مرگ ۷ کارگر در معدن مهماندویه دامغان بر اثر گازگرفتگی

در حادثه معدن دامغان، ۴ کارگر ایرانی و ۳ نفر از اتباع جان خود را از دست دادند. منابع خبری ایلنا در دامغان در ارتباط با حادثه امروز عصر معدن ذغال سنگ روستای مهماندویه دامغان اظهار داشتند: در این حادثه ۴ کارگر ایرانی که یکی از آن‌ها پیمانکار بخش خصوصی معدن بوده و سه کارگر ... مرگ ۷ کارگر در معدن مهماندویه دامغان بر اثر گازگرفتگی

ادامه

افغانستان, ایران, ایمنی, حقوق بشر, حوادث, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی

هزاران مغربی با برگزاری تظاهرات خواهان لغو عادی سازی روابط با اسرائیل شدند

هزاران مغربی (مراکش) با برگزاری راهپیمایی در رباط پایتخت این کشور ضمن محکوم کردن جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، خواهان لغو توافق عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی اسرائیل شدند. به گزارش یکشنبه شب ایرنا به نقل از پایگاه خبری «صوت المغرب» (صدای مغرب) در ادامه سلسله راهپیمایی‌های مغرب در همبستگی با مردم ... هزاران مغربی با برگزاری تظاهرات خواهان لغو عادی سازی روابط با اسرائیل شدند

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویان, سوسیالیسم, فلسطین, کارگران, مراکش, نسل‌کشی

بازهم فراهم نشدن ایمنی در محیط کار به حادثه برای ۳ معدنچی منجر شد + فیلم

در پی حادثه صبح روز گذشته (۱۷ فروردین ماه) ریزش «معدن باریت» مهابادکه منجر به مرگ یک کارگر و زخمی شدن دو معدنچی دیگر شد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن پیگیری‌های کارشناسی اولیه، توضیحاتی را ارائه کرد. به گزارش ایلنا، متن توضیحات روابط عمومی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی به شرح زیر است: ... بازهم فراهم نشدن ایمنی در محیط کار به حادثه برای ۳ معدنچی منجر شد + فیلم

ادامه

ایران, ایمنی, حقوق بشر, حوادث, طبقه کارگر, فیلم

مردم اسپانیا در اعتراض به بحران مسکن به خیابان‌ها آمدند

هزاران نفر از مردم شهرهای مختلف اسپانیا در اعتراض به بالا رفتن اجاره‌بهای مسکن به خیابان‌ها ریختند و علیه اقدامات دولت اعتراض کردند. به گزارش ایرنا به نقل از یورو نیوز، ده‌ها هزار نفر از مردم اسپانیا امروز شنبه در خیابان‌های مادرید، بارسلونا و بیش از ۴۰ شهر دیگر در اعتراض به افزایش اجاره‌بها و ... مردم اسپانیا در اعتراض به بحران مسکن به خیابان‌ها آمدند

ادامه

اسپانیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی

پیام شدیداللحن مصر خطاب به اسرائیل

وزیر خارجه مصر یک پیام شدیداللحن خطاب به اسرائیل مخابره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معا، بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر در جریان دیدار با هیئت جنبش فتح تاکید کرد که قاهره با تلاش‌های اسرائیل برای جدا کردن نوار غزه از کرانه باختری مخالف است. وی افزود: مصر کاملاً با تجاوزات اسرائیل ... پیام شدیداللحن مصر خطاب به اسرائیل

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, صهیونیسم, فتح, فلسطین, مصر

خزعلی به صادق لاریجانی: پرونده ۶۳ حساب بانکی شخصی با کشتن من حل نخواهد شد

به گزارش «آمدنیوز»، مهدی خزعلی در بخشی از این نامه، به ۶۳ حساب بانکی شخصی صادق آملی لاریجانی و دریافت میلیاردها تومان سود ماهیانه توسط وی برای مصارف نامعلوم پرداخته و نوشته است: «سؤال از نحوه مصرف سود ۶۳ حساب قوه قضاییه با کشتن من از ذهن ملت حذف نخواهد شد، «تنها راه حسابرسی و شفافیت است». باید خروجی این ۶۳ حساب توسط حسابرسان خبره بررسی و به مردم گزارش شود. این‌که چند کارمند بانک و قوه قضاییه که حساب‌ها را لو داده‌اند را دستگیر کنید یا مهدی خزعلی رو بکشید، مشکل شما را دو چندان می‌کند؛ «آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است؟!»

