دولت بهاصطلاح “وفاق ملی” پزشکیان همان یورش دولت رئیسی به دستمزد و امنیت شغلی آموزگاران را دنبال میکند و مجلس دوازدهم نیز همان وعدههای بیپایه دولت پزشکیان را تکرار میکند. با خط فقر حداقلی ۴۰ میلیون تومان درماه و حقوقهای ۱۲ تا ۱۵ میلیونی آموزگاران رسمی و دستمزدهای حتا ۷ میلیونی معلمان غیررسمی با ساعات ... مبارزه معلمان علیه سیاستهای رژیم ولایت فقیه
نظام آموزشی طبقاتی با بازگشایی مدارس تغییری نمیکند!
در آستانهٔ بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید هستیم، مناسبتی که میبایست انگیزهای برای شوق و شادی همه کودکان و خانوادههای آنان باشد، اما امسال نیز همچون سالهای گذشته این شادی از عدهٔ پرشماری از کودکان میهن ما دریغ میشود. هرساله میلیونها خانواده زحمتکش و کمدرآمد که بهقیمت تحمیل محرومیت و کار بیشتر و ... نظام آموزشی طبقاتی با بازگشایی مدارس تغییری نمیکند!
تلاش ترقیخواهان بریتانیا برای اثرگذاری بر چشمانداز سیاسی کشور در شرایط جدید مبارزه
بریتانیا در دهههای اخیر و پس از پایان جنگ سرد تغییرهای سیاسی مهمی را از سر گذرانده است. هفده سال حکومت حزب محافظهکار از ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۷ و سپس از ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ در آن کشور، در شرایط تغییر موازنهٔ تعیینکنندهٔ نیروها در جهان پس از فروریزی دولتهای سوسیالیستی، پیامدهای سیاسی، اجتماعی، و فرهنگی مهمی ... تلاش ترقیخواهان بریتانیا برای اثرگذاری بر چشمانداز سیاسی کشور در شرایط جدید مبارزه
صدای رسای بازنشستگان: اتحاد علیه فقر، فساد، و تبعیض
در چهار دهه اخیر کارگزاران رژیم در دولتها و مجلسهای مختلف تقریباً تمام صندوقهای بازنشستگی زحمتکشان را غارت کردهاند. مسئولین حکومتی با “برنامه هفتم توسعه” وعدۀ بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان از ابتدای سال ۱۴۰۳ را داده بودند. مطابق پیشبینیهای گردانندگان دولت پیشین برای تأمین ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ... صدای رسای بازنشستگان: اتحاد علیه فقر، فساد، و تبعیض
متحد و یکپارچه حکم غیرانسانی اعدام شریفهٔ محمدی را محکوم کنیم!
شریفهٔ محمدی آزاد باید گردد! در حرکتی غیرانسانی، شعبۀ ۱ دادگاه انقلاب رشت شریفهٔ محمدی، فعال کارگری و محیط زیست، را بهدلیل شرکت در یک تشکل کارگری به اعدام محکوم کرده است. پس از انتشار خبر صدور این حکم، موج وسیع ابراز همبستگی با شریفهٔ محمدی و محکوم کردن صدور این حکم در بین تشکلهای ... متحد و یکپارچه حکم غیرانسانی اعدام شریفهٔ محمدی را محکوم کنیم!
در مقوله دستمزد، سرنوشت معلمان بخش خصوصی با کارگران گره خورده است
از آنجایی که سرنوشت معلمان و نیروی کار آموزشیِ بخش خصوصی با کارگران و سایر زحمتکشان مشمول قانون کار به تعیین حداقل دستمزد توسط کمیته سهجانبه گره خورده است، ما خواهان حضور نماینده تشکلهای مستقل معلمان و کارگران در پروسه تعیین دستمزد در کمیته سهجانبه هستیم
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان کشور با صدور بیانیهای خواستار افزایش عادلانه حداقل دستمزد شدهاست.
در بیانیه این تشکل صنفی آمدهاست: در حالی به روزهای پایانی سال ۱۳۹۶ نزدیک میشویم که تورم و گرانی افسارگسیخته زندگی و معیشت اکثریت مردم را دچار بحران نموده است؛ به طوری که هر روز تعداد زیادی از مردم در فقدان درآمد مناسب به زیر خط فقر رانده میشوند. در این سالها عدم افزایش حقوق اکثریت حقوقبگیر، متناسب با نرخ تورم باعث شده است که تعداد زیادی از افراد جامعه بخصوص معلمان به لحاظ درآمدی زیر خط فقر باشند. در این میان وضعیت آن بخش از معلمان و نیروی کار آموزش عمومی که در بخش غیردولتی شاغل است به مراتب نامناسبتر است.
