جنگ، آتش‌بس، مبارزهٔ زحمتکشان، و چالش‌های پیشِ‌رو

تجاوز رژیم جنایتکار اسراییل و امپریالیسم آمریکا به میهن ما ایران که دوازده روز، از ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ آغاز شد، علاوه بر بمباران مرکزهای نظامی و هسته‌ای، بسیاری از منطقه‌های مسکونی و غیرنظامی و زیرساخت‌های تولیدی و انرژی میهن‌مان را نیز هدف قرار داد. بر اساس گزارش‌های خبرگزاری‌ها، در خلال بمباران مرکزهای تولیدی کشور، یکی ... جنگ، آتش‌بس، مبارزهٔ زحمتکشان، و چالش‌های پیشِ‌رو

ادامه

آزادی, آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, استقلال, اسراییل, امپریالیسم, ایران, جهان, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, زحمتکشان, سرمایه‌داری, صلح, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, کشاورزان, مقاله, نئولیبرالیسم

نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

نشریه نیوزویک در گزارشی اعلام کرد: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه نیوزویک امروز دوشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد: ایران و روسیه رزمایش دریایی مشترکی را در دریای خزر آغاز کردند. این رزمایش دریایی، پیامی مبنی بر همکاری بین نیروهای مسلح ایران و ... نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, دریای حزر, روسیه, شانگ‌های

جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران

نوشتهٔ پربیر پورکایاستا: اگر آتش‌بس بین ایران و اسرائیل برقرار بماند و رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، پس از حمله‌اش به مجتمع‌های هسته‌ای ایران تصمیم بگیرد که “دیگر کافی‌ست”، شاید روزنه‌ای از امید به پایان جنگ میان اسراییل و ایران وجود داشته باشد، اما نسل‌کُشی در غزه همچنان ادامه دارد، جایی که دو میلیون فلسطینی ... جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استعمار, اسراییل, اقتصادی, ایران, برنامه هسته‌ای, صلح, عراق, غرب, غرب آسیا, فلسطین, گرسنگی, ناتو, نسل‌کشی

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

نزدیک‌تر شدن روابط اعضای بریکس در سایه سیاست‌های تعرفه‌ای کاخ سفید

کارشناسان مسائل سیاسی و اقتصادی معتقدند پس از آن که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا بریکس را یک گروه «ضدآمریکایی» خواند و تهدید کرد که علیه کشورهای عضو این گروه از جمله برزیل تعرفه ۱۰ درصدی وضع خواهد کرد، روابط اعضای این ائتلاف اقتصادی نوظهور نسبت به گذشته نزدیک تر و همکاری میان آن ها ... نزدیک‌تر شدن روابط اعضای بریکس در سایه سیاست‌های تعرفه‌ای کاخ سفید

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, برزیل, بریکس, تحریم, تحلیل, چین, روسیه, فرانسه, هندوستان

تولید ناخالص داخلی چین ۹.۸ درصد افزایش یافت

داده های اداره ملی آمار چین (NBS) نشان می‌دهد که تولید ناخالص داخلی کشور (GDP) در ۹ ماه گذشته سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۹.۸ درصد افزایش یافته است.

 

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از شینهوا، داده‌های رسمی نشان می‌دهد که اقتصاد چین در سه ماهه سوم امسال بهبود پایداری را ادامه داده و شاخص های عمده در محدوده معقول باقی مانده‌اند.

 

در سه ماهه سوم (Q۳)، تولید ناخالص داخلی کشور ۴.۹ درصد در سال افزایش یافته که کندتر از رشد ۱۸.۳ درصدی در سه ماهه اول و ۷.۹ درصد در سه ماهه دوم است.

 

«فو لینگ خویی» سخنگوی اداره ملی آمار چین امروز دوشنبه در نشستی خبری گفت: اقتصاد چین در سه ماهه اول شتاب بهبود را با پیشرفت در تعدیل ساختاری و توسعه با کیفیت بالا حفظ کرده است.

 

تحلیل داده ها نشان می‌دهد مصرف، سهم زیادی در رشد اقتصادی چین در ماه های ژانویه تا سپتامبر (۹ ماه نخست سال) داشته در حالی که صادرات ۱۹.۵ درصد به افزایش تولید ناخالص داخلی کمک کرده است.

 

گزارش حاکی است، شاخص‌های عمده اقتصادی، بهبود مستمر اقتصاد چین را نشان می‌دهد به طوری که خرده فروشی کالاهای مصرفی در سه ماهه اول امسال ۱۶.۴ درصد رشد کرده است.

 

تولید صنعتی ارزش افزوده چین در ۹ ماهه اول سال هم ۱۱.۸ درصد افزایش یافته است، در حالی که سرمایه گذاری در دارایی های ثابت ۷.۳ درصد در این مدت افزایش یافته است.

 

داده های اداره ملی آمار چین نشان می‌دهد، نرخ بیکاری شهری مورد بررسی در کشور در ماه سپتامبر/شهریور ۴.۹ درصد بوده است که ۰.۵ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته است.

 

در طول ژانویه – سپتامبر سال جاری، چین ۱۰.۴۵ میلیون شغل جدید در مناطق شهری ایجاد کرده و ۹۵ درصد از هدف کل سال را به دست آورده است.

حمله سندرز به “سیستم فاسد سیاسی” آمریکا

سناتور برنی سندرز با انتقاد از سودجویی شرکت‌های داروسازی بزرگ آمریکا گفت، آنها به منظور حفظ این سیستم قیمت‌گذاری فاسد و طمع‌کار، صدها میلیون دلار برای مبارزه با قوانین هزینه کرده و لابی‌گرهایی از جمله رهبران سابق جمهوری‌خواه و دموکرات را برای نمایندگی منافع خود استخدام کرده‌اند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, بازنشستگان, تحلیل, جهان, حقوق بشر, عدالت اجتماعی

جهش ۲۲.۷ درصدی تجارت خارجی چین در سال ۲۰۲۱

داده‌های رسمی نشان می‌دهد، تجارت خارجی و مجموع صادرات و واردات چین در سال ۲۰۲۱ میلادی رشدی ۲۲.۷ درصدی را نسبت به بازه زمانی مشابه سال ۲۰۲۰ تجربه کرده و ارزش آن به رقمی معادل ۲۸.۳۳ تریلیون یوان (حدود ۴.۳۸ تریلیون دلار آمریکا) رسیده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, شرق آسیا