پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

دولت ترامپ به‌جای تقابل با چین و روسیه، باید هم‌زمان با هر دو تنش‌زدایی کند تا از شکل‌گیری یک ائتلاف ضدآمریکایی جلوگیری شود. باشگاه خبرنگاران به نقل از نشنال اینترست دولت ترامپ به‌جای تلاش برای اولویت دادن به بازدارندگی در برابر چین نسبت به روسیه، بهتر است مسیر کاهش تنش با هر دو قدرت را ... پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, اروپا, اقتصادی, امنیتی, ایدئولوژیک, تایوان, تحلیل, تشنج زدایی, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, محیط زیست

درخواست ۳۰۰ شخصیت انگلیسی برای توقف همدستی در نسل‌کشی در غزه

بیش از ۳۰۰ شخصیت انگلیسی در نامه‌ای خطاب به «کی‌یر استارمر» نخست‌وزیر این کشور، خواستار پایان دادن به همدستی لندن در جنایات اسرائیل در نوار غزه شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا، شبکه خبری الجزیره در این باره اعلام کرد که امضاکنندگان این نامه از دولت انگلیس خواسته‌اند تا فروش تسلیحات به اسرائیل را به ... درخواست ۳۰۰ شخصیت انگلیسی برای توقف همدستی در نسل‌کشی در غزه

ادامه

اسپانیا, اسراییل, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, روسیه, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین, کانادا, نسل‌کشی

راهپیمایی یمنی‌ها در حمایت از مردم فلسطین+ فیلم

مردم یمن امروز جمعه، راهپیمایی را در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و در محکومیت تجاوزات و اشغالگری اسرائیل برگزار کردند. به گزارش ایسنا، راهپیمایی گسترده مردم یمن در شهرهای صعده، ریمه، مأرب و برخی استان‌های یمنی در حمایت از ملت فلسطین و با شعار (امنیتی برای رژیم و غزه نیست و الاقصی در معرض ... راهپیمایی یمنی‌ها در حمایت از مردم فلسطین+ فیلم

ادامه

اشغالگری, تجاوز نظامی, خاورمیانه, فلسطین, فیلم, همبستگی, یمن

کانال عبری: ترامپ هماهنگی با اسرائیل را به دلیل ممانعت از حمله احتمالی به ایران متوقف کرد

کانال ۱۲ عبری فاش کرد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا از ترس اینکه «حمله احتمالی به تأسیسات هسته‌ای ایران»، مذاکرات جاری با تهران را از مسیر خود خارج کند، دستور توقف هماهنگی نظامی با اسرائیل را صادر کرده است. به گزارش ایسنا، طبق گزارش این کانال، ترامپ اخیراً با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل ... کانال عبری: ترامپ هماهنگی با اسرائیل را به دلیل ممانعت از حمله احتمالی به ایران متوقف کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, مذاکرات هسته‌ای

هشدار عربستان، قطر و امارات به ترامپ درباره تبعات حمله به ایران

به گزارش آکسیوس، سران عربستان، قطر و امارات در دیدار با ترامپ با حمله به ایران مخالفت کرده و نسبت به پیامد‌های آن برای متحدان آمریکا در منطقه هشدار دادند. به گزارش باشگاه خبرنگاران وبگاه خبری آکسیوس امروز به نقل از سه منبع آگاه گزارش داد که سران عربستان سعودی، قطر و امارات در جریان ... هشدار عربستان، قطر و امارات به ترامپ درباره تبعات حمله به ایران

ادامه

آمریکا, اسراییل, امارات, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, عربستان, قطر

تلاش ترکیه برای اعزام تروریست‌های سوری به‌ یمن برای تقویت جناح اخوان‌المسلمین

دیده‌بان حقوق بشر سوریه وابسته به گروه‌های مخالف مدعی شده ترکیه برای اعزام مزدوران سوری وابسته به خود به یمن برای حمایت از اخوان‌المسلمین در این کشور به نمایندگی حزب اصلاح تقلا می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، روزنامه ترکیه‌ای “أحوال” به نقل از رامی عبدالرحمان، مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه وابسته به گروه‌های مخالف سوری مدعی شد که دستگاه اطلاعات ترکیه رسماً از گروه‌های سوری وابسته به خود خواسته‌ است تا در ازای پرداخت مبالغ هنگفت و وسوسه‌کننده مزدورانی را برای اعزام به یمن آماده کنند.