 
در نامه دکتر مهدی خزعلی خطاب به «صادق آملی لاریجانی» رئیس قوه قضاییه آمده است:

 

جناب آقای لاریجانی؛ هفته بعد از مصاحبه حقیر راجع به شما، دو صهیونیست تابلودار و شناخته شده در برنامه صفحه آخر حضور یافته و هر چه خواستند علیه این حقیر در صدای آمریکا گفتند تا جایی‌که اعلام نمودند: «اگر خزعلی این مطالب را در آمریکا بیان می‌کرد باید دستگیر می‌شد!»

 

این حمایت آشکار و بی‌پرده صهیونیست‌ها از خاندان شما مهر تأییدی بود بر آن‌چه این حقیر بیان کرده بودم، صهیونیست‌ها تا تعطیلی برنامه صفحه آخر پیش رفتند و نهایتاً به یک برنامه در رد حقیر و ممنوع‌التصویر نمودن اینجانب در صدای آمریکا رضایت دادند!

 

و شما مترصد بودید تا انتقام خویش بستانید، و به بهانه‌ای واهی که هر بی‌خردی آن را می‌فهمد و مرغ پخته را به رقص می‌آورد یعنی بیانیه حقیر که نوشتم: «۲۲ بهمن در خانه می‌مانیم و به راهپیمایی نمی‌آییم» مرا دستگیر کردید! آن هم با عنوان «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور»!!

 

حضرت آقا؛ بنده نوشته بودم که در خانه می‌مانیم و به خیابان نمی‌آییم، لااقل در جرم من می‌نوشتید: «عدم اجتماع و تبانی!»

 

علی‌ای حال، از لحظه نخست دستگیری، اعتصاب خشک کردم و طبق اخبار موثق در روز دوم اعتصاب حقیر در جمع برخی مسئولین قضایی می‌فرمایید که: «حالا که اعتصاب مد شده بهتر است یک آقازاده تندرو اولین قربانی اعتصاب‌ها باشد!» و حسب الأمر شما برخلاف نظر پزشکان بهداری اوین (کشتارگاه)، متأسفانه اعزام این حقیر به بیمارستان با تأخیر فراوان و حوادث عجیب همراه بود و خداوند به طور معجزه آسایی مرا از «کید جانیان» نجات بخشید و در شرایطی وخیم که همه ارگان‌های حیاتی در معرض نابودی و مرگ بودند، به بیمارستان طالقانی رسیدم. (والله یعصمک من الناس را به عین دیدم.)

 

محبتی که پزشکان و پرستاران بیمارستان برای نجات جان من نمودند در وصف نمی‌گنجد، با اصرار و الحاح و گاهی التماس این عزیزان و این‌که زنده تو برای نجات کشور لازم است، چند نوبت تن به سرم درمانی دادم و از بحران نجات یافتم.

 

به کوری چشم دشمنان اسلام و ایران عزیز و حضرتعالی، در این سحرگاه توفیق یافتم این سطور را برای شما بنگارم و با صدای بلند فریاد کنم که به آنچه گفته و نوشته‌ام ایمان و اعتقاد راسخ دارم و به عنوان یک بسیجی خیبر به تکلیف خود عمل نموده‌ام و در پیشگاه ملت سربلندم که به «شکم‌بارگی شکم‌بارگان» رضایت نداده و سکوت نکردم.

 

جناب لاریجانی؛

 

سؤال از نحوه مصرف سود ۶۳ حساب قوه قضاییه با کشتن من از ذهن ملت حذف نخواهد شد، «تنها راه حسابرسی و شفافیت است». باید خروجی این ۶۳ حساب توسط حسابرسان خبره بررسی و به مردم گزارش شود. این‌که چند کارمند بانک و قوه قضاییه که حساب‌ها را لو داده‌اند را دستگیر کنید یا مهدی خزعلی رو بکشید، مشکل شما را دو چندان می‌کند؛ «آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است؟!»

 

یا مطالب احمدی‌نژاد در مجلس قبل راست است که باید برادرتان محاکمه شود، یا دروغ است که باید احمدی‌نژاد محاکمه شود! پرونده زمین خواری برادر بزرگ‌تان نیز با شفافیت حل و فصل می‌شود نه با کشتن حقیر!

