بلژیک زیر فشار شدید برای به رسمیت شناختن فلسطین و اعمال تحریم علیه اسرائیل

منابع خبری گزارش دادند که دولت بلژیک در حال بررسی یک گام سیاسی مهم یعنی به رسمیت شناختن کشور فلسطین و اعمال تحریم‌های مستقیم علیه اسرائیل است. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری «سما»، در صورت اجرایی شدن این تصمیم، بلژیک اولین کشور اروپایی خواهد بود که به طور علنی قصد خود ... بلژیک زیر فشار شدید برای به رسمیت شناختن فلسطین و اعمال تحریم علیه اسرائیل

ادامه

اروپا, اسراییل, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

جرمی کوربین: بریتانیا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

جرمی کوربین دولت بریتانیا را به همدستی در نسل‌کشی اسرائیل متهم کرد، تهدید کامرون علیه دادگاه کیفری بین‌المللی را رسوا ساخت و قرار است «دادگاه غزه» را برای شنیدن صدای قربانیان برپا ‌کند. به گزارش ایسنا، «جرمی کوربین»، سیاستمدار سرشناس انگلیسی در گفت‌وگویی تازه، از تشکیل حزب جدید با اصولی چون صلح و عدالت اجتماعی ... جرمی کوربین: بریتانیا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

ادامه

آزادی, اسراییل, انگلیس, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, غرب اروپا, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

رئیس جمهور ایرلند خواستار مداخله نظامی سازمان ملل در غزه شد

در پی اعلام رسمی قحطی و گرسنگی در غزه توسط سازمان ملل، رئیس جمهور ایرلند با محکومیت اسرائیل خواستار مداخله نیروی بین المللی به منظور تضمین رسیدن کمک‌های بشردوستانه به غزه شد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست»، «مایکل هیگینز»، رئیس جمهور ایرلند از سازمان ملل متحد خواست برای ... رئیس جمهور ایرلند خواستار مداخله نظامی سازمان ملل در غزه شد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایرلند, دموکراسی, سازمان ملل, غرب اروپا, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

درپی اظهارات سالوینی معاون نخست وزیر ایتالیا، فرانسه سفیر این کشور را احضار کرد

پاریس در پی اظهارات معاون نخست وزیر ایتالیا در مورد پیشنهاد فرانسه برای اعزام سربازان اروپایی به اوکراین سفیر رم را احضار کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، «ماتیو سالوینی» معاون نخست وزیر ایتالیا هفته گذشته درباره پیشنهاد امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای اعزام نیروی اروپایی بعد از برقراری آتش‌بس در اوکراین ... درپی اظهارات سالوینی معاون نخست وزیر ایتالیا، فرانسه سفیر این کشور را احضار کرد

ادامه

آمریکا, اوکراین, ایتالیا, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, ناتو

کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

رهبر پیشین حزب کارگر انگلیس در سخنانی از تأسیس حزب جدید خود با عنوان موقت «حزب شما» خبر داد و اصول و مبانی آن را تشریح کرد. به گزارش ایسنا، «جرمی کوربین» در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه المیادین با اشاره به رویکردهای اصلی حزب جدید خود گفت: این حزب بر صلح و عدم تسلیح اسرائیل ... کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, انگلیس, صلح, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, فلسطین, کودکان, گرسنگی, محیط زیست, نسل‌کشی

در میان بی‌اطلاعی انگلیسی‌ها؛ دستان لندن به خون یمنی‌ها آغشته است

یک قانونگذار انگلیسی دولت لندن را متهم کرد که دستانش به خون جنگ یمن آغشته است اما تقریبا نیمی از مردم انگلیس از وجود این درگیری اطلاعی ندارند.

 

تنها ۵۸ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی یوگاو توانستند این کشور را شناسایی کنند؛ جایی که دست‌کم ۱۰ هزار تن در سه سال خونریزی در این منطقه جنگی کشته شدند.

 

کیث واز، رئیس گروه پارلمانی “تمام احزاب” در امور یمن این بحران را “جنگی فراموش شده” توصیف کرد. این قانونگذار از حزب کارگر گفت: بسیار تاسف‌بار است که به‌رغم تمام آنچه آنجا رخ می‌دهد، تمایل به کمک رو به کاهش است، آن هم با توجه به وخیم شدن روزانه اوضاع. انگلیس دخیل است اما این یک نقطه کور است. به طریقی لازم داریم که مردم را متوجه کنیم که دستان دولتشان به خون آلوده است.

 

این قانونگذار همچنین به تداوم صدور مجوز صادرات تسلیحات و ادوات نظامی به عربستان اشاره کرد؛ کشوری که رهبری ائتلافی را در دست دارد که متهم به کشتن هزاران غیر نظامی است و در کمپین خونین حملات هوایی مرتکب جرایم جنگی شده است.

