سناتور آمریکایی: تاریخ همدستی آمریکا در جنایات غزه را فراموش نخواهد کرد

یک سناتور مترقی آمریکا و منتقد سرسخت اسرائیل درحالی که تلاش خود را برای تعلیق کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل از سر گرفته است گفت که تاریخ همدستی آمریکا در جنایات غزه را فراموش نخواهد کرد. به گزارش ایرنا از الجزیره،‌ برنی سندرز در پیامی در رسانه ایکس نوشت: تقریباً تمام جمعیت غزه دچار سوءتغذیه ... سناتور آمریکایی: تاریخ همدستی آمریکا در جنایات غزه را فراموش نخواهد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

اعتراف رسمی آمریکا؛ «الجولانیِ تروریست را بر کرسی قدرت نشاندیم»

سفیر سابق آمریکا در سوریه به نقش این کشور در نشاندن الجولانیِ تروریست بر کرسی قدرت اذعان کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، رابرت فورد سفیر سابق آمریکا نزد دمشق در یک گفتگوی مطبوعاتی تاکید کرد که آمریکا و اروپا به صورت غیر مستقیم در سوق دادن ابومحمد الجولانی سرکرده تروریست‌های حاکم ... اعتراف رسمی آمریکا؛ «الجولانیِ تروریست را بر کرسی قدرت نشاندیم»

ادامه

آمریکا, اروپا, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, غرب

سی ان ان: اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود

سی ان ان به نقل از منابع آگاه مدعی شد که اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود. به گزارش ایلنا، سی‌ان‌ان شامگاه گذشته سه‌شنبه، به نقل از منابع آگاه آمریکایی ادعا کرد که اطلاعات جدید به دست آمده توسط ایالات متحده نشان می‌دهد اسرائیل در حال آماده شدن برای حمله به تأسیسات ... سی ان ان: اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر

آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

جهان هفتهٔ گذشته شاهد نمایش بی‌شرمانهٔ قدرت‌نمایی امپریالیسم آمریکا بود که دونالد ترامپ و گروهی از میلیاردرهای بدنام آمریکایی در کنار رهبران مستبد عربستان سعودی، قطر، و امارات متحدهٔ عربی اجرا کردند. برخورداری از ثروت‌های افسانه‌یی، سابقهٔ خشونت و آدم‌کشی، و اعتقاد به حکومت اقتدارگرایانه تا گرایش‌های فاشیستی از جمله نقاط اشتراک این بازیگران است. ... آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, اقتصادی, امارات, امپریالیسم, ایران, تروریسم, حقوق بشر, خاورمیانه, دموکراسی, زحمتکشان, سرمایه‌داری, صلح, عدالت اجتماعی, عراق, عربستان, غرب آسیا, فاشیسم, قطر, مارکسیسم, نئولیبرالیسم

قدردانی جبهه مردمی فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره دریایی بندر حیفا

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین از آغاز محاصره دریایی بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی توسط ارتش یمن استقبال کرد. به گزارش ایسنا، این نهاد فلسطینی از تصمیم شجاعانه نیروهای مسلح یمن برای تحریم دریایی بندر حیفا استقبال کرده و این اقدام کیفی را تحولی عظیم در معادلات بازدارندگی دانست که نیروهای مسلح یمن بنا نهاده‌اند. ... قدردانی جبهه مردمی فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره دریایی بندر حیفا

ادامه

استقلال, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, یمن

رأی الیوم : آیا ترامپ و جانسون در آستانه برکناری از قدرت هستند ؟

روزنامه “رأی الیوم” در شماره امروز (جمعه) با اشاره به تحولات شکل گرفته پیرامون «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ، احتمال برکناری او را از قدرت مورد بحث و بررسی قرار داد.

 

این روزنامه فرامنطقه ای با نام بردن از « بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس و « دونالد ترامپ»رئیس جمهوری آمریکا به عنوان «برجسته ترین سران نژادپرست و راستگرا»ی جهان نوشت: هم اکنون این دو در برابر بحران های سیاسی بزرگی قرار گرفته اند که ممکن است باعث سرنگونی آنها شود.

 

رای الیوم در باره ترامپ افزود که مجلس نمایندگان آمریکا تحقیق در مورد اقدامات غیرقانونی وی جهت سرنگون کردن «جون بایدن» رقیب دمکراتش و همکاری با رئیس جمهوری اوکراین در این خصوص را آغاز کرده است.

