جنگندههای اسراییل امروز یکشنبه، دفتر حزب بعث سوسیالیست عربی لبنان در منطقه راس النبع در مرکز بیروت را هدف قرار دادند که منجر به شهادت مسؤول اطلاعرسانی حزبالله لبنان شد. به گزارش ایسنا، براساس اطلاعات رسانههای لبنانی، به ساختمان مورد هدف صهیونیستها در منطقه راس النبع در بیروت خسارت شدیدی وارد شده است. کانال الجدید ... مسؤول رسانهای حزبالله لبنان در حمله جنگندههای متجاوزان اسراییلی به بیروت کشته شد
دلایل تشدید تجاوزات اسرائیل در سوریه از زبان عبدالباری عطوان
تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است که اسرائیل با تشدید تجاوزات به سوریه از یکسو درصدد کشاندن دمشق به جنگ بوده و از سوی دیگر قصد دارد تا از روسیه برای جلوگیری از انتقال سلاح به حزبالله از طریق خاک سوریه باجخواهی بکند، اما این تلاش به نظر ناکام مانده؛ چراکه روسیه پاسخ دردناکی به ... دلایل تشدید تجاوزات اسرائیل در سوریه از زبان عبدالباری عطوان
چرایی حملات اسرائیل به سوریه از نگاه تحلیلگر سوری
یکی از تحلیلگران عرب به واکاوی دلایل حملات اسرائیل به سوریه پرداخت و گفت که این رژیم خصومت شدیدی با سوریه دارد و به دنبال انتقام گیری از آن است. به گزارش روز شنبه ایرنا، «خیام الزعبی» در مطلبی در رای الیوم به چرایی افزایش حملات اسرائیل به سوریه پرداخت و نوشت که این رژیم ... چرایی حملات اسرائیل به سوریه از نگاه تحلیلگر سوری
مقام روس: آمریکا عامل افزایش تنشهای خاورمیانه/ ناتو خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد
دستیار رئیس جمهوری روسیه ضمن اعلام اینکه ناتو عامل انفجار خط لوله انتقال گاز «نورد استریم» بوده، آمریکا را به تشدید اوضاع در خاورمیانه متهم کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از تاس، نیکولای پاتروشف دستیار رئیس جمهوری روسیه گفت که واشنگتن به منظور سازماندهی توزیع مجدد بازار انرژی و به دست آوردن اهرم ... مقام روس: آمریکا عامل افزایش تنشهای خاورمیانه/ ناتو خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد
انجام مانورهای ضد تروریسم دریایی روسیه و اندونزی
خبرگزاری دولتی روسیه امروز دوشنبه، گزارش داد که کشتیهای روسیه و اندونزی در اولین رزمایش دریایی مشترک بین ۲ کشور در دریای جاوه، آزادسازی یک کشتی اسیر شده توسط تروریستها و نبرد با قایقهای بدون سرنشین را تمرین کردند. به گزارش ایسنا، این رزمایش مشترک در حالی برگزار شد که «پرابوو سوبیانتو» رئیسجمهور جدید اندونزی، ... انجام مانورهای ضد تروریسم دریایی روسیه و اندونزی
ترکیه مزدوران خود را از سوریه به افغانستان اعزام میکند
با وجود هشدارهای مکرر طالبان نسبت به اینکه با هرگونه حضور بیگانه در افغانستان همانند اشغالگری برخورد خواهد شد، اطلاعات ترکیه و رهبران گروههای وابسته به آنکارا در موضوع اعزام شبهنظامیان از شمال سوریه به کابل به توافقی دست یافتند.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، در حالی که درگیریها میان طالبان و ارتش افغانستان در سراسر مناطق این کشور بالا گرفته، ترکیه با چراغ سبز آمریکا در تلاش است پس از عقبنشینی نیروهای ناتو و سربازان آمریکایی از افغانستان، مسؤولیت فرودگاه کابل را به دست بگیرد اما طالبان که به نوبه خود بر مناطق وسیعی از مرزهای افغانستان کنترل دارد، این تصمیم آنکارا را نپذیرفت.
محمد نعیم، نماینده طالبان در قطر در گفتوگو با المیادین ضمن محکومیت بیانیه ترکیه درباره ابقای نیروهای نظامیاش برای حفاظت از فرودگاه کابل، تاکید کرد: ماندن نیروهای خارجی تحت هر عنوان مورد قبول مردم ما نیست و هرگونه حضور نظامی غیر ملی در واقع اشغالگری و استمرار آن است و با حضور نظامی امنیتی خارجی همانند اشغالگر برخورد میشود.
