آفریقای جنوبی با محکومیت جنایات اسراییل، خواستار ارجاع حملات علیه فلسطینیان به دیوان بینالمللی کیفری شد.
کارشناس پیشین سازمان ملل: ادعاهای آمریکا در مورد نسل کشی در شین جیانگ چین کاملا بی اساس است
آلفرد موریس دی زایاس کارشناس مستقل سابق سازمان ملل در زمینه ارتقا نظم بینالمللی دموکراتیک و عادلانه چندی پیش در گفت و گو با خبرگزاری شین هوا در ژنو گفت: ادعاهای آمریکا درباره به اصطلاح “نسل کشی” در شین جیانگ چین کاملا بی اساس است و این ها تبلیغاتی با انگیزه های پنهان و ظهور ... کارشناس پیشین سازمان ملل: ادعاهای آمریکا در مورد نسل کشی در شین جیانگ چین کاملا بی اساس است
محکومیت اسرائیل توسط دیدهبان حقوق بشر اروپا – خاورمیانه به دلیل عدم همکاری با دادگاه کیفری لاهه
دیده بان حقوق بشر اروپا – خاورمیانه مخالفت اسرائیل با همکاری با دیوان کیفری بینالملل را محکوم کرد.
جنایات جنگی در سرزمینهای فلسطینی؛ دیوان کیفری بینالمللی یک ماه به اسرائیل مهلت داد
دیوان کیفری بینالمللی در آستانه تحقیقات در باره جنایات جنگی در سرزمینهای فلسطینی به اسراییل یک ماه فرصت داد تا درخواست احتمالی برای به تعویق افتادن تحقیقات این پرونده را ارائه کند.
اذعان رئیس حزب اسرائیلی “مرتس” به مشروعیت تحقیقات دادگاه لاهه
رئیس حزب چپ گرای مرتس اذعان کرد که تصمیم دیوان کیفری بینالمللی برای آغاز تحقیقات درخصوص جنایتهای جنگی اسراییل در اراضی فلسطین، اقدامی قابل توجیه بود.
دیوان کیفری بینالمللی؛ اقدام آمریکا در تحریم مقامات این دیوان را محکوم کرد
دیوان کیفری بینالمللی به اقدام آمریکا در تحریم مقامات این دیوان واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.
به گزارش مهر، دیوان کیفری بینالمللی با صدور بیانیهای اقدام آمریکا در تحریم مقامات این دیوان را محکوم کرد.
دیوان بینالمللی کیفری در بیانیهای آورده است: دولت ایالات متحده امروز تحریمهایی را علیه دادستان دیوان بینالمللی و یک مقام ارشد دفتر او اعلام کرد.
دیوان کیفری بینالمللی با «بیسابقه و غیرقابلقبول» دانستن این اقدام، افزود: چنین اقداماتی فقط تلاش مشترک ما برای مبارزه با مصونیت در برابر جنایات عمومی را تضعیف میکند.
آمریکا دادستان دیوان کیفری بینالمللی را به دلیل تحقیق از نظامیان آمریکایی هدف تحریم قرار داد.
گفتنی است، دیوان کیفری بین المللی در سالهای گذشته اعلام کرد که قصد دارد درباره جنایات جنگی در افغانستان شامل جنایتهایی که توسط نظامیان تروریست آمریکائی در این کشور به انجام رسیده است؛ تحقیقاتی را آغاز کند.
نشریه فارین پالیسی در این باره اعلام کرده بود که «فاتو بنسودا» دادستان کل دیوان کیفری بینالمللی لاهه تحقیق و تفحص خود در این خصوص را آغاز خواهد کرد.
بر اساس اعلام رسانهها مقامات آمریکائی در همان زمان ابراز نگرانی خود از این اقدام احتمالیِ دادگاه به لاهه را ابراز و دادستان آن را به تحریم تهدید کرده بودند.
لازم به ذکر است، آمریکا در سال ۲۰۰۱ میلادی به بهانه مبارزه با تروریسم به افغانستان حمله کرد؛ تهاجمی که نه تنها این پدیده مصنوع غرب را نابود نکرد؛ بلکه اَشکال مختلف و جدیدی از آن را در از غرب آسیا تا آسیای میانه و قفقاز در راستای نیل به اهداف واشنگتن گسترده نمود.
در این راستا، نظامیان تروریست آمریکائی مستقر در افغانستان بارها مرتکب جنایت هائی علیه غیرنظامیان افغانستان شدند به نحوی که اعتراضات مردمی گسترهای را در پی داشته است.