 

اما رأی الیوم در مورد جانسون خاطرنشان کرد: دادگاه عالی بریتانیا به اتفاق آراء تصمیم جانسون در خصوص به تعلیق درآوردن فعالیت های پارلمان به مدت تقریبا یک ماه را باطل اعلام کرد. جانسون در چارچوب طرح خود مبنی بر خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون توافق چنین تصمیمی اتخاذ کرده بود. جانسون در حال نزدیک شدن به پایان دوره نخست وزیری خود به عنوان رهبر حزب محافظه کار است، اما انتظار نمی رود که نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بتواند ترامپ را سرنگون کند و بدین ترتیب زمینه پیروزی سناتور بایدن دمکرات را در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ فراهم آورد. آغاز تحقیقات حتی در صورت محکومیت ترامپ، به معنای بالا بودن احتمال برکناری رئیس جمهور آمریکا نیست، زیرا کنار گذاشتن وی از ریاست جمهوری نیازمند موافقت دو سوم اعضای مجلس سناست که اتفاقا جمهوری خواهان در آن اکثریت را دارند.

 

به نوشته رای الیوم؛ نقض قوانین عادی و اساسی از سوی ترامپ موضوع جدیدی نیست، زیرا از هنگامی که وارد کاخ سفید شده تاکنون به دستکاری و نقض قانون انتخابات متهم است. گفته می شود روسیه به منظور کمک به پیروزی ترامپ در انتخابات اخیر (۲۰۱۶) ریاست جمهوری آمریکا دخالت کرده و از سوی دیگر او برای رسوا نشدن در قضیه برقراری روابط نامشروع با یک هنرپیشه زن، به او حق السکوت پرداخت کرده است.

 

رأی الیوم نوشت: هم پیمانان ترامپ در منطقه خاورمیانه و به ویژه خلیج فارس هم اکنون از بیم کنار گذاشته شدن او از قدرت، بر خود می لرزند، زیرا انتخاب نشدن دوباره وی در انتخابات آتی ریاست جمهوری ایالات متحده، ضربه دردناکی بر پیکر آنان به شمار می آید؛ به ویژه با توجه به این نکته که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل نیز نتوانست در انتخابات اخیر پارلمانی، اکثریت لازم را به دست آورد و احتمال برکناری یا کناره گیری جانسون هم پیمان ترامپ در انگلستان نیز وجود دارد.

 

این روزنامه فرامنطقه ای از فروغلطیدن ترامپ در آغوش اسراییل و هم پیمانانش و تسلیم شدن کامل او در برابر مطالب دیکته شده از سوی لابی بزرگ آمریکایی «أیباک» به عنوان حافظ منافع اسرائیل، به عنوان « مشکل اصلی » وی یاد کرد. البته بر کسی پوشیده نیست که رئیس جمهوری اوکراین که ترامپ از او درخواست کمک کرده است نیز از برجسته ترین هم پیمانان اسرائیل محسوب می شود.

 

رأی الیوم در پایان نوشت: اگر بحران ترامپ عمیق تر و یا تلاش برای برکناری وی با موفقیت همراه شود، ما قطره اشکی برایش نخواهیم ریخت و البته رسیدن « جون بایدن» رقیب دمکرات وی به کاخ سفید را نیز جشن نخواهیم گرفت، زیرا هر دو دشمن جهان عرب و اسلام هستند و در سنگر اسرائیل قرار دارند.

ایرنا

هاآرتص: اتحاد آمریکایی-عربی ضد ایران به‌شدت ضعیف شده و ترامپ مقصر آن است

یک روزنامه اسرائیلی با اذعان به ضعیف شدن اتحاد کشورهای عربی منطقه ضد ایران، نوشت سیاست واشنگتن در قبال ایران به بن‌بست رسیده و سعودی‌ها نیز از تقابل نظامی با تهران هراس دارند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, امارات, امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی, فرانسه, مصر

روسیه: تحریم‌های جدید آمریکا حمایت آشکار از تروریست‌ها در سوریه است

وزارت خارجه روسیه هفتادوپنجمین دور تحریم‌های ضدروسی آمریکا را به‌شدت محکوم کرده و آن را ممانعت از تامین سوخت مورد نیاز نیروهای نظامی روسیه در سوریه و تلاش آشکار واشنگتن برای جلوگیری از نابودی کامل تروریست‌ها در این کشور نامید.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تروریسم, جهان, خبر, روسیه, سوریه