 

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، مدارکی از بمب‌های ساخت انگلیس در صحنه‌های ارتکاب جرایم جنگی یافت شده است و اوایل امسال رئیس بی‌ای‌ای سیستمز مدعی شد که اطلاعی ندارد که آیا از تجهیزات این شرکت تسلیحاتی برای ارتکاب جرایم جنگی استفاده شده است یا خیر!

 

قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی در کنسولگری کشورش در استانبول بار دیگر درخواست‌ها از انگلیس برای حفظ فاصله از این “شریک استراتژیک” را تجدید کرد. آلمان صادرات تسلیحات به ریاض را در اعتراض به کشته شدن خاشقجی متوقف کرده است اما انگلیس تاکنون دست به اقدام مشابهی نزده است.

 

آمارهای دولتی نشان می‌دهند، انگلیس از زمان آغاز این بمباران‌ها مجوز صادرات تسلیحاتی به ارزش ۴.۷ میلیارد پوند به عربستان را صادر کرده است که شامل مجوزهایی برای صادرات هواپیما و بالگرد به ارزش ۲.۷ میلیارد پوند و مجوز طیفی از تسلیحات شامل موشک و سایر بمب‌ها به ارزش ۱.۹ میلیارد پوند می‌شود.

 

اندرو اسمیت، از کمپین ضد تجارت تسلیحات می‌گوید: اهمیتی ندارد که اوضاع تا چه حد بد شده باشد، همواره می‌توان روی حمایت دولت انگلیس حساب کرد. دیگر چه چیزی لازم است که به این فروش تسلیحاتی پایان دهد و حمایت بی‌قید و شرط از این رژیم تمام شود؟

 

کیث واز، قانونگذار انگلیسی که متولد شهر بندری عدن در یمن است، مرگ خاشقجی را وحشتناک توصیف کرد اما افزود: این یک تن است اما ۱۰ هزار تن مرده‌اند و ما اصلا تمایلی به سمت آنها نشان نداده‌ایم. احساس می‌کنیم که دولتمان هیچ کاری نمی‌کند. بارها تلاش کردم با بوریس جانسون دیدار کنم اما در طول زمانی که او وزیر خارجه بود هرگز با من دیدار نکرد.

 

این گروه پارلمانی در حوزه یمن در تماسی با جرمی هانت، وزیر امور خارجه انگلیس از او خواست تا از قطعنامه‌ سازمان ملل که خواستار آتش‌بس و عبور کمک‌های انسان دوستانه می‌شود، حمایت کند.

 

این قانونگذار انگلیسی از حزب اپوزیسیون کارگر تاکید کرد: از سرگیری مذاکرات صلح ضرورت دارد چون در غیر اینصورت رسیدن به حل و فصل دائمی درگیری به وجود نمی‌آید.

 

به‌رغم وسعت درگیری‌ها در یمن، ۴۲ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی یوگاو از جنگ یمن مطلع بودند. آنها در پاسخ به اینکه درگیری مسلحانه کنونی در کدام کشور به وقوع پیوسته است، سه‌چهارم از ۲۱۰۰ پاسخ دهنده گفتند سوریه، ۶۳ درصد به افغانستان اشاره کردند، ۵۳ درصد از عراق نام بردند و ۴۶ درصد هم بر لیبی و میانمار تاکید داشتند.

ایسنا

گاردین؛ اردوغان نمی‌تواند مدعی موضع برتر اخلاقی در برابر عربستان شود

مرگ جمال خاشقجی درون کنسولگری سعودی در استانبول جهان را در بهت فرو برد. همزمان آنکارا، ریاض و واشنگتن تقلا می‌کنند تا از عوارض دیپلماتیک آن سود ببرند اما منتقدان می‌گویند اردوغان نمی‌تواند مدعی موضع برتر اخلاقی در پرونده خاشقجی شود.”

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, حقوق بشر, خبر, عربستان سعودی, غرب اروپا

اتحادیه اروپا در آستانه‌ی بحران‌ مالی تازه‌؟

در آستانه‌ی نشست بانک مرکزی اروپا برای تعیین بهره‌ بانکی، وضعیت اقتصادی ایتالیا و تأثیر منفی احتمالی آن بر تمامی اتحادیه به موضوع مهم محافل و رسانه‌های اقتصادی تبدیل شده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, غرب اروپا

آلمانی‌ها به‌دنبال خروج تسلیحات نظامی آمریکا از اروپا

رئیس حزب سبز آلمان در واکنش به تهدید ترامپ برای خروج از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد با روسیه خروج سلاح‌های اتمی آمریکا از اروپا را خواستار شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا

ایتالیا اپل و سامسونگ را به جرم کُند ساختن موبایل‌ها جریمه کرد

دولت ایتالیا روز چهارشنبه دو شرکت بزرگ ساخت لوازم الکترونیکی اپل و سامسونگ را به جرم کندساختن برنامه ریزی شده گوشی های هوشمند خود به ترتیب به میزان ۱۰ و پنج میلیون یورو جریمه کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایتالیا, جهان, خبر, غرب اروپا, فساد, کره جنوبی