هزاران نفر از مردم اسپانیا با حضور در خیابانهای پایتخت و سایر شهرهای این کشور، فشار دولت بر رژیم اسرائیل برای پایان دادن به جنگ در خاورمیانه و «نسلکشی» در غزه را خواستار شدند. به گزارش ایرنا از روزنامه ال موندو، در آستانه سالگرد عملیات نیروهای حماس علیه مواضع اسرائیل موسوم به طوفان الاقصی در ... خروش اسپانیاییها در حمایت از فلسطین
تظاهرات ضدصهیونیستی مردم یونان در آستانه سالروز «طوفانالاقصی»
هزاران نفر مردم یونان امروز شنبه با برگزاری تظاهراتی جنایات اسرائیل در لبنان و فلسطین را محکوم کردند. به گزارش ایرنا به نقل از آناتولی، هزاران نفر از مردم یونان در همبستگی با مردم فلسطین و لبنان به خیابانها آمدند و علیه تجاوزگریهای رژیم اسرائیل در این کشورها تظاهرات برگزار کردند. در بزرگترین راهپیمایی که ... تظاهرات ضدصهیونیستی مردم یونان در آستانه سالروز «طوفانالاقصی»
۴۰ هزار معترض آلمانی خواستار توقف ارسال سلاح بهاسرائیل شدند
هزاران نفر از مردم آلمان روز پنجشنبه با برگزاری تظاهراتی گسترده در برلین خواستار توقف ارسال تسلیحات به اسرائیل و اوکراین شدند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این تظاهرات به دعوت گروههای چپگرای آلمانی برگزار شد و شرکتکنندگان بنرها و پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «مذاکره! نه ... ۴۰ هزار معترض آلمانی خواستار توقف ارسال سلاح بهاسرائیل شدند
راهپیمایی هزاران نفری حامیان عمران خان در اسلامآباد + فیلم
هزاران معترض در نزدیکی اسلامآباد، پایتخت پاکستان در حمایت از عمران خان دست به راهپیمایی زده و خواستار آزادی وی شدند. به گزارش ایسنا، حزب «تحریک انصاف پاکستان» به رهبری «عمران خان» نخستوزیر برکنار شده این کشور برای نخستین بار از مه ۲۰۲۳ در حالی این راهپیمایی بزرگ را برگزار کرد که اسلامآباد چندین بار ... راهپیمایی هزاران نفری حامیان عمران خان در اسلامآباد + فیلم
هزاران فرانسوی در اعتراض به گزینه نخستوزیری ماکرون به خیابانها آمدند
هزاران معترض فرانسوی در اعتراض به تصمیم امانوئل ماکرون برای انتصاب «میشل بارنیه» به نخستوزیری فرانسه در خیابانها دست به تظاهرات زدند. به گزارش ایسنا، روز پنجشنبه بود که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در پی اعلام انتصاب میشل بارنیه، وزیر خارجه اسبق این کشور به عنوان نخستوزیر جدید به بنبستی که بعد از انتخابات ... هزاران فرانسوی در اعتراض به گزینه نخستوزیری ماکرون به خیابانها آمدند
تداوم اعتراضات جوانان تایلند به نظام سلطنتی
مردم تایلند در جنوب شرق آسیا مدت ها است به شدت نسبت به سیاست های دولت و نظام سلطنتی کشورشان معترض هستند و در این بین جوانان معترض در منطقه کارگری بانکوک هر شب به مدت ۷ هفته در خیابان ها ظاهر شدند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روزنامه «ساوث چیاینا مورنینگ پست» هنگ کنگ، جوانان تایلند خشمگین از دولت و خسته از آموزش و کار آنلاین در دوران همه گیری ویروس کرونا و به ویژه اثرات مخرب موج سوم این همه گیری هر شب به مدت ۷ هفته در مناطق کاگری این کشور به ویژه بانکوک پایتخت دست به اعتراض زده و البته همچنان با واکنش پلیس این کشور رو به رو هستند.
در میان رشد صعودی موارد ابتلا به کرونا در تایلند و همچنین واکسینه شدن ۱۱ درصد از جمعیت ۶۶ میلیون نفری این کشور، روز گذشته هزاران نفر از معترضان در خیابانهای بانکوک پایتخت تایلند اجتماع کرده و به نحوه مدیریت کرونا از سوی دولت اعتراض کردند.
برپایه این گزارش درگیری میان معترضان و نیروهای پلیس امنیتی به استفاده آنها از گاز اشک آور و ضرب و شتم جوانان منجر شد. برخی شب ها شمار معترضان به صدها نفر هم می رسد. جوانان به معترضان طرفدار دموکراسی در تایلند پیوسته و از منطقه «دین دایینگ» به سمت خانه نخست وزیر راهپیمایی می کنند. جوانان در شب های اعتراض هر شب شیوه های خود را تغییر داده و از وسایل انفجاری هم استفاده می کنند.
