تجمع کارگران شرکت نفت فلات قاره منطقه خارک و سکوی رسالت منطقه لاوان

اهم مطالبات: ۱-اصلاح حقوق حداقلی کارکنان۲- حذف کامل سقف حقوق پرسنل عملیاتی۳-حذف سقف سنوات بازنشستگی ۴-عودت مالیات‌های مازاد اخذ شده طبق قوانین موجود۵-اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت کامل بک پی آن۶-استقلال کامل صندوق بازنشستگی نفت۷- حذف تفکیک مشاغل عملیاتی به تخصصی و پشتیبان زمان چندانی تا پایان مهرماه و مهلت تعیین شده از طرف پرسنل ... تجمع کارگران شرکت نفت فلات قاره منطقه خارک و سکوی رسالت منطقه لاوان

ادامه

ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

عملیاتی‌های معترض جنوب: راهمپیایی اعتراضی کارکنان منطقه نفتی بهرگان + فیلم

کارکنان منطقه بهرگان در اعتراض به عدم ایفای حقوق قانونی خود از ساعت ۷ الی ۹ صبح شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۴ در تحصن و سپس تا اداره مرکزی منطقه راهمپیایی نمودند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مطالبات کارکنان رسمی صنعت نفت ایران: این تحصن ها و راهمپیمایی ها تا ایفای کامل حقوق قانونی زیر ... عملیاتی‌های معترض جنوب: راهمپیایی اعتراضی کارکنان منطقه نفتی بهرگان + فیلم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت نفت فلات قاره، لاوان

کارگران ارکان ثالث شاغل در لاوان در اعتراض به وعده های پوچ و بی اساس نمایندگان مجلس در خصوص حذف پیمانکاران مفتخور نفت و عدم رعایت مفاد رای ۳۱۸۸ دیوان در پرداختهای مزدی، دست از کار کشیده و تجمع نمودند. خشم عمومی کارگران در اعتراض به سخنرانی یکی از اعضای مجلس تشخیص مصلحت نظام در ... تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت نفت فلات قاره، لاوان

ادامه

اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, گرسنگی, مبارزه طبقاتی, معیشت, مغیشت, نفتگران

کارکنان «ارکان ثالث» و «پیمانی» صنایعِ نفت و گاز خواهان دستمزد و مزایای عادلانه هستند

در شهریورماه سال جاری در نقاط گوناگون کشور از جمله در گچساران، عسلویه، و اهواز، کارکنان “پیمانی” صنایع نفت و گاز تجمع‌های اعتراضی‌ای صنفی برگزار کردند. مهم‌ترین مطالبه‌های این کارکنان عبارتند از: رفع تبعیض در پرداخت‌ دستمزدها و مزایا، اجرای صحیح طرح طبقه‌‌بندی مشاغل، و اجرای سریع و کامل طرح ساماندهی کارکنان دولت. هدف این ... کارکنان «ارکان ثالث» و «پیمانی» صنایعِ نفت و گاز خواهان دستمزد و مزایای عادلانه هستند

ادامه

امنیت شغلی, بازنشستگان, تحلیل, دستمزد, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فقر, مبارزه طبقاتی, مغیشت, نفتگران, همبستگی

کارگران روزمزد شهرداری اندیمشک خواستار قرارداد دائم و بیمه تامین اجتماعی شدند

کارگران روزمزد شهرداری اندیمشک با تجمعی اعتراضی، خواستار قرارداد دائم کار و برخورداری از بیمه تامین اجتماعی شدند. به گزارش خبرنگار ایلنا، شماری از کارگران روزمزدی شهرداری اندیمشک در استان خوزستان، خواستار برخورداری از قرارداد دائمی کار و بیمه تامین اجتماعی هستند. این کارگران که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکاری تامین نیرو در شهرداری مشغول ... کارگران روزمزد شهرداری اندیمشک خواستار قرارداد دائم و بیمه تامین اجتماعی شدند

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

خواست کارگران نانوا: نان را گران نکنید، مزد را افزایش دهید!

افزایش سریع قیمت اقلام خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها در ماه‌ها و هفته‌های اخیر، تحمل فشار گرانی‌ها و سختی‌های زندگی را برای کارگران و زحمتکشان میهن‌مان دشوارتر از گذشته کرده است.

 

مطابق گزارش‌های رسمی منتشر شده در تیرماه امسال هزینه خرید برخی اقلام خوراکی تا بیش از ۱۲۸ درصد افزایش داشته و تورم نقطه‌به‌نقطه به بالای ۴۳ درصد رسیده است.

