برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

خبرگزاری رویترز به‌نقل از بیانیه ساعات پیش دفتر رئیس‌جمهوری برزیل نوشت که این کشور در واکنش به وضع تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر واردات کالاهای برزیلی، دست به اقدام متقابل خواهد زد. به گزارش ایرنا، دفتر لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین را ... برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جهان

عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

سازمان عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را، حمله به اصول عدالت بین‌الملل دانست و از جامعه جهانی خواست این اقدام را محکوم کند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، سازمان عفو بین‌الملل طی بیانیه‌ای تحریم‌های آمریکا علیه «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در فلسطین اشغالی را محکوم ... عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

ادامه

آپارتایت, آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, بیانیه, تحریم, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, فلسطین

سناتور آمریکایی: ترامپ از یک «جنایتکار جنگی» در کاخ سفید استقبال کرد

«برنی سندرز» سناتور آمریکایی امروز چهارشنبه، در واکنش به سفر نخست‌وزیر اسرائیل به واشنگتن گفت: در حالی‌که «بنیامین نتانیاهو» به‌عنوان یک جنایتکار جنگی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است، «دونالد ترامپ» از او در کاخ سفید استقبال کرد. به گزارش ایرنا، برنی سندرز سناتور دموکرات آمریکا در پیامی صریح در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق)، ... سناتور آمریکایی: ترامپ از یک «جنایتکار جنگی» در کاخ سفید استقبال کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جنایات جنگی, جهان, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

یکی از تحلیلگران سابق سیا تاکید کرد که اوکراینی‌ها از اجلاس اخیر ناتو ناامید شدند و درحال غرق شدن هستند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، معتقد است که اوکراین به سمت فروپاشی می‌رود. او تاکید کرد که دادن امید‌های واهی به پیروزی به آن، بدترین کاری است ... تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا

رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

رسانه آمریکایی گزارش داد، در تازه‌ترین رسوایی سیاسی در واشنگتن، رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفته‌اند. به گزارش ایسنا، شبکه خبری آمریکایی به نقل از منابعی در وزارت دادگستری آمریکا گزارش داد، «جان برنان» رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و «جیمز کومی» رئیس پیشین اف‌بی‌آی به دلیل ارائه ادعاهای ... رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

ترامپ فرمان جدید مهاجرتی را امضا کرد

انتظار به سر رسید و فرمانی که بارها اعلام و امضایش به تعویق افتاده بود دوشنبه ۶ مارس امضا شد. دونالد ترامپ در این فرمان مهاجرتی جدید، عراق را حذف کرده است. مخالفان می‌گویند، شکایت خواهند کرد.

 

کاخ سفید از امضای فرمان مهاجرتی جدید آمریکا از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور خبر داده است. در این فرمان شهروندان شش کشور عمدتا مسلمان، از جمله ایران به صورت موقت از سفر به آمریکا منع شده‌اند. شهروندان عراق منع سفر به آمریکا نخواهند داشت. برنامه پذیرش پناهجویان نیز به مدت ۱۲۰ روز به حال تعلیق در خواهد آمد.

 

 

پیش از این کلین کانوی، مشاور ترامپ خبر داده بود که قرار است دوشنبه ۶ مارس (۱۶ اسفند) ترامپ فرمان جدیدی را در این رابطه امضا کند.
به گفته کانوی، قرار است فرمان جدید بعد از چند روز و از ۱۶ مارس به اجرا در آید. این فرمان سندی اصلاح‌شده از فرمان قبلی است که ترامپ ‌آن را در ماه ژانویه ارائه داده بود.

 
در اولین فرمان مهاجرتی ترامپ نام هفت کشور عمدتا مسلمان ایران، عراق، لیبی‌، یمن، سوریه، سومالی و سودان به چشم می‌خورد.

 
علاوه بر آن برنامه پذیرش پناهجویان نیز مانند فرمان جدید برای ۱۲۰ روز متوقف شده بود. با این تفاوت که در فرمان پیشین برای پذیرش مجدد پناهجویان سوری زمانی تعیین نشده و گفته شده بود که تا اطلاع ثانوی آن‌ها پذیرش نخواهند شد.

 
فرمان نخستین بلافاصله حالت اجرایی به خود گرفت و با بلاتکلیف شدن برخی از مسافران آمریکا در بسیاری از فرودگاه‌ها هرج و مرج ایجاد شد. در سراسر دنیا اعتراض‌هایی به فرمان ترامپ صورت گرفت. در آلمان نیز صدای منتقدان بلند شد تا این که فرمان بالاخره با یک حکم قضایی متوقف شد.

