لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

رئیس جمهور بلاروس، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و جنگ واشنگتن علیه ایران ضعف آمریکا را نشان داده است. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس، با اشاره به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و درگیری‌های آنجا ضعف ایالات متحده را نشان ... لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

ادامه

آمریکا, ایران, بلاروس, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان پیمان امنیت جمعی, شرق اروپا

تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

روسیه همکاری اطلاعاتی و نظامی خود با ایران را گسترش داده و تصاویر ماهواره‌ای و فناوری بهبود‌یافته پهپاد در اختیار ایران قرار داده است تا به هدف‌گیری نیروهای آمریکا در منطقه کمک کند. به گزارش وال اسریت ژورنال: این همکاری با هدف حفظ ایران به‌عنوان شریک نزدیک در خاورمیانه و ادامه جنگی است که برای ... تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فیلم, مقاله, نظامی

روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

معاون نخست وزیر روسیه در سخنانی اعلام کرد: ما در حال کمک به کوبا هستیم، کار در حال انجام است، اما در حال حاضر نمی‌ خواهم هیچ جزئیاتی را فاش کنم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که مسکو در ... روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, انرژی, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, کارائیب, کوبا, محاصره اقتصادی

نقشه‌های ترامپ برای کوبا

رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه دولت کوبا در آستانه فروپاشی است، تهدید کرد عملیاتی برای ربودن «میگل دیاز کانل»، رئیس‌جمهور این کشور ترتیب خواهد داد. او با استناد به عملیات موفق در ونزوئلا گفت: چنین ماموریتی برای پنتاگون چندان سخت نخواهد بود. همزمان، وزیر امور خارجه آمریکا در حال ایجاد ارتباط با نوه رائول کاسترو ... نقشه‌های ترامپ برای کوبا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اتحاد شوروی, استراتژیک, ایدئولوژی, جنگ سرد, جهان, چین, دخالت نظامی, دکترین مونروئه, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سوسیالیسم, کارائیب, کوبا, گزارش, ونزوئلا

پوتین تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند

رئیس جمهور روسیه گفت که مسکو تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول می‌داند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین در دیدار با برونو رودریگز پاریلا وزیر امور خارجه کوبا گفت: این یک دوره خاص با تحریم‌های جدید است. شما می‌دانید که ما در این مورد چه احساسی داریم. ما چنین اقداماتی ... پوتین تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, جنگ سرد, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, کارائیب, کوبا, گزارش, مقاله, منافع ملی, ونزوئلا

جنگ هسته‌ای آمریکا-روسیه بیش از ۵ میلیارد نفر را خواهد کشت

براساس مطالعه‌ای جدیدی که در ژورنال “نیچر فود” منتشر شد، جنگ هسته‌ای تمام عیار میان روسیه و ایالات متحده می‌تواند منجر به قحطی جهانی شود و تقریبا دو سوم از جمعیت جهان را از بین ببرد.

 

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، محققان می‌گویند در حین چنین درگیری‌هایی با مقیاس کامل، بیش از پنج میلیارد نفر از گرسنگی و دیگر تبعات جنگ تلف خواهند شد. شبیه‌سازی‌های کامپیوتری نشان می‌دهند که ابر حاصل از انفجار، غبارهایی را به داخل اتمسفر آزاد خواهد کرد و بدین ترتیب جلوی نور خورشید را خواهد گرفت. درنتیجه، رشد محصولات کشاورزی در جهان با مشکل مواجه خواهد شد.

 

«پروفسور لی‌لی شیا» نویسنده اصلی این تحقیق از دانشگاه “راتگرز” نیوجرسی گفت: این داده‌ها یک چیز به ما می‌گویند. ما باید از وقوع جنگ هسته‌ای جلوگیری کنیم.

 

این مطالعه اطلاعات تازه‌ای را درخصوص آنچه که می‌تواند تحت شش سناریو جنگی رخ دهد، نشان می‌دهد – پنج درگیری کوچک‌تر مانند درگیری میان هند-پاکستان و یک جنگ عمده بین آمریکا-روسیه.

 

به گفته این مطالعه جدید، “چنین تهدیدی با حمله ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به اوکراین برجسته شده است.”

 

محققان محاسبات‌شان را براساس اندازه زرادخانه هسته‌ای هر کشور انجام دادند. ۹ کشور از جمله انگلیس در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار تسلیحات هسته‌ای را کنترل می‌کنند.

 

کارشناسان معتقدند که حتی یک درگیری میان کشورهایی که به تازگی به سلاح هسته‌ای دست‌ یافته‌اند، می‌تواند تولیدات غذایی را نابود کند و منجر به گرسنگی گسترده‌ و فراگیری خواهد شد.

