فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

در پی برگزاری اعتصاب سراسری ضد ریاضت اقتصادی در بلژیک، تمامی پروازها زمین گیر و حمل و نقل عمومی در این کشور دچار مشکل شد. به گزارش ایسنا، این اعتصاب سراسری در حالی برگزار شد که دولت بلژیک یکسری طرح‌های ریاضتی جدید را وضع کرده است. به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های محلی بلژیک گزارش ... اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, بازنشستگی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, مبارزه طبقاتی, معیشت

موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

اولین موشک مداری که روز یکشنبه از قاره اروپا به فضا پرتاب شد، ثانیه‌هایی پس از بلند شدن از پایگاهی در نروژ سقوط کرد. به گزارش یورونیوز: این پرتاب آزمایشی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تکمیل و توسعه یافته بود، به عنوان گامی مهم برای استقلال فضایی اروپا دنبال می‌شد. بدین ترتیب، پرتاب موشک اسپکتروم ... موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, جهان, خبر, دانش, روسیه, غرب اروپا, فیلم, نروژ

آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

اروپا به‌دلیل وابستگی به آمریکا و محدودیت‌های مالی و سیاسی، قادر به ایجاد یک ساختار دفاعی مستقل و مقابله همزمان با تهدیدهای پوتین و ترامپ نیست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ تصور کنید دنیایی که در آن اروپا غربی قادر باشد همزمان به ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ پاسخ دهد. اما در دنیای واقعی، ممکن است ... آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اروپای غربی, بالتیک, تحلیل, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه از سیاست های امانوئل مکرون در قبال جنگ اوکراین انتقاد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه، اظهار داشت که این ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، نیست که در حال تحریک شکل‌گیری جنگ جهانی سوم است، بلکه امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، این کار را انجام می‌دهد. فیلیپو در ... سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

ادامه

آمریکا, اروپا, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, ناتو

ترجیح آلمانی‌ها به‌صدراعظمی حزب سبز برای عهده‌داری این سمت/ سبزها در جایگاه قدرتمندترین حزب

نتایج جدید ترین نظر سنجی نشان می‌دهد که ازبین نامزدهای صدر اعظمی آینده آلمان “آنالنا بائربوک”، نامزد حزب سبز در بین شهروندان محبوبیت بیشتری داشته و آرمین لاشت، نامزد اتحادیه احزاب متحد مسیحی در جایگاه سوم قرار گرفته است.

 

به گزارش تسنیم به نقل از نشریه “بیلد” آلمان، نتایج جدیدترین نظرسنجی موسسه “اینسا” شوک بزرگی برای “آرمین لاشت”، به عنوان نامزد صدر اعظمی آینده آلمان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی محسوب می شود.

 

بر این اساس تنها ۱۸ درصد شهروندان آلمانی وی را شایسته ترین نامزد برای صدر اعظمی آینده آلمان در بین رقیبانش می دانند. به این ترتیب نامزد صدر اعظمی آینده آلماناز اتحادیه احزاب متحد مسیحی در این زمینه بعد از دو نامزد دیگر برای صدر اعظمی از حزب سبز و سوسیال دموکرت قرار گرفت.

 

“آنالنا بائربوک”، نامزد صدر اعظمی آینده از حزب سبز آلمان در بین شهروندان آلمانی بیشترین محبوبیت را داشته و بسیاری از شهروندان وی را از نظر صلاحیت نسبت به دیگر نامزدها ترجیح می دهند. حدود سه چهارم شهروندان بین سه نامزد وی را از بقیه توانمندتر می دانند. اولاف شولتز، نامزد صدر اعظمی آلمان از حزب سوسیال دموکرات هم از طرف ۲۱ درصد شهروندان به دیگر نامزدها ترجیح داده می شود.

 

به طور کلی “لاشت” بر اساس این نظر سنجی در شرایط بدی قرار دارد. بیش از نیمی از شهروندان آلمانی ( ۵۲ درصد) بر این عقیده اند که مهارت ها و صلاحیت های وی به عنوان یک سیاستمدار بیش از حد ارزیابی شده و یک چهارم هم بر این عقیده اند که مهارت های وی دست کم گرفته شده است. ۲۰ درصد هم هنوز در این باره اطمینان نداشتند.

 

تنها امید لاشت این است که هنوز ۲۴ درصد شهروندان در این باره تصمیم نگرفته اند که کدام یک از نامزدهای صدر اعظمی صلاحیت بیشتری دارند.

 

این دومین شوک به لاشت بعد از عهده داری نامزدی صدر اعظمی آینده آلمان محسوب می شود.

 

صعود سبزهای آلمان به جایگاه قدرتمندترین حزب

 

روز گذشته هم بعد از معرفی “آرمین لاشت”، به عنوان نامزد صدر اعظمی آینده آلمان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی نتایج یک نظر سنجی نشان داد که حزب سبز برای اولین بار به جایگاه قدرتمندترین حزب در این کشور صعود کرد.