 
از آن زمان به بعد کاخ سفید بر روی یک فرمان جدید کار کرد. امضای این فرمان بارها اعلام شد و به تعویق افتاد. قرار بود فرمان جدید طوری تنظیم شود که دادگاه نتواند آن را متوقف کند.

 
کانوی، مشاور ترامپ گفت کسانی که اقامت دائم مانند گرین کارت دارند در فرمان جدید منظور نشده‌اند. به علاوه با پناهجویان سوری نیز مانند دیگر پناهجویان رفتار شده است.

 
استقبال وزارت خارجه عراق

 
وزارت خارجه عراق از این که عراق در فرمان مهاجرتی جدید، در فهرست ‌منع‌شدگان قرار ندارد استقبال کرده است.

 
احمد جمال، سخنگوی وزارت خارجه عراق در این باره گفته است، این یک “قدم مهم در مسیر درست” برای تقویت “ائتلاف بین بغداد و واشنگتن” به‌ویژه در جنگ علیه تروریست‌هاست.

 
برخی از سازمان‌های مدافع حقوق مدنی مانند “اتحادیه آزادی‌های شهروندی آمریکا” (ACLU) اعلام کرده‌اند که علیه فرمان جدید هم به دادگاه شکایت خواهند کرد.

 
ترامپ با این استدلال که هدفش از فرمان مهاجرتی محافظت از آمریکایی‌ها در برابر تروریست‌هاست، از آن دفاع کرده است. شان اسپایسر، سخنگوی او چند هفته پیش گفته بود، اگر فرمان ترامپ سریع اجرا شد به این خاطر است که انسان در موقع خطر منتظر نمی‌ماند.

 
از گزارش وزارت امنیت داخلی آمریکا که چند روز پیش در روزنامه نیویورک تایمز بازتاب یافت، برمی‌آید که از هفت کشور منظورشده در فرمان ترامپ خطر تروریستی جدی متوجه آمریکا نبوده است.

 
به علاوه، شمار کسانی که از این هفت کشور به آمریکا آمده‌اند بسیار کم بوده است. در این گزارش آمده که مسئله شهروندی، ملاک قابل اعتمادی برای فعالیت‌های احتمالی تروریستی نیست.

 
در این گزارش سه‌صفحه‌ای نتیجه‌گیری شده که خطر تروریستی بسیار فراتر از این هفت کشور است. در گزارش آمده است که در محدوده زمانی‌ مورد تحقیق وزارت امنیت داخلی آمریکا، اشخاصی از ۲۶ کشور به سمت حملاتی علیه آمریکا جلب شده‌اند.

 
کاخ سفید این گزارش را رد کرده و گفته است که انگیزه آن “سیاسی” است.

سفر وزیر خارجه آمریکا به کشورهای چین، ژاپن و کره‌ جنوبی

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا در پایان ماه جاری میلادی در سفری از سه کشور چین، ژاپن و کره‌جنوبی بازدید می‌کند.   براساس گزارش‌ها این سفر در راستای بررسی برنامه‌های هسته‌ای کره‌شمالی صورت می‌گیرد.   این نخستین سفر رکس تیلرسون از زمان انتصاب وی به عنوان وزیر خارجه آمریکا به منطقه ... سفر وزیر خارجه آمریکا به کشورهای چین، ژاپن و کره‌ جنوبی

ادامه

امریکا, جهان, خبر

۴ هزار کلاهک هسته‌ای آمریکا برای نابودی چندباره جهان

یک روزنامه آمریکایی تاکید کارشناسان غیرنظامی پنتاگون بر ضرورت استفاده محدود از تسلیحات هسته‌ای را خطرناک و غیرقابل قبول توصیف کرد و نوشت ۴ هزار کلاهک هسته‌ای فعلی آمریکا می‌تواند جهان را چندین بار نابود کند.   به گزارش روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در گزارشی به قلم «دایان فاینستاین» قانونگذار دموکرات ایالت کالیفرنیا در سنای ... ۴ هزار کلاهک هسته‌ای آمریکا برای نابودی چندباره جهان

ادامه

امریکا, جهان, خبر

ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

نامزد جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری گفت که طرح رقیب دموکراتش هیلاری کلینتون درباره سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود.   به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز که عمدتا روی مسائل سیاست خارجی متمرکز بود، گفت، شکست داعش اولویت بالاتری نسبت به متقاعد کردن بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه برای ... ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انتخابات, جهان, خبر