هشدار لاوروف به آمریکا و متحدانش درباره تهدیدات امنیتی علیه مسکو و پیونگ‌یانگ

وزیر خارجه روسیه گفت که این کشور همراه با کره شمالی، تلاش‌ها برای ایجاد زیرساخت‌های ناتو در شمال شرقی آسیا را خطرناک ارزیابی می‌کنند. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اظهار داشت که‌ مسکو‌ به ایالات‌ متحده و متحدانش درباره ایجاد هرگونه تهدیدات امنیتی علیه روسیه و کره شمالی ... هشدار لاوروف به آمریکا و متحدانش درباره تهدیدات امنیتی علیه مسکو و پیونگ‌یانگ

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, ژاپن, شبه جزیره کره, شرق آسیا, شرق اروپا, کره جنوبی, کره شمالی

پشت‌پرده فشار پنتاگون به متحدان با استفاده از کارت تایوان

روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز شنبه ۱۲ جولای (۲۱ تیر) گزارش داد پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در حال اعمال فشار بر ژاپن و استرالیاست تا مشخص کنند در صورت بروز درگیری میان ایالات متحده و چین بر سر تایوان، چه نقشی ایفا خواهند کرد. به گزارش CGTN : این فشار به معنای وادار کردن آنها به ... پشت‌پرده فشار پنتاگون به متحدان با استفاده از کارت تایوان

ادامه

آمریکا, استرالیا, استقلال, امنیت, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, ژاپن, شرق آسیا, مالزی

سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

سفیر روسیه تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو را نمونه‌ای از سیاست‌های استعماری جدید خواند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نووستی؛ بسته هفدهم تحریم‌های اروپا علیه روسیه نمونه بارزی از سیاست‌های استعماری جدید غرب است که با تحمیل خدمات و محصولات خود ، در تضاد با مکانیسم‌های بازار آزاد عمل می‌کند. یکولای کوچونوف، سفیر ... سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

ادامه

اروپا, استعمار, تحریم, جنوب, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, محیط زیست, نروژ

استقرار سامانه‌ موشکی پیشرفته آمریکا در تایوان همزمان با رزمایش‌های سالانه

ارتش تایوان در جریان رزمایش بزرگ «هان کوآنگ»، سامانه‌های موشکی (HIMARS) ساخت آمریکا را برای نخستین‌بار در این جزیره و در سطح گسترده مستقر کرد؛ اقدامی که با هدف تقویت آمادگی دفاعی برابر تهدیدهای چین صورت می‌گیرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای کانال اخبار آسیا، ارتش تایوان امروز (شنبه) سامانه‌های پیشرفته موشکی HIMARS ... استقرار سامانه‌ موشکی پیشرفته آمریکا در تایوان همزمان با رزمایش‌های سالانه

ادامه

آمریکا, استرالیا, اوکراین, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا

استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

استرالیا درخواست واشنگتن مبنی بر اینکه کانبرا در صورت جنگ احتمالی بین آمریکا و چین بر سر تایوان، به طرف آمریکایی بپیوندد را رد کرد و گفت که از اقدام یکجانبه در تایوان حمایت نمی‌کند. به گزارش ایرنا به نقل از گاردین، در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن به دنبال تضمین‌هایی در مورد نحوه ... استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقیانوسیه, اکوس, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا

دو گردان هوایی اف-۳۵ و دو ناوشکن آمریکایی در راه اروپا

جو بایدن امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که با هدف تقویت امنیت منطقه‌ای پس از حمله روسیه به اوکراین، آرایش نظامی نیروهای خود در اروپا را بهبود می‌بخشد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا امروز در مراسم افتتاحیه نشست سالانه ناتو در مادرید و در دیدار با ینس استولتنبرگ، دبیرکل این اتحاد نظامی گفت: ناتو قدرتمند و متحد است و ما با اقداماتی که قرار است در این نشست اتخاذ کنیم، قدرت جمعی خود را بیش از پیش افزایش می‌دهیم.

 

بایدن گفت آمریکا در حال تاسیس یک مقر دائمی در لهستان است و دو گردان جنگنده اف-۳۵ دیگر نیز به انگلیس می‌فرستد. او همچنین از ارسال تجهیزات پدافند هوایی و دیگر تجهیزات بیشتر به آلمان و ایتالیا خبر داد.

 

بایدن گفت: امروز اعلام می‌دارم که ایالات متحده آرایش نیروی خودش را در اروپا تقویت خواهد کرد و به جو امنیتی در حال تغییر پاسخ داده و همچنین امنیت جمعی ما را قوی خواهد کرد.