 

نتایج این نظر سنجی نشان داد که برای اولین بار حزب سبز آلمان با کسب ۲۸ درصد آراء شهروندان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی که ۲۱ درصد آراء را کسب کرد پیشی گرفت.

 

بر این اساس تنها ۳۲ درصد شهروندان انتخاب لاشت به عنوان نامزد صدر اعظمی آینده از اتحادیه احزاب متحد مسیحی را تصمیم درستی می دانند و ۶۳ درصد هم بر این عقیده اند که شانس اتحادیه احزاب متحد مسیحی با انتخاب لاشت بدتر شده است.

 

تنها ۱۷ درصد شهروندان بر این عقیده اند که محبوبیت لاشت در ماه های باقی مانده تا انتخابات افزایش پیدا می کند و حدود سه چهارم شهروندان اعتقادی به این موضوع ندارند.

 

در حالی که در بدنه حزب دموکرات مسیحی، مارکوس زودر، رئیس حزب سوسیال مسیحی از محبوبیت بیشتری برخوردار بود، رهبران و مسئولان این حزب در نخستین ساعات بامدادی روز گذشته در همایش مجازی خود رای به نامزدی آرمین لاشت برای صدر اعظمی آینده آلمان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی دادند.

 

مقامات حزب سبز آلمان هم چند روز پیش به اتفاق آراء، “آنالنا باربوک” را به عنوان نامزد صدر اعظمی آینده کشورشان از این حزب انتخاب کردند.

 

«”اولاف شولتز» که در حال حاضر وزیر دارایی آلمان و معاون مرکل است هم از سوی حزب سوسیال دموکرات با گرایش چپ میانه به عنوان نامزد پُست صدراعظمی این کشور معرفی شده است.

 

انتخابات سراسری آلمان در پاییز آینده برگزار خواهد شد و با اعلام کناره گیری مرکل، این کشور باید شاهد آغاز دوره‌ای جدید باشد.

 

مرکل اعلام کرده که در دور بعد نامزد صدر اعظمی آلمان نخواهد شد و بعد از چهار دور تکیه زدن بر کرسی قدرت می خواهد این سمت را تحویل شخص دیگری بدهد.

 

مرکل از سال ۲۰۰۵ به این سو، چهار دوره پیاپی صدراعظم آلمان و بیش از هر سیاستمدار دیگری در این سمت بوده است

آمریکا و آلمان در آستانه احیای همکاری امنیتی

زمانی که وزیران دفاع آمریکا و آلمان امروز (سه شنبه) در شهر برلین با یکدیگر نشست داشته باشند، فشارهای فزاینده‌ای در چند جبهه وجود خواهد داشت. به نظر می‌رسد که سربازان روسیه در حال تجمع در مرز با اوکراین هستند. از سوی دیگر ضرب الاجل مربوط به خروج از افغانستان هم در حال نزدیک شدن ... آمریکا و آلمان در آستانه احیای همکاری امنیتی

ادامه

افغانستان, المان, امریکا, اوکراین, تحریم, تشنج‌ زایی, جنوب آسیا, جهان, حضور نظامی, روسیه, مقاله, ناتو

سخنرانی لیدیا ثمربخش، مسئول بخش بین‌المللی حزب کمونیست فرانسه به یادبود کارل مارکس، ۲۰۲۱

پیش از هر چیز، درودهای رهبری حزب کمونیست فرانسه و اعضای آن را به شما تقدیم می‌کنم و از حزب کمونیست بریتانیا و رابرت گریفیتز، دبیرکل حزب، و همچنین الکس گوردون و کتابخانهٔ یادبود مارکس به خاطر تدارک این برنامه و دعوت از من برای صحبت کردن در این مراسم به نمایندگی از حزب کمونیست ... سخنرانی لیدیا ثمربخش، مسئول بخش بین‌المللی حزب کمونیست فرانسه به یادبود کارل مارکس، ۲۰۲۱

ادامه

انگلستان, تاریخ, جهان, دیدگاه, سوسیالیسم, غرب اروپا, فرانسه, کارگری, مارکسیسم, یادنامه

آیا الیزابت آخرین مقام سلطنتی انگلیس خواهد بود؟

کمتر از یک ماه پس از انتشار یک مصاحبه جنجالی در خصوص رفتارهای نژادپرستانه خاندان سلطنتی، درگذشت همسر الیزابت دوم گمانه‌زنی‌ها درباره کناره‌گیری او از تاج و تخت را دوباره افزایش داده است. این درحالیست که درخواست‌ها برای برچیده شدن نظام سلطنتی در انگلیس نیز شدت گرفته است.

ادامه

انگلستان, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خبر, غرب اروپا

آلمان مذاکرات با روسیه را برای خرید واکسن اسپوتنیک وی آغاز می‌کند

به گزارش منابع رسانه‌ای خارجی، «ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان اعلام کرد که برلین مذاکرات با مسکو را برای خرید واکسن «اسپوتنیک وی» علیه ویروس کرونا آغاز می‌کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, المان, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, مجارستان