هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

به دنبال اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهای جهان، بازارهای سهام وال استریت پس از گشایش بورس آمریکا به شدت سقوط کردند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سهام‌های وال استریت در اوایل معاملات امروز پنجشنبه سقوط و سرنوشتی مشابه سایر بازارهای جهانی پیدا کرد. این ... سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اقتصادی, امارات, جهان, چین, شرق

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

رئیس کمیته تجارت بین‌الملل پارلمان اروپا، تعرفه‌های ۲۰ درصدی اعمال شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر اتحادیه اروپا را «غیرقانونی» خواند و گفت که اروپا به این اقدامات پاسخ خواهد داد. به گزارش ایسنا، برند لانگ گفت: در حالی که رئیس جمهور ترامپ ممکن است امروز را «روز آزادی» بنامد، اما از دیدگاه یک ... اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان

ترکیه و اقلیم کردستان عراق قرارداد ۲۵ ساله گاز امضا کردند

یک روزنامه چاپ ترکیه روز دوشنبه مدعی شد که ترکیه و اقلیم کردستان عراق یک قرارداد ۲۵ ساله در خصوص صادرات گاز به ترکیه امضا کردند که به موجب این قرارداد نرخ گاز وارداتی از عراق ثابت و هر یک هزار متر مکعب آن ۲۵۰ دلار خواهد بود.

 

به گزارش ایرنا، روزنامه خبرترک با ادعای اینکه نرخ واردات هر یک هزار مترمکعب گاز طبیعی ترکیه از ایران ۵۰۰ دلار، از روسیه ۴۵۰ دلار و جمهوری آذربایجان ۴۰۰ دلار است، اضافه کرد، با انتقال گاز عراق به ترکیه، این کشور به ارزانترین گاز طبیعی با نرخ ثابت برای یک دوره ۲۵ ساله دست می‌یابد.

 

این روزنامه با اشاره به اینکه شمال عراق، دارای ذخایر غنی گاز طبیعی است، می افزاید: مصرف سالانه گاز طبیعی ترکیه حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب است. گاز طبیعی که در شمال عراق استخراج خواهد شد، از سال ۲۰۱۷ میلادی به ترکیه صادر می‌شود.

 

صادرات با سقف چهار میلیارد دلار در سال شروع و بطور مرحله ای به ۲۰ میلیارد مترمکعب در سال افزایش داده خواهد شد.

 

موضوع صادرات گاز اقلیم کردستان عراق به ترکیه در حالی مطرح می شود که صادرات نفت خام از شمال عراق به ترکیه ادامه دارد.

 

اقلیم کردستان عراق در واقع بیش از یک و نیم سال است از طریق تانکرهای نفتکش به ترکیه و از طریق ترکیه به خارج نفت خام صادر می‌‌کند.

 

میزان انتقال نفت از این طریق روزانه حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار بشکه است. گفته می شود تاکنون حدود ۱۰ میلیون بشکه از این طریق صادر شده است که ارزش آن یک میلیارد دلار برآورد می‌شود. شرکتی به نام پاور ترانس که مرکز آن در سنگاپور قرار دارد، این کار را انجام می‌دهد.

 

عراق از نظر هزینه پائین استخراج نفت در دنیا در صدر جدول قرار دارد و از این رو شرکتهای نفتی خارجی و در این میان ترکیه که از امتیاز برجسته جغرافیایی در خرید و انتقال نفت عراق برخوردار است، علاقه نشان می‌دهند.

 

در همین حال صدور نفت عراق از طریق خط لوله کرکوک – یومورتالیک به ترکیه نیز ادامه دارد. اقلیم کردستان عراق با اتصال یک خط لوله دیگر به خط لوله یادشده، قصد دارد صادرات نفت خود به ترکیه و از طریق این خط به بازارهای جهانی را افزایش دهد.

 

گفته می‌شود بعداز ذخیره شدن مقدار لازم نفت صادراتی اقلیم کردستان عراق در یومورتالیک (بندر جیهان ترکیه)، صادرات نفت اقلیم کردستان عراق به بازارهای جهانی شروع می‌شود.