 

طبق این گزارش، مزدوران تحت امر ترکیه در عفرین سوریه درحال تبلیغ میان گروه‌های وابسته به آنکارا هستند و به آنها اعلام می‌کنند، کسانی که خواستار جنگ در یمن هستند، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه آماده به خدمت گرفتن آن‌هاست. این درحالی است که ترکیه برای پر کردن جای خالی مزدوران سوری، بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ سرباز ترکیه‌ای را برای تسلط کامل و مستقیم بر منطقه “جسر الشغور” تا جرابلس سوریه مستقر کرده است.

 

ناظران معتقدند: اردوغان به بهانه فساد مزدوران تحت امرش، درصدد اعزام آنها به یمن و خالی کردن مناطق شمالی سوریه و به ویژه عفرین از حضور آنها است و می‌خواهد برای به دست گرفتن کامل زمام امور در عفرین نیروهای ترکیه را در این منطقه مستقر کند و به این ترتیب آنکارا به مرحله اشغال مستقیم سوریه منتقل می‌شود.

 

در همین راستا، روزنامه مصری الیوم السابع با استناد به اطلاعاتی که آنها را  “موثق” خوانده،‌ ادعا کرد،‌ یکی از افسران دستگاه اطلاعات ترکیه در منطقه عفرین اخیراً فاش کرد که مزدوران سوری به زودی به خارج از این کشور منتقل خواهند شد.

 

رامی عبدالرحمان در این باره گفت: اردوغان درصدد خالی کردن مناطق محل حضور این مزدوران و جایگزین‌کردن سربازان خود به جای آن‌هاست.

 

طبق این گزارش، حزب اصلاح یمن بازوی سیاسی اخوان المسلمین در یمن و ابزار ترکیه و قطر برای هدف قرار دادن ائتلاف متجاوز عربی به شمار می‌رود.

 

الیوم السابع در ادامه نوشت، سفرهای افسران ترکیه به برخی استان‌های تحت کنترل اخوان با اظهارات برخی مقامات وابسته به قطر در دولت مستعفی یمن و همچنین کسانی که خواستار تشکیل یک ائتلاف جدید در یمن برای مقابله با ائتلاف عربی هستند، مطابقت دارد.

 

در ادامه این گزارش آمده است: تعز به هسته‌ای برای طرح هماهنگی ترکیه، قطر، اخوان و حوثی‌ها تبدیل شده است و تحلیلگران مسائل سیاسی معتقدند که تعز پیش از اینکه به پایگاهی سیاسی، مردمی و نظامی در مقابل ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان تبدیل شود، به پایگاهی برای بسیج نیروها به منظور حرکت به سمت عدن و جنگ با نیروهای شورای انتقالی جنوب یمن و حمله به ساحل غربی تبدیل خواهد شد.

ورود محموله‌های کمکی چین به ونزوئلا و سوریه

مقامات ونزوئلا با اشاره به دریافت ششمین محموله کمکی چین برای مقابله با ویروس کرونا تاکید کردند این اقدام گامی تاریخی در تقویت روابط کاراکاس و پکن است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, همبستگی, ونزوئلا

هشدار روسیه درباره تجاوز نظامی مجدد آمریکا به ونزوئلا

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به اعزام به اصطلاح “مشاورین نظامی” آمریکایی به کلمبیا، تجاوز مجدد نظامی علیه ونزوئلا را ممکن دانست و تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه دولت سوریه در شرایط کنونی را مأیوس کننده نامید.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, شرق اروپا, ونزوئلا

کشف مقادیر زیادی سلاح ساخت آمریکا و رژیم اسرائیل در سوریه + تصاویر

نیروهای ارتش سوریه مقادیر زیادی سلاح ساخت آمریکا و رژیم اسرائیل را از مقرها و مخفیگاه‌های زیر زمینی گروه‌های تروریستی کشف و ضبط کردند.

ادامه

اسراییل, امریکا, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه