رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

رسانه های آمریکایی در حالی با صدها مقاله حضور داماد دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران را پوشش می دهند که اشاره ای به پرونده فساد مالی وی در روابط تجاری اش با عربستان نمی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، انتقادات از جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ... جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فساد

«شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

رئیس‌جمهور چین در گفتگو با ولیعهد عربستان سعودی، از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری راشا تودی، شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین امروز دوشنبه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به صورت تلفنی رایزنی کرد. بر اساس اعلام این رسانه، رئیس جمهور چین ... «شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

ادامه

آمریکا, تنگه هرمز, جنگ, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان سعودی, فیلیپین

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ده‌ها کهنه‌سرباز آمریکایی پس از تجمع اعتراضی در ساختمان کنگره آمریکا توسط پلیس بازداشت شدند. این تجمع در اعتراض به جنگ علیه ایران و سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برگزار شد. طبق گزارش ایسنا؛ معترضان که این اقدام را در قالب ائتلافی از گروه‌های کهنه‌سربازان سازماندهی کرده بودند، در مرکز ساختمان تجمع کرده و با ... اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, ضد جنگ, عراق

تحلیلگر چینی مداخلات آمریکا در خاورمیانه بی حد و مرز شده است

«فیلیپ بورینگ» تحلیلگر مقیم هنگ کنگ سیاست‌های مداخله جویانه آمریکا در منطقه خاورمیانه را خارج از حد و مرز و بدون کنترل ارزیابی کرد.

 

به گزارش ایرنا بورینگ در مطلبی تحلیلی که روزنامه ساوت چاینا هنگ کنگ روز دوشنبه منتشر کرده است خاطر نشان کرد بسیاری از کشورها سیاست‌های خود برای تعامل با دیگر کشورها را دنبال می‌کنند و نفوذ هم در کشورهای دیگر دارند اما سیاست‌های مداخله جویانه آمریکا در خاورمیانه از کنترل خارج شده است.

 

این خبرنگار و مفسر مقیم هنگ کنگ ترور سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس و همرزمانش در داخل خاک عراق بدست نظامیان آمریکایی و نادیده گرفتن درخواست‌های دولت عراق را از جمله این مداخله جویی های بی حد و مرز دانسته است.

 

در این تحلیل آمده است ترور سیاسی این سردار بزرگ در عراق نشان می‌دهد که آمریکا اصلا ارزش و اعتباری برای کنوانسیون‌ها و حقوق بین‌المللی و بسیاری از نرم ها و موازین بین‌المللی قایل نیست و منافع دیگر کشورها را نادیده می گیرد.

 

بورینگ بر این باور است که اگر آمریکا بخواهد خود را بالاتر از دیگر کشورها و موازین بین‌المللی بداند و خود را یک استثنا فرض کند نتیجه‌اش تنها تلافی جویی‌های پی درپی خواهد بود و دیگران نیز دست به اقدامات مقابله جویانه خواهند زد.

 

گزارش از قول او ادامه می‌دهد که خاورمیانه ۴۰ سال است که شاهد سیاست‌های مداخله جویانه یکجانبه آمریکاست کشوری که یک روز به عراق حمله می‌کند و به بهانه واهی تسلیحات کشتار جمعی حکومتش را تغییر می‌دهد و جای دیگر در سوریه و عراق دست به مداخله جویی می‌زند.

 

بورینگ تصریح می‌کند همین کشور از یک توافقنامه بین‌المللی ( برجام ) که چین، روسیه و اروپا از آن حمایت کردند ، یکجانبه خارج می‌شود و از اسراییل در هر شرایطی دفاع می‌کند و به چهار دهه هرج و مرجی که خود ایجاد کرده است، دامن می‌زند.

 

روزنامه به نقل از این تحلیگر نوشت: ایران حالا خواستار آن است که آمریکا از منطقه خارج شود و عراق می‌گوید آمریکا باید نظامیانش را از این کشور خارج کند البته که واشنگتن ضد آنها عمل می‌کند و نمی‌خواهد از منطقه بیرون برود اما شاهدیم که مقبولیت جهانی آمریکا رو به افول است و هر روز بر مخالفت‌ها با آمریکا در این منطقه افزوده می‌شود.

 

گزارش تاکید می‌کند که امروز آمریکا در دستان دونالد ترامپ رییس جمهوری، مایک پمپئو وزیر خارجه و مارک اسپر وزیر دفاع است و هرکار می‌خواهد بی حد و مرز و بدون کنترل انجام می‌دهد. این کشور باید به محدوده‌ها بازگردد در غیر این صورت آدمکشی و ترورهایی از این دست به یک سبک معمول و یک نرم جدید تبدیل می‌شود.

العرب: سفرهای پی‌در‌پی بن علوی به تهران برای احیا کانال‌های ارتباطی بین ایران و آمریکاست؟

ایران و پادشاهی عمان، سفر یوسف به علوی به تهران را تحت این عنوان معرفی کرده اند:«بررسی روابط دو جانبه و شرایط منطقه؛ بویژه امنیت دریانوردی در تنگه هرمز».

ادامه

امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عمان

حزب کمونیست عراق: خشونت و تیراندازی به مردم تا کی باید ادامه یابد؟

دفتر سیاسی حزب کمونیست عراق در اطلاعیه ای که به تاریخ شنبه ۲۵ ژانویه منتشر کرده نسبت به گسترش خشونت توسط نیروهای دولتی عراق ابراز نگرانی کرده و از کشته شدن یکی از اعضای خود در جریان تیراندازی ها خبر داده است.

ادامه

بیانیه, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق, فساد

همبستگی مردم ونزوئلا با مردم ایران و انتقاد از تهدیدهای جنگ‌طلبانه آمریکا

نمایندگان جنبش‌های اجتماعی و سیاسی ونزوئلا و هیات‌های سیاسی جهان که پیشتر در همایش جهانی مبارزه با امپریالیسم شرکت کرده بودند، روز شنبه پنجم بهمن‌ماه در میدان ونزوئلانا گردهم آمدند و با اعلام همبستگی با مردم ایران برای حفظ صلح، به تهدیدهای جنگ‌طلبانه آمریکا اعتراض کردند.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, ونزوئلا