مقامات ارشد حزب چپ آلمان هم با توجه به جنایتهای اسرائیل در نوار غزه و از جمله حمله به یک کاروان امدادرسان که منجر به کشته شدن برخی کارکنان یک سازمان امدادی شده است خواستار تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل شدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه “دی ولت” آلمان، بعد از حزب تازه تاسیس BSW صحرا واگنکنشت، حزب چپ آلمان هم خواستار تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل شده است. به گفته مارتین شیردوان و گرگور گیسی، سیاستمداران ارشد چپگرا، این اقدام به منظور ایجاد فشار بر دولت اسرائیل است. صحرا واگنکنشت هم غرب را به دخالت غیرمستقیم در «جنایت جنگی» در نوار غزه متهم کرده است.
به این ترتیب پس از کشته شدن کارکنان سازمان امدادرسانی در نوار غزه، حزب چپ هم خواستار توقف فروش تسلیحات به اسرائیل شده است. اتحاد صحرا واگنکنشت (BSW) نیز از توقف صادرات تسلیحات به تلآویو حمایت کرد.
مارتین شیردوان، رهبر حزب چپ و گرگور گیسی از سیاستمدار خارجی این حزب روز چهارشنبه در سخنانی اعلام کردند که سازمانهای بشردوستانه و جمعیت غیرنظامی باید محافظت شوند و کمکهای کافی باید هر چه سریعتر به نوار غزه ارسال شود. برای انجام این کار، اسرائیل باید حملات خود را متوقف کند. آنها تاکید کردند: از آنجایی که اسرائیل نمیتواند تحت تاثیر درخواستهای دیپلماتیک قرار گیرد، “باید با کمک به توقف فوری تحویل تسلیحات، فشار ایجاد تحشود.”
پیش از این صحرا واگنکنشت، سیاستمدار سابق جناح چپ و رئیس BSW نیز خواستار تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل شد. واگنکنشت روز سهشنبه گفت: «کشتهها در غزه و حملات اسرائیل به کشورهای همسایه باید فوراً پایان یابد». وی تاکید کرد: این واقعیت که کارکنان سازمانهای بینالمللی کمک رسانی که میخواستند گرسنگان را سیر کنند مورد هدف ارتش اسرائیل قرار گرفتند باید عواقبی داشته باشد.
او توضیح داد از آنجایی که اسرائیل در برابر همه درخواستها مقاومت میکند و قوانین بینالمللی بشردوستانه را زیر پا میگذارد، دولت فدرال باید با تحریم تسلیحاتی پاسخ دهد. به گفته وی زمانی که از یک سو کمکهای بشردوستانه بینالمللی سازماندهی میشود، در حالی که از سوی دیگر کشورهای غربی برای ادامه کشتار زنان و کودکان به به این رژیم تسلیحات میدهند، این اقدامی عمیقاً ریاکارانه است. وی افزود: این حداقل دخالت غیرمستقیم در جنایات جنگی اسرائیل است.
روز سه شنبه هفت کارمند یک سازمان امدادی در حمله هوایی ارتش اسرائیل کشته شدند. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در پیامی ویدیویی گفت که اسرائیل مسئول این حمله هوایی است. وی در عین حال این حمله را یک ضربه تصادفی غم انگیز نیروهای مسلح این رژیم به مردم بیگناه در نوار غزه” دانست و در عین حال برای توجیه این اقدام خود توضیح داد که چنین مواردی در جنگ اتفاق میافتد.
این اقدام غم انگیز همراه با دیگر جنایات در نوار غزه خشم جهانی را برانگیخته است.
کشته شدن یک تبعه لهستانی در حمله هوایی غم انگیز به این کاروان امداد رسان در نوار غزه خشم دولت لهستان نسبت به این رژیم را نیز برانگیخته و نخست وزیر این کشور از آزمون سخت ابراز همبستگی این کشور با این رژیم اشغالگر سخن گفته است.