 

او گفت که واشنگتن در لهستان یک مقر دائمی ایجاد کرده و تعامل‌پذیری آمریکا و ناتو را در سراسر جناح شرقی این اتحاد تقویت می‌کند. وی افزود، آمریکا همچنین اعزام چرخشی نیروهایش به منطقه بالتیک را افزایش می‌دهد.

 

بایدن روز سه‌شنبه اعلام کرد که آمریکا دو ناوشکن دیگر را نیز در پایگاه نیروی دریایی خود در اسپانیا مستقر می‌کند.

 

آمریکا با حمله روسیه به اوکراین ۲۰ هزار نیروی دیگر به اروپا اعزام کرد و اکنون بیش از ۱۰۰ هزار نیرو در سراسر اروپا دارد.

 

بایدن پیش‌تر این نشست ناتو را «تاریخ‌ساز» خوانده بود، چرا که رهبران ناتو قرار است در این نشست – یک چهارچوب استراتژیک جدید را تایید، طیفی از اقدامات برای افزایش هزینه‌ها و توان دفاعی اتحاد را اعلام و راه را برای پیوستن تاریخی فنلاند و سوئد – دو کشور بی‌طرف – به ناتو هموار کنند.

 

بایدن گفت: ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهوری روسیه) می‌خواست اروپا را مانند فنلاند (بی‌طرف) کند، اما اروپا دارد رنگ ناتو را به خود می‌گیرد. این همان چیزی است که پوتین از آن گریزان بود و دقیقا چیزی است که برای تضمین امنیت اروپا به آن نیاز داریم.

 

ترکیه که تنها مخالف عضویت فنلاند و سوئد در ناتو بود، شامگاه روز سه‌شنبه و تنها یک روز پیش از آغاز اجلاس ناتو با این دو کشور به توافق رسیده و موافقت خود را اعلام کرد.

 

گرچه کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا دخالت مستقیمی در روند مذاکرات با ترکیه نداشته، اما یک مقام ارشد دولت بایدن گفت که او با رجب طیب اردوغان، همتای خود از ترکیه گفت‌وگو داشته و او را به حمایت از عضویت فنلاند و سوئد تشویق کرده است. طبق اعلام کاخ سفید، این دو رهبر قرار است دیداری دوجانبه برای بررسی طیفی از مسائل داشته باشند.

 

بایدن در این اجلاس با یون سوک یول، رئیس‌جمهوری کره جنوبی و فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن نیز دیدار خواهد داشت. این دو رهبر جهانی عضو ناتو نیستند، اما در راستای عزم ناتو برای تقویت روابطش با منطقه هند-اقیانوس آرام و رسیدگی به چالش‌های چین، در این اجلاس حضور خواهند داشت.

کشورهای آسیا واقیانوس آرام نباید به دیوار شکسته ناتو اعتماد کنند

نشست ناتو سه شنبه ۲۸ ژوئن (۷ تیر) در مادرید پایتخت اسپانیا برگزار شد. از چشم ناظران، این محصول جنگ سرد قدیم در حال گشودن فصلی جدید از یک «جنگ سرد جدید» است.

ادامه

اروپا, اسپانیا, استرالیا, اقیانوسیه, المان, امریکا, امنیتی, انگلستان, اوکراین, پرتغال, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, کره جنوبی, ناتو, نیوزلند

لندن بی‌وقفه در‌پی دمیدن در آتش جنگ؛ وزیر‌خارجه انگلیس خواستار ارسال تسلیحات به‌تایوان شد

وزیر خارجه انگلیس پیشنهاد داده که این کشور باید کمک‌های نظامی به تایوان بفرستد؛ این وزیر خارجه در حالیکه دیروز شواهد و مدارکی را به کمیته مجلس عوام ارائه داد، این “اظهارات شوکه‌کننده” را ایراد کرد.

ادامه

انگلستان, اوکراین, تایوان, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

لشکرکشی ناتو در اروپا و استقرار طولانی با ترفند‌های نوین

در تداوم تقابل آمریکا و ناتو با روسیه، مشاور امنیت ملی ایالات متحده از استقرار نظامی بلندمدت در سراسر قاره اروپا خبر داد.

ادامه

اروپا, اسپانیا, امریکا, اوکراین, بالکان, بلاروس, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق اروپا, صلح, فرانسه, ناتو

دولت بایدن: اوکراین توانایی باز پس‌گیری اراضی خود را ندارد

مقامات دولت رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کردند که علی رغم تسلیح اوکراین به تجهیزات پیشرفته نظامی غربی، بعید به نظر می‌رسد که کی‌یف بتواند سرزمین های از دست رفته را بازپس بگیرد.

ادامه

اسپانیا, المان, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, ناتو