 

یکی از آن اقلام که افزایش قیمت داشته است، نان است که از پایه‌ای‌ترین مواد غذایی برای به‌دست آوردن انرژی به‌حساب می‌آید و در تیرماه امسال افزایش قیمت پیدا کرد. افزایش قیمت نان بخشی از سیاست آزادسازی قیمت‌ها از سوی رژیم است که البته فشار ناشی از آن بر لایه‌های تهی‌دست جامعه ازجمله خود کارگران نانوا وارد می‌شود. این درحالی است که مزد کارگران نانوا پایین‌تر از سطح اعلام‌شدهٔ شورای‌عالی کار است. کارگران نانوا در تمام استان‌های کشور نسبت به پایین بودن سطح دستمزد و افزایش هزینه‌های زندگی اعتراض کرده و می‌کنند. کارگران نانوا معتقدند: ” افزایش حقوق کارگران بر اساس افزایش قیمت نان معنا و مفهومی ندارد و در صورت گران شدن قیمت نان، بازهم خود کارگران آسیب می‌بینند” [ایلنا، ۲۳ تیرماه ۱۴۰۰].

 

در خبرگزاری‌های رسمی ایران این‌طور وانمود می‌شد که با افزایش قیمت نان دستمزد کارگران نانوا نیز افزایش پیدا خواهد کرد، اما واقعیت این است افزایش قیمت نان ارتباطی با افزایش مزد کارگران نانوا ندارد. دستمزدها در ایران همگی تابعی از حداقل مزد تعیین شده در شورای‌عالی کار نیستند، اغلب کارگران صنوف از تصمیم‌گیری‌های شورای عالی‌کار نصیبی نمی‌برند. مزد کارگران نانوا هم‌‌ از سوی کمیته دستمزد شورای‌عالی کار تعیین نمی‌شود.

 

در رابطه با افزایش دستمزد، رئیس انجمن صنفی کارگران نانوایی‌های سبزوار درباره آخرین وضعیت دستمزد کارگران نانوا به خبرگزاری ایلنا، ۵ مردادماه امسال، توضیح داد: “نان مبلغ ۲۵۰ تومان در سبزوار گران شد؛ کارفرمایان تلاش می‌کنند تا سهم بیشتری از این گرانی ببرند و مبلغ کمتری برای مزدبگیران اختصاص دهند. به‌گفته وی، جلسه‌ای روز شنبه (دوم مردادماه) برای تعیین مزد در اداره کار برگزار شد اما نتیجه‌ای حاصل نشد.”

 

رژیم ولایت فقیه با اجرای برنامه‌های اقتصادی و اجتماعی‌ای ضد ملی و با به زیر پا گذاشتن حق تشکل سندیکاهای مستقل کارگری شرایطی بسیار دشوار را به کارگران نانوا تحمیل کرده است. با تلاش در راه احیای سندیکاهای مستقل کارگری و ایجاد آن‌ها و با اتحاد و همبستگی طبقاتی می‌توان به‌ این وضعیت غیرعادلانه کارگران پایان داد و مانع از دست‌درازی بیشتر واپس‌گرایان به‌سفرهٔ زحمتکشان شد.

ضمیمۀ کارگری «نامۀ مردم»

فعال کارگری؛ دولت از طرفی مدعی جنگ با امپریالیسم است و از طرفی دیگر پیشنهادهای اقتصادی آن‌ها را اجرا می‌کند

عبدالملکی برای حل مشکلات کارگران و بازنشستگان کار سختی پیش رو دارد؛ او باید بتواند – و البته بخواهد – که در مقابل بسیاری از رویه‌ها و آیین‌نامه‌ها بایستد و همچنین باید توان مقابله با چالش بزرگ صندوق‌های بازنشستگی را داشته باشد.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, گفتگو

رژیم کارگر ستیز ولایی و نگهداری کارگران در موضع ضعف مطلق

سالهاست که در نبود تشکل‌های مستقل کارگری و افزایش قراردادهای موقت و رشد قارچ‌گونه‌ی شرکتهای پیمانکاری، کارگران در موضع ضعف مطلق قرار گرفته‌اند و مجبورند در مقابل هر زورگویی سر خم کنند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, فقر, کارگری, گزارش

یک کارشناس؛ این بازی که ما همه‌چیز را به دست بازار بسپاریم دیگر بازی مسخره‌ای شده است

یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: سپردن قیمت‌ها به دست بازار همیشه به معنای گرانی بوده است. باید توجه داشته باشیم که ما در وضعیت نرمال قرار نداریم بلکه در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و از طرفی اقتصاد ما نه دولتی است و نه خصوصی.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, فقر, کارگری