 

رسانه های ترکیه اخیرا به نقل از منابع اقلیم کردستان عراق مدعی شدند که دولت بغداد برای جلوگیری از اجرایی شدن این طرح، نفت بیشتری در خط لوله کرکوک – یومورتالیک تزریق کرده و ظرفیت انتقال نفت را پر کرده است تا مانع از اقدام یکجانبه اقلیم کردستان در صادرات نفت به ترکیه و بازارهای جهانی شود.

 

این در حالی است که ترکیه به دولت مرکزی بغداد قول داده است تا پیش از کسب موافقت دولت مرکزی، قراردادهای انرژی با اقلیم کردستان عراق را نهایی نکند.

 

در این حال نماینده انحاد میهنی از قرارداد ۵۰ ساله نفتی میان حزب دمکرات کردستان و ترکیه خبر می‌دهد

 

نماینده اتحادیه میهنی در پارلمان کردستان، تاکید کرد که قرارداد ۵۰ ساله نفتی به نفع برخی اشخاص میان حزب دمکرات (پارتی) و ترکیه بسته شده و موجب زیان مالی و قطع حقوق ماهیانه شهروندان اقلیم کردستان شده است.

 

به گزارش کردپرس به نقل از سایت خبری ملت، هاوری ملا ستار گفت که بررسی اجمالی قراردادی که برای مدت ۵۰ سال با ترکیه در زمینه نفت اقلیم کردستان بسته شده، نشان می دهد که فقط برخی اشخاص از آن سودمند و منتفع شده اند و زیان های آن بیشتر از سود قرارداد بوده و موجب قطع حقوق کارمندان و حقوق بگیران و افزایش بیکاری در اقلیم، شده است.

 

نماینده اتحادیه میهنی در پارلمان کردستان ضمن اشاره به اینکه قرارداد ۵۰ ساله نفتی به نفع برخی اشخاص میان حزب دمکرات (پارتی) و ترکیه بسته شده، تاکید کرد، هدف از امضای این قرارداد این است که ترکیه در مواقع خطر و بروز تهدید از منافع طرف هایی که قرارداد ۵۰ ساله را با این کشور امضا کرده اند، حمایت کند؛ اما با این وجود اگر قوت مردم اقلیم به حراج گذاشته شود، هیچ دولتی نمی تواند از این طرف ها در اقلیم حمایت و پشتیبانی کند.

 

وی خاطر نشان ساخت که پس از سپری شدن ۷ سال از امضای این قرارداد، اقلیم کردستان ۲۸ میلیارد دلار بدهی دارد و به همین دلیل هر کودکی در اقلیم کردستان پیش از به دنیا آمدن هم بدهکار است.

 

همچنین تاکید کرد که عدم حصول توافق میان اربیل و بغداد نیز به این قرارداد ۵۰ ساله اقلیم با ترکیه، مربوط است و به همین دلیل ۳۲ نماینده پارلمان کردستان خواستار ارائه توضیحات مقامات مطلع دولت اقلیم و طرف های منتفع در این قرارداد درباره مفاد آن شده اند؛ زیرا به دلیل اقدامات این طرف ها است که اقلیم نمی تواند با بغداد به توافق برسد و قادر به تامین حقوق ماهیانه کارمندان خود نیست و مردم اقلیم تاوان این شرایط را می‌دهند.

 

هاوری ملا ستار اعلام کرد که اگر اقلیم کردستان میزان نفتی را که بغداد تعیین می کند به دولت مرکزی تحویل دهد، در ماه بیش از ۳۲۰ میلیارد دینار بودجه را از بغداد دریافت می کند، اما به دلیل این قرارداد ۵۰ ساله نمی تواند نفت خود را به بغداد تحویل دهد.

۲۰۲۱ سال رشد ۱۰.۹ درصدی ویتنام و شرایط متفاوت اقتصادهای پیشرو جنوب شرق آسیا

تارنمای نیکی ژاپن گزارش داد، شش اقتصاد پیشرو در جنوب شرق آسیا طی سال ۲۰۲۱ با شرایط اقتصادی متفاوتی روبرو خواهند شد و به سطح پیش از شیوع بیماری کرونا باز خواهند گشت.

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جنوب شرق آسیا, جهان, سنگاپور, فیلیپین, گزارش, مالزی, ویتنام