کارشناس روابط بین‌الملل: تلاش‌های تحریک آمیزی برای انجام یک انقلاب رنگی برای سرنگونی دولت گرجستان

کارشناس روابط بین الملل و علوم سیاسی گرجستان اظهار داشت که ممکن است غرب پس از انتخابات پارلمانی اقدامات تحریک آمیز جدی در گرجستان ترتیب دهد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایراکلی گوگاوا، کارشناس روابط بین الملل و علوم سیاسی گرجستان اظهار داشت که غرب ممکن است پس از انتخابات پارلمانی که در ۲۶ اکتبر برگزار ... کارشناس روابط بین‌الملل: تلاش‌های تحریک آمیزی برای انجام یک انقلاب رنگی برای سرنگونی دولت گرجستان

ادامه

آذربایجان, آسیای میانه, ارمنستان, اروپا, اورآسیا, تحلیل, روسیه, غرب, قفقاز, گرجستان, نئولیبرالیسم

رئیس‌جمهوری قزاقستان از ناکارآمدی شورای امنیت اظهار تاسف کرد

رئیس‌جمهوری قزاقستان از ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل متحد در اتخاذ تصمیمات مهم و سرنوشت‌ساز ابراز تاسف کرد و اصلاحات اساسی را در ساختار این نهاد بین‌المللی خواستار شد. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری کازینفروم، بریک والی سخنگوی ریاست جمهوری قزاقستان اظهار داشت که قاسم‌ژومارت توقایف رئیس‌جمهوری این کشور با ابراز تاسف نسبت ... رئیس‌جمهوری قزاقستان از ناکارآمدی شورای امنیت اظهار تاسف کرد

ادامه

آسیای میانه, بریکس, تحلیل, جهان, چین, سازمان ملل, قزاقستان

رئیس جمهور قزاقستان: روسیه از نظر نظامی شکست ناپذیر است

رئیس جمهور قزاقستان امروز در دیدار با صدراعظم آلمان اعلام کرد: روسیه از نظر نظامی شکست ناپذیر است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانوستی، «قاسم جومرت توکایف»، رئیس جمهور قزاقستان امروز دوشنبه در دیدار با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان در شهر آستانه در سخنانی تصریح کرد: روسیه از نظر نظامی شکست ناپذیر ... رئیس جمهور قزاقستان: روسیه از نظر نظامی شکست ناپذیر است

ادامه

آسیای میانه, آلمان, اوکراین, برزیل, تحلیل, جنگ نیابتی, چین, روسیه, شرق اروپا, صلح, قزاقستان

پوتین: آماده اجرای طرح‌های هسته‌ای مشترک با مغولستان هستیم

رئیس جمهوری روسیه پس از گفت‌وگو با همتای مغول خود گفت: مسکو آماده کمک به مغولستان در زمینه تامین سوخت و همچنین آماده اجرای پروژه‌های هسته‌ای مشترک است. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین گفت: کشور ما مدت‌هاست که منابع انرژی مورد نیاز خود را به اقتصاد مغولستان ارائه کرده است ... پوتین: آماده اجرای طرح‌های هسته‌ای مشترک با مغولستان هستیم

ادامه

آسیای میانه, اقتصادی, جهان, روسیه, گزارش, مشارکت راهبردی, مغولستان

برگماری رئیس‌جمهور مورد نظر دیکتاتور و تأثیر آن بر تحولات پُرخطر آینده

همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، کارزار پرهیاهوی نمایش انتخاباتی برای به پیروزی رساندن مسعود پزشکیان در مقام رئیس‌جمهور “اصلاح طلب و مستقل” حتی در ظاهر و کوتاه‌مدت هم نتوانست “وحدت” مورد نظر خامنه‌ای برای “حفظ نظام” را ایجاد کند. برخلاف ظاهر امر و اخبار تبلیغاتی و نظریه‌پردازی‌های طیف وسیع تحلیلگران دل‌بسته به جمهوری اسلامی، کل “نظام” ... برگماری رئیس‌جمهور مورد نظر دیکتاتور و تأثیر آن بر تحولات پُرخطر آینده

ادامه

آزادی, آسیای میانه, آمریکا, اروپا, استبداد, اقتصاد سیاسی, اقتصادی, ایران, تحریم, زنان, سیاسی, عدالت اجتماعی, فاشیسم, نئولیبرالیسم

خلیل زاد ماموریت خود برای تحویل قدرت به تروریست‌های القاعده و حقانی را انجام داد و رفت

شماری از مردم و سیاست‌مداران افغانستان در واکنش به پایان ماموریت زلمی‌خلیل‌زاد نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان، وی را فردی شیاد و عامل بسیاری از مشکلات افغانستان دانستند.

