انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

رئیس‌جمهوری مکزیک در اعتراض به اقدامات یکجانبه آمریکا، اعمال تعرفه ۲۵ درصدی علیه کشورهایی که از ونزوئلا نفت یا گاز می‌خرند را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای خبرگزاری افه، «کلائودیا شینباوم» در نشست مطبوعاتی صبحگاهی خود گفت: ما موافق این نیستیم که تحریم‌های اقتصادی علیه کشورها اعمال شود، ... انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسپانیا, تحریم, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سنگاپور, مکزیک, هندوستان, ونزوئلا, ویتنام

کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

وزیر امور خارجه کوبا در اعتراض به کارت طلایی اقامت پنج میلیون دلاری آمریکا، دولت «ترامپ» را متهم کرد که از مهاجرت به عنوان تجارتی با فروش مسکن و اخراج مهاجران غیرقانونی استفاده می‌کند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای تله‌سور، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا با انتشار پیامی از طریق حساب ... کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, سازمان ملل, کوبا, مهاجران

کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

مقام‌های کلمبیا اعلام کردند فردی که قصد داشت رئیس‌جمهور این کشور آمریکای لاتین را ترور کند، از پای درآمد. به گزارش ایسنا، مقام‌های کلمبیا اعلام کردند مردی که به توطئه برای ترور «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا متهم شده بود، در یک عملیات امنیتی کشته شد. خبرگزاری آناتولی در این باره گزارش داد: «پدرو سانچر»، وزیر ... کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

ادامه

آمریکای لاتین, تروریسم, جهان, خبر, کلمبیا

سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

پلیس آرژانتین با بازنشستگان معترض به سیاست‌های اقتصادی رئیس جمهور این کشور که خارج از ساختمان کنگره دست به تظاهرات زده بودند، درگیر شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اعتراضات مسالمت‌آمیز بازنشستگان آرژانتینی به سیاست‌های اقتصادی خاویر میلی، رئیس جمهور این کشور، با ورود نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد. به گقته ... سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بازنشستگان, جهان, خبر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

رئیس جمهور کلمبیا در سخنانی اعلام کرد: «زلنسکی» جنگی را با سلاح‌های غربی آغاز کرد و اکنون به او خیانت شده است؛ وی توسط روسیه که از سلاح‌های خود استفاده می‌کند، خلع سلاح شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، گوستاوو پترو، رئیس جمهور کلمبیا در شبکه اجتماعی ایکس پیامی منتشر و ... گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

ادامه

آمریکای لاتین, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

در صورت حمله نظامی؛ ونزوئلایی‌ها آمریکا و متحدانش را شکست خواهند داد

تحلیلگر معروف بین الملل با اشاره به احتمال ماجراجویی نظامی آمریکا در ونزوئلا از جنگ فرسایشی که واشنگتن به آن گرفتار خواهد شد، خبر داد.

 

عبدالباری عطوان در مطلبی در رای الیوم با اشاره به تهدیدات مقامات آمریکایی به ویژه جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا مبنی بر مطرح بودن گزینه نظامی علیه ونزوئلا آورده است: گامهای اولیه برای این حمله نظامی با نشت اخباری مبنی بر رسیدن نیروهای روسی به کاراکاس برای دفاع از رئیس‌جمهور مادورو و اخباری دیگر از این قبیل شروع شد و خدا را شکر که نگفتند داعش کاری انجام داده است زیرا این دروغ ها از ترامپ و رسانه‌های تبلیغاتی زورگویش بعید نیست تا به جنگ افروزی بپردازد.

 

وی می‌نویسد: رئیس جمهور مادورو نیازی به نیروهای روسی ندارد زیرا نهادهای نظامی و امنیتی در کشورش حامی وی هستند و وفاداری خود را به وی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب اعلام کرده انند و با همه تلاش‌های آمریکا مقابله کرده‌اند.

 

عطوان افزود: مادورو در حالی که می‌توانست ارتش یا نیروهای امنیتی را برای بازداشت رئیس‌جمهور تقلبی مورد حمایت واشنگتن اعزام کند، بسیار عاقلانه و با حکمت عمل کرد و گزینه گفتگو برای خروج از بحران را برگزید تا وحدت کشورش حفظ شود و از خونریزی جلوگیری شود.

 

وی نوشت: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا همه روزه ثابت کرده که از حیث سیاسی بی‌سواد است و از بینش سیاسی برخوردار نیست و فقط زبان ارقام را می‌شناسد. ترامپ در حالی مهیای جنگ علیه کشور دموکراتیک مستقل و تغییر رئیس جمهور قانونی و منتخب آن می‌شود که برای خروج امن نیروهایش از افغانستان از طالبان افغانستان استمداد می‌طلبد و به شکل رسمی و علنی به شکست در سوریه و در قبال کره شمالی اذعان می‌کند.

 

تحلیلگر معروف بین‌المللی تاکید کرد: ونزوئلایی‌ها آمریکا و متحدانش را شکست خواهند داد همانگونه که براداران آن در افغانستان، عراق و سوریه و به زودی در لیبی این کار را انجام داده و می‌دهند و آمریکا در جنگ فرسایشی گرفتار خواهد شد که غرور و زورگویی‌اش را نابود خواهد کرد و نتایج معکوسی برای آمریکا به دنبال خواهد داشت. سناریوی ویتنام برای آمریکایی‌ها تکرار خواهد شد.

مهر

بیش از۸۰ درصد ونزوئلایی‌ها مخالف دخالت نظامی آمریکا در کشورشان هستند/ گوایدو از اروپایی‌ها خواست کشورش را تحریم کنند

بر اساس آخرین نظرسنجی که توسط موسسه نظرسنجی ‘هینترالیسس’ برگزار شده است، هشتاد و شش درصد از مردم ونزوئلا با دخالت نظامی آمریکا در کشورشان مخالفند.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا

مورالس: تهدید ونزوئلا به حمله نظامی، تهدید آمریکای لاتین است

«ایوو مورالس» رئیس جمهوری بولیوی امروز چهارشنبه در پیامی توییتری اعلام کرد: تهدید به حمله نظامی علیه ونزوئلا تهدید علیه صلح در سراسر آمریکای لاتین محسوب می‌شود.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, بولیوی, جهان, خبر, ونزوئلا

موافقت مادورو با برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی

به گزارش ایسنا، در حالی که اوضاع سیاسی در ونزوئلا به هم ریخته است، رئیس جمهوری ونزوئلا موافقت کرده تا انتخابات پارلمانی زودهنگام در این کشور برگزار شود.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, روسیه, کلمبیا, ونزوئلا