حقوق معلمان شاغل در بخش غیردولتی (مدارس خصوصی، تعاونی)، معلمان حقالتدریسی، معلمان شرکتی و خرید خدمتی، نیروهای خدماتی و مربیان پیشدبستانی که تعداد زیادی از نیروی کار آموزش عمومی را شکل میدهند، در کنار معلمان آموزشگاههای آزاد و موسسههای زبان خارجه، معلمان هنرمند در مراکز هنری، مربیان و تکنسینهای مراکز فنی و حرفهای و … در صورتی که بتوانند با کارفرما قرارداد منعقد نمایند، هر ساله مانند کارگران و نیروی کار سایر بخشهای صنعتی و خدماتی براساس قانون کار و حداقل دستمزد توسط کمیته سهجانبه تعیین میشود.
در ادامه بیانیه میخوانیم: اما پایین بودن دستمزد یکی از وجوه استثمار معلمان و کارکنان آموزشی بخش خصوصی است. بخش دیگر تبعیض و ستم ناشی از فقدان نظارت بر عملکرد صاحبان مدارس و مراکز آموزشی خصوصی است. در طی سالهای اخیر بسیاری از معلمان شاغل در مدارس خصوصی و همچنین معلمان خرید خدمتی حتی با حقوقی پایینتر از حداقل دستمزد در این مدارس مشغول به کار بودهاند تا جایی که در مناطق محروم مانند سیستان و بلوچستان مدیران و کارفرمایان این مراکز آموزشی، معلمان را با حقوق زیر ۵۰۰ هزار تومان استخدام میکنند و این حقوق ناچیز را هم ماهها پرداخت نمیکنند.
در بسیاری موارد، خلأ حمایت قانونی، فقدان تشکلهای مستقل در پروسه تعیین دستمزد و خیل عظیم بیکاران، به کارفرمایان این فرصت را میدهد که با این معلمان قرارداد امضا نکنند و بیمه آنها را پرداخت ننمایند که این بیتوجهی به وضعیت امنیت شغلی، حقوق و بیمه معلمانِ مدارس خصوصی و خرید خدمتی، تاثیرات منفی در فرآیند کار و تعلیم و تربیتِ کودکان دارد. از طرفی حداقل دستمزد کارگران بر زندگی و تحصیل دانشآموزانِ خانواده طبقه کارگر تاثیر مستقیم دارد.
در پایان این بیانیه آمدهاست: شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران بنابر وظیفه ذاتی خود، ضمن حمایت از حقوق معلمان و کارکنان آموزشی بخش خصوصی و اعتراض به این بیقانونیها، خواستار اعمال بند دوم ماده ۴۱ قانون کار و نرخ واقعی تورم بهصورت توأمان برای تعیین حداقل دستمزد برای سال ۱۳۹۷ است؛ به طوری که حقوق هیچ معلمی پایینتر از میانگین هزینه ماهیانه خانوار ایرانی در سال آتی نباشد.
از آنجایی که سرنوشت معلمان و نیروی کار آموزشیِ بخش خصوصی با کارگران و سایر زحمتکشان مشمول قانون کار به تعیین حداقل دستمزد توسط کمیته سهجانبه گره خورده است، ما خواهان حضور نماینده تشکلهای مستقل معلمان و کارگران در پروسه تعیین دستمزد در کمیته سهجانبه هستیم و نسبت به عواقب تصویب حداقل دستمزد مانند سال ۱۳۹۶ هشدار میدهیم و تاکید میکنیم حداقل دستمزد بایستی طوری تعیین گردد که هیچ کودکی به خاطر مشکلات اقتصادی مدرسه را ترک نکند و هیچ معلمی در تنگنای اقتصادی و معیشتی قرار نگیرد.
ایلنا
عدم پرداخت مطالبات در سال جاری باعث شد طومار اعتراضی امضا کنیم
جمعی از معلمان مشهد در تماس با ایلنا، از عدم پرداخت مطالبات مزدی خود از ابتدای سال تحصیلی جاری خبر دادند و گفتند: در اعتراض به این وضعیت، طومار اعتراضی خطاب به رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک مشهد امضا کردهایم.
کانون صنفی معلمان استان تهران خواستار آزادی معترضان تجمعات اخیر شدند
کانون صنفی معلمان استان تهران ضمن تاکید بر حق مشروع ملت ایران در جهت برپایی تجمعات اعتراضی به شکلی مدنی، آزادی همه بازداشت شدگان اعتراضات ۹۶ بویژه دانش اموزان، معلمان، دانشجویان و فعالان مدنی و کارگری را خواهان است.
«معلمان آزاد» نه از دستمزد قانونی برخوردارند و نه بیمه
معلمان آزاد که در مدارس غیردولتی مشغول به کار هستند، از شرایط شغلی خود ناراضی هستند و معتقدند که باید تغییرات اساسی در شرایط اشتغال آنها به وجود بیاید.
شرط قاضی صلواتی برای برگزاری دادگاه محمدعلی طاهری؛ «عزل وکلا»
قاضی صلواتی در پی مخالفت محمدعلی طاهری، بنیان گذار عرفان حلقه، با عزل وکلایش از برگزاری دادگاه این زندانی عقیدتی جلوگیری کرد.