 

به گزارش ایرنا، خبر پایان ماموریت زلمی خلیل‌زاد در افغانستان بازتاب گسترده ای در بین سیاستمداران، کارشناسان ،طالبان و حتی مردم عادی داشت به طوری که بیشتر مردم افغانستان نقش وی را به شدت منفی و خلاف مردم افغانستان دانستند اما طالبان از نقش وی در  روند صلح تقدیر کرد.

 

“رنگین دادفر اسپنتا” مشاور سابق امنیت ملی افغانستان در توئیتی نوشته است که خلیل‌زاد نقش ویرانگرش در روند اسارت‌باری به نام صلح ایفا کرد.

 

وی اظهار داشت وی نه تنها برخی از رهبران ساده انگار را باخود همسو و همراه کرد بلکه با استفاده از احساسات  قومی این روند را ممکن ساخت.

 

“رحمت الله اندر”مشاور سابق شورای امنیت ملی افغانستان نیز در توئیتی نوشت خلیل زاد رفت اما اقدامات ویرانگر و مخرب او ،سال‌ها دامنگیر مردم افغانستان خواهد بود.

 

وی اضافه کرد وی باید استعفا می‌داد چون ماموریت تخریب و پایان نظام و دولت افغانستان را با موفقیت به  پایان رساند.

 

رئیس سابق اداره امنیت ملی افغانستان  اضافه کرد این مرد شیاد (خلیل زاد)پس از بردن افغانستان به یک فاجعه برگشت ناپذیر، از صحنه اخراج شد.

 

سید اسحاق گیلانی، دبیرکل حزب نهضت همبستگی ملی افغانستان هم به رسانه ها گفته است که خلیل‌زاد پس از امضا توافقنامه صلح با طالبان، افغانستان را با بحران سیاسی و نظامی مبدل کرد.

 

وی افزود: وضعیت و بدبختی امروز افغانستان نتیجه کار خلیل زاد است.

 

“احمدسعیدی” هم در صفحه فیسبوک خود نوشت زلمی خلیل‌زاد بالاخره برکنار شد اما میراث باقی مانده وی، بد بختی، ویرانی، سرگردانی و سقوط نظام افغانستان و بد نامی آمریکا در سطح بین المللی بود.

 

وی به رسانه‌ها هم گفته است که خلیل‌زاد پس از تبدیل افغانستان به جهنم از کار برکنار  شد.

 

“علی مدد سلطانی” یکی از کاربران فضای مجازی نوشته است که این چهره فاشیست و قوم‌گرا افغانستان را نابود کرد و وضعیت کنونی افغانستان میراث وی می‌باشد.

 

“عارف ادیب” کاربر دیگر اجتماعی هم نوشته است که خلیل‌زاد یک کشور را نابود، یک نظام را ساقط، یک ملت را پایمال، یک ابرقدرت و شرکای مقتدر بین‌المللی ( ناتو ) را شرمنده‌ای تاریخ ساخت و رفت!

 

وی افزود: وی کثیف‌ترین چهره در نظام و سیاست خارجی آمریکا است که برای به قدرت رسانیدن گروه‌های تروریستی و تندرو مانند القاعده و حقانی تلاش همه جانبه انجام داد.

 

اما طالبان با تقدیر از نقش خلیل زاد در روند صلح، وی را همکاری خوب دانسته که ماموریت آمریکا را به پیش برده است.

 

عبدالقهار بلخی سخنگوی وزارت خارجه طالبان نیز گفت که در دوره ماموریت خلیل‌زاد پیشرفت‌های خوبی داشتیم و ابراز امیدواری کرده است که در دوره ماموریت «تام ویست» نیز به خوبی به پیش برویم.

 

«انعام الله سمنگانی»، یکی از سخنگویان طالبان گفته است که خلیل زاد در اصل از طرف آمریکا برای پیشبرد  فرمان آمریکا به افغانستان آمده بود و آنچه به وی دستور داده شده بود، انجام داد.

هشدار مقام امنیتی روس در باره سناریوی آمریکا برای انقلاب‌های رنگی

نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت روسیه نسبت مداخلات و اقدامات آمریکا و غرب در امور روسیه و همچنین سناریوهای آنها برای انقلاب‌های رنگی در کشورهای آسیای میانه هشدار داد.

ادامه

استرالیا, اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, امنیتی, انگلستان, اوکراین, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, حقوق بشر, روسیه, گرجستان