رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز بر لزوم بهبود روابط میان روسیه و آمریکا تأکید کرد و آن را به سود هر دو کشور دانست.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه اخیر خود با شبکه فاکس نیوز گفت که بهبود روابط دوجانبه آمریکا و روسیه به سود هر دو کشور است.
«ترامپ» گفت: من شناختی از پوتین ندارم. اما اگر ما بتوانیم در کنار روسیه قرار بگیریم، اتفاق بزرگی است. هم برای روسیه خوب است و هم برای آمریکا.
وی در ادامه سخنان خود از لزوم تلاش مشترک میان دو کشور برای از بین بردن داعش خبر داد و درباره این گروه تروریستی گفت: این یک بیماری واقعی است. شما می دانید که داعش تماما یک بیماری واقعی است.
این درحالیست که کاخ کرملین امروز با انتشار بیانیه ای از قرار انجام نخستین مکالمه تلفنی میان پوتین و ترامپ در روز شنبه خبر داد.
مهر