست از میزان توانایی در مقابله با ویروس کرونا، اوضاع کنونی را وخیم تر کرده‌اند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, بلژیک, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

آمریکا در آمار مرگ‌ومیر بر اثر کرونا از چین پیش افتاد

بر اساس آخرین آمارهای رسمی اعلام شده از سوی منابع دولتی در آمریکا، این کشور اکنون از لحاظ شمار قربانیان ویروس کرونا (بیماری کووید-۱۹) چین را پشت سر گذاشته است.

ادامه

اسپانیا, امریکا, امریکای شمالی, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا