استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

پس از آنکه مسکو از به رسمیت شناختن دولت طالبان خبر داد چین اعلام کرد از این مرحله جدید توسعه روابط روسیه و افغانستان استقبال می‌کند. به گزارش ایسنا، «مائو نینگ»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز جمعه، بیان داشت پکن از دور جدیدی از تحول روابط بین مسکو و کابل استقبال کرده و معتقد ... استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

ادامه

آسیای میانه, افغانستان, تروریسم, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا

چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

دولت چین در این هفته با کارزاری دیپلماتیک، برای توقف جنایات اسرائیل تلاش و رئیس جمهور چین با انتشار پیامی، تاب‌آوری تاریخی ایرانیان را یادآوری کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرنا: با شروع اقدامات نظامی و تروریستی اسرائیل در خاک ایران از روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، دولت چین در این هفته با ... کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, پیام, تروریسم, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, یونان

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

دانشمند هندی؛ ۸۰ درصد از مبتلایان به کرونا دارای هیچ علایمی نیستند

یک دانشمند و مقام ارشد هندی گفت: ۸۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور دارای هیچ علایمی نیستند که این امر شناسایی افراد مبتلا را بسیار مشکل می‌کند.

 

به گزارش روز دوشنبه رسانه‌های هند، رامان گانگاخدکار یک دانشمند ارشد در شورای تحقیقات پزشکی هند گفت: ۸۰ درصد از موارد دارای هیچ علایمی نیستند. بزرگ‌ترین نگرانی ما شناسایی افراد مبتلا می‌باشد. هیچ راه حلی جز شناسایی افرادی که با مبتلایان تماس داشته‌اند نیست.

 

هند اعلام کرده است که هنوز تعداد زیادی از افراد مبتلا به کرونا در این کشور هستند که به دلیل نداشتن علایم این بیماری شناسایی نشده‌اند.

 

بر اساس آمار وزارت بهداشت هند بیش از ۱۷ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۵۴۳ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

 

وزارت بهداشت هند همچنین اعلام کرده است که هر هفت و نیم روز آمار کرونا در این کشور دو برابر خواهد شد و احتمالا در اواسط ماه آینده این آمار به بالاترین حد خود خواهد رسید.

 

رامان گانگاخدکار افزود: تعداد موارد ابتلا به کرونا در هند بالا نخواهد بود. ما در هفته دوم ماه آینده (مه) خواهیم توانست برآورد بهتری داشته باشیم.

 

علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.

 

هند داروی ضد مالاریا را بر روی زاغه نشینان مومبای آزمایش می‌کند

 

مقامات در پایتخت اقتصادی هند تصمیم دارند داروی تایید نشده اما بسیار تبلیغ شده “هیدروکسی کلورکین” را که در درمان بیماری مالاریا کاربرد دارد، بر روی زاغه نشینان در یکی از شلوغ‌ترین منطقه مسکونی آسیا آزمایش کنند.

 

سورش کاکانی یک مقام در شهرداری مومبای گفت: مقامات شهری در حال شناسایی یک گروه برای دریافت داروی ضد مالاریا هستند.

 

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا با وجود عملکرد ضعیف این دارو در گذشته و داشتن اثرات جانبی اثبات شده، هیدروکسی کلورکین را “بسیار مهم” در درمان کرونا توصیف کرده است.

 

کاکانی افزود: این فرصتی است که ما می‌توانیم از آن برای درمان احتمالی کرونا استفاده کنیم. ما با دقت به اثرات جانبی این دارو توجه خواهیم کرد.

 

دو منطقه زاغه نشین شهر مومبای “داراوی و وورلی” تحت تاثیر کرونا قرار گرفته‌اند و مقامات هندی قصد دارند داروی “هیدروکسی کلورکین” را در این دو منطقه آزمایش کنند.

 

هنوز هیچ یافته علمی مبنی بر موثر بودن این دارو در درمان افراد مبتلا به کرونا به دست نیامده است.

 

وزارت بهداشت هند تجویز “هیدروکسی کلروکین ۴۰۰ میلی گرم” برای یک روز و “هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ گرم” برای ۲ روز به همراه مصرف پنج روزه داروی “ازیترو مایسین ۵۰۰ میلی گرم” را برای بیماران کرونایی که حال آن‌ها بسیار وخیم است، توصیه کرده است.

 

هند بزرگ‌ترین تولید کننده داروی ضد مالاریا در جهان است

ایرنا

واکنش«ماکرون» به چین‌هراسی استرالیا / چین: استرالیا طوطی‌وار انتقادهای کرونایی ترامپ را تکرار می‌کند

رئیس‌جمهوری فرانسه در واکنش به چین‌هراسی استرالیا اعلام کرد: اکنون زمان تحقیق درباره منشأ همه‌گیری کرونا نیست.

ادامه

استرالیا, امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, فرانسه

«منشا ویروس کرونا حیوانی است نه آزمایشگاهی»

سازمان بهداشت جهانی بر این باور است که ویروس کرونا در آزمایشگاه تولید نشده است. این سازمان می‌گوید ویروس کرونا از حیوان به انسان سرایت کرده است. بر سر منشا این ویروس گمانه‌زنی‌های زیادی می‌شود.

ادامه

المان, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان ملل, فرانسه