هشدارهای نعیم در این زمینه در واقع تاکیدی دوباره بر تهدیدهای قبلی طالبان است که همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان اعلام کرده بود با هرگونه حضور خارجی در کشور همانند دشمن و اشغالگر برخورد خواهد شد. طبق تصمیم جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا ۱۱ سپتامبر آتی تاریخ پایان حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان تعیین شد.
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه برقراری امنیت در افغانستان پس از خروج نیروهای خارجی از آن را مسؤولیت آنکارا دانست و گفت: ترکیه پس از تصمیم آمریکا برای خروج از افغانستان، میتواند مسؤولیتهای بیشتری را بر عهده بگیرد.
در همین راستا، طبق دیدهبان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان اعلام کرد، اطلاعات ترکیه و رهبران شبهنظامیان مسلح وابسته به آنکارا در زمینه اعزام شبهنظامیانی از این گروهها به کابل به توافقی دست یافتند.
این دیدهبان افزود: ماموریت این شبهنظامیان احتمالا در سپتامبر آتی با نظارت کامل اطلاعات ترکیه و با قراردادهایی رسمی آغاز میشود و در این ماموریت تمرکز بر حمایت از فرودگاه کابل، دفاتر دولتی و پشتیبانی از نیروهای بینالمللی با حقوقهایی بالا خواهد بود.
در صورتی که ترکیه گامی در مسیر اعزام مزدوران به افغانستان بردارد، این سومین باری است که این کشور در مدت کمتر از دو سال چنین کاری انجام میدهد به ویژه که نیروهای گروههای شبهنظامی وابسته به آن در شمال سوریه برای شرکت در درگیریهای خارج از مرزها مستقر هستند و سال گذشته نیز شبهنظامیانی تحت حمایت خود را به جمهوری آذربایجان اعزام کرد تا در آن کشور در مقابل نیروهای ارمنستانی بجنگند.
ارمنستان اکتبر گذشته زمانی که ترکیه شبهنظامیانی را از سوریه و لیبی به قرهباغ اعزام کرده بود، از کشف ۲۵ جسد شبهنظامیان سوری کشته شده در این درگیریها خبر داد.
گزارشهایی که در آن مقطع منتشر شدند، حاکی از این بودند که دستکم ۲۳۵۰ شبهنظامی سوری برای شرکت در درگیریهای قرهباغ به جمهوری آذربایجان اعزام شده و ۳۲۰ تن از آنها بازگشتند.
ترکیه چند ماه پیش از اینکه این شبهنظامیان سوری وابسته به خود را به درگیریهای جمهوری آذربایجان-ارمنستان اعزام کند، آنها را به جنگ لیبی فرستاده بود تا در کنار نیروهای دولت وفاق ملی لیبی با شورشیان تحت فرماندهی خلیفه حفتر بجنگند.
دیدهبان حقوق بشر سوریه مه گذشته فاش کرد تعداد نیروهای سوری که وارد خاک لیبی شدهاند به حدود ۷۸۵۰ تن رسیده است و پس از آنکه برخی از این گروهها با اعزام نیروهای خود به لیبی مخالفت کردند، ترکیه حمایت مالی خود از آنها را متوقف کرد.
نجلاء المنقوش، وزیر خارجه لیبی مه گذشته در دیداری با مولود چاووش اوغلو، همتای ترکیهای خود، درخواست کرد در آستانه برگزاری انتخابات در این کشور، تمامی نیروهای خارجی و مزدوران از لیبی خارج شوند.
افغانستان: اخوانالمسلمین جای القاعده را خواهد گرفت؟
نشست مشکوک نمایندگان ایران با اعضای اخوانالمسلمین برای تامین امنیت فراریان و انتقال مزدوران جنگی
پاکستان در واکنش به پیشروی طالبان مرز خود را با افغانستان بست
پاکستان در واکنش به گزارشهایی مبنی بر تصرف گذرگاه مرزی «اسپین بولدک» در خاک افغانستان توسط گروه طالبان، برای آمادگی در برابر هرگونه وضعیت غیرمنتظره، مرز مشترک خود در منطقه «چمن» واقع در ایالت بلوچستان را بست.
چین از افغانستان برای تشکیل یک دولت جامع حمایت میکند
وزیر خارجه چین گفت، پکن از افغانستان انتظار دارد تا یک مدیریت قدرت جامع و گسترده ایجاد کند، یک سیاست با ثبات در قبال مسلمانان داشته باشد، با تمامی اشکال تروریسم و تفکرات افراطی مبارزه کرده و در نهایت به روابط دوستانه با تمامی همسایگانش پای بند باشد.
القاعده در افغانستان پشت سر طالبان قدم برمیدارد
مساله خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان که در دوره اوباما مطرح و در دوره ترامپ به مذاکره با طالبان منجر شده بود، در دوره بایدن جنبه عملیاتی پیدا کرد.