 

آنچه امام درباره میرزا هاشم و فرزندانش بیان فرمودند هم ربطی به حقیر ندارد، بروید آن مرحوم را نبش قبر کرده و بر دار کشید!

 

در یک کلام، آن‌چه به بهانه واهی ۲۲ بهمن با من کردید مهر تأییدی بود بر همه آن‌چه برای خاندان «لاری جانی‌ها» بر سر زبان‌ها بود و در آخر امر می‌فرمایید که دادستان مصاحبه کند و بگوید: «علت دستگیری مهدی خزعلی انتقادات او از رئیس قوه قضاییه نبوده است!» و این خود «دم خروسی» آشکار است.

 

در خاتمه به استحضار می‌رساند، اینجانب به اصرار و خواهش اعزه و بزرگان چند نوبت اجازه سرم‌تراپی دادم و از مرگ حتمی رهایی یافتم، لیکن از روز ۲۶ بهمن همان مختصر سرم (یک دهم تجویز پزشک) را قطع کرده و باز به سوی شرایط بحرانی قبل پیش می‌روم و قاتل و جانی این شهادت را «کینه‌ورزی لاریجانی» می‌دانم، این «لاری جانی» است که قصد جان مرا کرده و آمر این جنایت است!

 

و تاکید می‌کنم که لاریجانی‌ها در انقلاب و جنگ هیچ سهمی نداشته و گامی بر نداشته‌اند و تنها سهم‌شان از انقلاب نشستن بر سر «سفره انقلاب» و حبس و حصر فرزندان و یاران انقلاب است.

 

امیدوارم شهادت این حقیر پرده از چهره لاریجانی‌ها و خائنین به اسلام و ایران بردارد که این «وعده الهی و حق» است.

علی مطهری خطاب به دادستان تهران: به جای توجیه «حصر» عدالت را اجرا کنید!

علی مطهری، نایب رییس مجلس، در نامه‌ای خطاب به دادستان تهران نوشت که «حصر خانگی یک تصمیم ملی نیست و بدون حکم قضایی٬ خلاف قانون است.»   مطهری در این نامه نوشت که «تصمیم ملی در جایی است که رای مستقیم مردم در کار باشد در حالی که چنین چیزی، درر مورد حصر در میان ... علی مطهری خطاب به دادستان تهران: به جای توجیه «حصر» عدالت را اجرا کنید!

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, سیاسی

گزارش جدید سازمان آموزش بین‌الملل در ارتباط با اسماعیل عبدی

پس از رد تجدیدنظرخواهی اسماعیل عبدی، گزارش جدیدی در ارتباط با وی منتشر کرده است. ترجمه این گزارش که توسط حقوق معلم و کارگر انجام شده به شرح زیر است:   اسماعیل عبدی رهبر اتحادیه معلمان ایران دوباره با محکومیت کامل برای تمامی دورهء زندان شش ساله مواجه شده است.   اسماعیل عبدی، یکی از ... گزارش جدید سازمان آموزش بین‌الملل در ارتباط با اسماعیل عبدی

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, معلمان

وکیل مهدی خزعلی از آزادی موکل خود خبر داد

مصطفی ترک همدانی در گفت‌وگو با ایلنا، گفت: مهدی خزعلی در سال ۹۱ برای تحمل کیفر بازداشت و به زندان رفت و مدتی بعد به مرخصی آمد. چندی پیش بابت تحمل همان محکومیت‌های پیشین بازداشت و به زندان منتقل شد.   وکیل خزعلی ادامه داد:‌ به دلیل وضعیت جسمی موکلم به بیمارستان طالقانی منتقل شد ... وکیل مهدی خزعلی از آزادی موکل خود خبر داد

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر

آغاز مقابله با ریزگرد/ پایان خاموشی در خوزستان/ آب یک هفته دیگر عادی می‌شود

۱۵ سال پس از نخستین گرد و غبار، این بار ریزگردها به سراغ زیرساخت های خوزستان رفته اند. طوفان خاک، شبکه برق را از هشتم بهمن زمین گیر کرده است. بر اساس گزارشی که مسؤولان ارائه کردند، به دنبال وقوع طوفان با سرعت ۶۰ کیلومتر در ساعت و به میزان بیش از ۶۶ برابر حد ... آغاز مقابله با ریزگرد/ پایان خاموشی در خوزستان/ آب یک هفته دیگر عادی می‌شود

ادامه

ایران, حقوق بشر, گزارش, محیط زیست