گزارش رسانه های منطقه ای و بین المللی حاکی است که معرضان در حرکتی جدید سعی می کنند از محفظه های پر از رنگ استفاده کرده و در برابر پلیس آنها را به سمت شان پرتاب می کنند، تا جایی که برخی رسانه های داخلی از این اقدام جوانان تایلند به عنوان “اعتراضات رنگی” هم یاد می کنند.
روزنامه یلی میل انگلیس امروز در گزارشی از یکی از شلوغ ترین خیابان های بانکوک یعنی تقاطع نانگ لونگ گرفته شده، هزاران نفر از معترضان از هر رده سنی را به تصویر کشید که مجهز به پلاکاردها، علائم و در برخی موارد راکت های رنگ آمیزی خانگی بودند. این راکت ها در تظاهرات اخیر معترضان در حجم وسیعی به سمت پلیس ضدشورش پرتاب شدند.
معترضان از بی کفایتی دولت و نظام سلطنتی در مدیریت بیماری کرونا و بی کفایتی در زمینه واکسیناسیون جمعیت این کشور به شدت ناراضی هستند و هفته هاست علیه این وضعیت تظاهرات می کنند. مشکلات اقتصادی این کشور آسیایی نیز دلیل دیگری برای اعتراضات ضددولتی است.
البته آغاز تظاهرات ضددولتی برای استعفای نخست وزیر به یک سال پیش برمی گردد اما هر چقدر زمان پیش رفت بر شدت این تظاهرات ها افزوده می شود و حتی بر شدت خشونت از ها از دو طرف نیز اضافه می شود، تا جایی که گزارش ها حاکی ست نوجوانی ۱۶ ساله در جریان اعتراضات امروز به کما رفت و افرادی از پلیس نیز زخمی شدند.
شبکه اجتماعی فیسبوک ابزارِ اصلی سازمان دهی معترضان بوده است و آنها از این شبکه اجتماعی برای متحد شدن و برنامه ریزی زمان اعتراضات و محل تجمع استفاده می کردند. جوانان به ویژه به سیاست های اتخاذ شده از سوی «پرایوت چان اوچا» نخست وزیر تایلند اعتراض دارند. چان اوچا از سال ۲۰۱۴ و با کودتا در تایلند به قدرت رسیده است.
پلیس تایلند اعلام کرد این اعتراضات سیاسی نیست با وجود این رئیس پلیس هشدار داد ادامه این اعتراضات ممکن است باعث برهم زدن نظم عمومی در کشور شود. وی در ادامه از مردم خواست از اغتشاش و پیوستن به این گروه اجتناب کنند. از طرفی معترضان می خواهند مقامات تایلند به درخواست های آنان گوش دهند.
پرایوت چان اوچا رهبر نظامی کودتای میانمار در سال ۲۰۱۴، پس از برگزاری انتخابات ملی سال ۲۰۱۹ به عنوان نخست وزیر این کشور انتخاب شد اما بسیاری معتقدند این انتخابات با تقلب گسترده همراه بوده است.
مخالفان سیاسی نخست وزیر و پنج وزیر کابینه را به فساد، سوء مدیریت اقتصادی و ناتوانی در مدیریت شیوع کرونا متهم میکنند.
اعتراضات ضد جنگ در لندن همزمان با گشایش نمایشگاه تسلیحاتی
اعتراضات ضد جنگ در لندن، امروز سهشنبه همزمان با آغاز به کار نمایشگاه تسلیحاتی “تجهیزات دفاعی و امنیتی بینالمللی” (DSEI-۲۰۲۱) آغاز شده است.
تظاهرات هزاران نفر در اعتراض به نمایشگاه بینالمللی خودرو در آلمان
شهر مونیخ در جنوب آلمان همزمان با برگزاری بزرگترین نمایشگاه بینالمللی وسایل نقلیه موتوری جهان صحنه تظاهرات هزاران نفر از طرفداران محیط زیست بود که در مواردی پلیس برای متفرق کردن تظاهر کنندگان از باتوم و اسپری فلفل استفاده کرد.
راهپیمایی هزاران تن از کاتالانها در بارسلونا با درخواست استقلال
هزاران تن از کاتالانها روز شنبه به خیابانهای بارسلونا آمدند، شعار سر دادند، سرود خواندند، پرچمهای کاتالونیا را تکان دادند و خواستار استقلال این منطقه از اسپانیا شدند.
تظاهرات در شهرهای مختلف آمریکا برای محافظت از حق رای
هزاران معترض با تجمع در واشنگتن و دیگر شهرهای آمریکا، خواستار محافظت از حق رای شدند؛ معترضان تلاش دارند تا بر قانونگذاران کنگره بهمنظور تصویب قانونی برای مقابله با محدودیت رایدهی در ایالتهای تحت رهبری جمهوریخواهان فشار وارد کنند.