 

یک ابزار پیش‌بینی آب‌وهوا تحت عنوان “مدل سیستم زمین جامعه” امکان تخمین اثرات بر ذرت، برنج، گندم و سویا را متناسب با هر کشور ارائه داده است. محققان همچنین تغییرات پیش‌بینی شده را درخصوص چراگاه‌ها و محصولات آبزی ارزیابی کردند.

 

براساس این مطالعه و طرح ارائه شده، در جنگ‌های منطقه‌ای مانند جنگ دو قدرت هسته‌ای هند و پاکستان، میانگین جهانی تولید کالری، طی پنج سال هفت درصد کاهش می‌یابد.

 

در سناریوی بدتر، اگر میان آمریکا و روسیه جنگ هسته‌ای رخ دهد، سه تا چهار سال پس از اینکه جنگ تمام شود، این رقم به ۹۰ درصد افزایش خواهد یافت.

 

کارشناسان گفتند که کاهش محصولات کشاورزی، از بدترین مشکلات در کشورهایی با عرض جغرافیایی متوسط از جمله صادرکنندگان اصلی مثل روسیه و آمریکا خواهد بود. چنین جنگی همچنین محدودیت‌ها و اختلالاتی را در کشورهایی در آفریقا و خاورمیانه که به واردات متکی هستند، به همراه خواهد داشت.

 

تحت بدترین سناریو جنگی، بیش از ۷۵ درصد از جمعیت جهان طی دو سال گرسنه خواهند شد و بیش از پنج میلیارد نفر خواهند مرد.

 

جمعیت کنونی جهان حدود ۸ میلیارد است.

 

«پروفسور آلان روبوک»، نویسنده دیگر این تحقیق از دانشگاه “راتگرز” نیوجرسی گفت: محققان اطلاعات کافی در این زمینه دارند و می‌دانند که یک جنگ هسته‌ای در هر اندازه‌ای سیستم‌های جهانی غذا را نابود خواهد کرد و میلیاردها نفر را خواهد کشت.

 

وی افزود: ممنوع کردن تسلیحات هسته‌ای تنها راه‌حل بلندمدت است. معاهده پنج ساله سازمان ملل متحد در رابطه با منع تسلیحات هسته‌ای توسط ۶۶ کشور تصویب شده است اما هیچکدام یک از ۹ کشور هسته‌ای آن را امضا نکردند. تحقیقات ما تصریح می‌کند که آن ۹ کشور هسته‌ای به علم گوش دهند و این معاهده را امضا کنند.

 

اوایل سال جاری میلادی، یک تیم تحقیقاتی آمریکایی عنوان کرد که جنگ هسته‌ای میان آمریکا و روسیه “عصر یخبندان کوچکی” را ایجاد خواهد کرد که تا هزاران سال طول خواهد کشید. در اولین ماه این حمله، میانگین دمای جهانی حدود ۱۳ درجه فارنهایت کاهش پیدا خواهد کرد – دمایی بیشتر از آخرین عصر یخبندان.

مانورهای متهورانه جنگنده‌های چین مقابل دیدگان ژنرال‌های آمریکا

ژنرال آمریکایی با ابراز نگرانی از رهگیری‌ها و مانورهای متهورانه خلبانان چینی گفت، افزایش مانور جنگنده‌های چین در منطقه نگران کننده است.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, امریکای شمالی, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, کانادا

حضور نظامی برلین درشرق؛ جت‌های جنگنده آلمان در رزمایش استرالیا

گزارش رسانه های بین المللی حاکی است آلمان در حال تغییر تمرکز خود به سوی اقیانوس هند و آرام است و حضور جت های جنگنده این کشور در رزمایش استرالیا یکی از مصادیق آن به شمار می‌آید.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, المان, تایوان, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

نماینده روسیه؛ سربازان سابق افغانستان امروز برای اوکراین می‌جنگند

نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان امروز (سه‌شنبه) گفت: تعدادی از نیروهای ویژه سابق افغانستان در اوکراین به خدمت گرفته شده‌اند.

ادامه

ازبکستان, اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تاجیکستان, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

سفارت چین: واشنگتن تنها به دنبال دخالت در امور داخلی پکن است

سفارت چین در آمریکا در واکنش به سفر یک هیات از قانون گذاران آمریکایی به جزیره تایوان در بیانیه‌ای ضمن انتقاد از این سفر گفت آمریکا تنها به دنبال دخالت در امور داخلی چین است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تایوان, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا