در حملات شدید شبانه جنگنده‌های اسراییل به مرکز بیروت یک ساختمان هشت طبقه به طور کامل ویران شد

رسانه‌های لبنان از حمله جنگنده‌های ارتش اسرائیل به یک ساختمان هشت طبقه در بیروت خبر دادند. به گزارش ایرنا: خبرگزاری ملی لبنان گزارش داد که مردم بیروت صبح شنبه با جنایت قتل عام هولناک اسرائیل از خواب بیدار شدند زیرا جنگنده‌های این رژیم با پنج موشک یک ساختمان مسکونی هشت طبقه را در خیابان المامون ... در حملات شدید شبانه جنگنده‌های اسراییل به مرکز بیروت یک ساختمان هشت طبقه به طور کامل ویران شد

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, صهیونیسم, فیلم, لبنان

سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم

برنی سندرز نماینده مجلس سنای آمریکا از ایالت ورمونت در بیانیه‌ای با اشاره به صدور حکم بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق اسرائیل گفت: با تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری در مورد بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت موافق هستم. به گزارش بامداد جمعه ایرنا، در بیانیه سناتور ایالت ورمونت آمده است: موافقت‌نامه‌های ژنو پس از ... سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوئیس, فلسطین, گرسنگی

بیانیه مشترک ۷+۱ کشور پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هسته‌ای با ایران در نشست شورای حکام

کشورهای بلاروس، چین، ایران، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه، زیمبابوه و ونزوئلا در بیانیه‌ای مشترک پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هسته‌ای با ایران بیانیه‌ای مشترک منتشر کردند. به گزارش ایسنا، جمهوری بلاروس، جمهوری خلق چین، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری نیکاراگوئه، فدراسیون روسیه، جمهوری عربی سوریه، جمهوری زیمبابوه و جمهوری بولیواری ونزوئلا در بیانیه‌ای مشترک در مورد ... بیانیه مشترک ۷+۱ کشور پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هسته‌ای با ایران در نشست شورای حکام

ادامه

آلمان, آمریکا, انگلیس, ایران, بلاروس, چین, خاورمیانه, خبر, زیمبابوه, سوریه, فرانسه, مذاکرات اتمی, نیکاراگوئه, ونزوئلا

قطعنامه سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد

قطعنامه سه کشور اروپایی عضو برجام با حمایت آمریکا، بامداد جمعه در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد. به گزارش ایسنا، این قطعنامه که توسط انگلیس، فرانسه و آلمان ارائه شد، با ۱۹ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و سه رای مخالف به تصویب رسید.  کشورهای روسیه، چین و بورکینافاسو به این قطعنامه ... قطعنامه سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آلمان, آمریکا, انگلیس, ایران, بورکینافاسو, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, فرانسه, مذاکرات اتمی

اولین نشست اسپانیا با فلسطین

کشور اسپانیا برای اولین بار پس از به رسمیت شناختن فلسطین یک اجلاس با حضور دو طرف برگزار و در آن توافقنامه‌های همکاری امضا کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: اسپانیا برای اولین بار از زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط مادرید در ۲۸ مه، یک نشست دولتی با فلسطین در پایتخت خود برگزار کرد. ... اولین نشست اسپانیا با فلسطین

ادامه

اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, اسپانیا, اسلوونی, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, نروژ, نسل‌کشی

تحلیلگر آمریکایی: رزمایش دریایی مشترک ایران، روسیه و چین در حمایت از توازن قدرت است

یک تحلیلگر آمریکایی در یادداشتی در پرتیراژترین روزنامه دولتی چین نوشت که رزمایش دریایی مشترک ایران، روسیه و چین نه تنها تهدیدی برای صلح منطقه‌ای نیست بلکه از توازن قدرت حمایت می‌کند.

 

به گزارش فارس، روزنامه دولتی «پیپلز دیلی» در یادداشتی به قلم «اندرو کوریبکو» تحلیلگر آمریکایی، به بررسی رزمایش دریایی مشترک پکن با ایران و روسیه در شمال اقیانوس هند پرداخته و نوشت این رزمایش در خدمت توازن قدرت است.

 

نویسنده این یادداشت در پرتیراژترین روزنامه دولتی چاپ چین، می‌گوید: «رسانه‌های جریان‌اصلی غربی در حال هراس‌افکنی درباره رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین هستند اما این واکنش نگران آنها اشتباه است. منفعت برخی نیروها در این است که همکاری نظامی کاملا معمولی این سه کشور را به عنوان تهدیدی برای صلح منطقه‌ای نشان دهند».

 

این تحلیلگر آمریکایی ضمن اشاره به اینکه هدف غایی این رزمایش، «حمایت از توازن قدرت جهت تسهیل راهکار سیاسی برای حل اختلافات» منطقه‌ای است، توضیح داد: «با این حال، برخی علناً بر این باورند که مشارکت چین و روسیه در این رزمایش دریایی مشترک، نشان‌دهنده ظهور به‌اصطلاح “ضد ائتلاف” برای مقابله با چیزی است که آمریکا در تلاش برای تشکیل آن است».

 

نویسنده این یادداشت با بیان اینکه برخی ادعا می‌کنند رزمایش مذکور، «پیام خصمانه‌ای» را به رقبای منطقه‌ای ایران می‌دهد، افزود: «و به صورت پیش‌فرض، دو کشور [چین و روسیه] را به متحدان نظامی جمهوری اسلامی [ایران] تبدیل می‌کند».

 

در ادامه این یادداشت، ضمن اشاره به رزمایش‌های متعدد آمریکا با کشورهای مختلف در سراسر جهان، آمده است: «اما همکاری نظامی چین و روسیه با ایران، به خرج عربستان سعودی و امارات عربی متحده تمام نمی‌شود… پس خلاف واقع است که [مشارکت] روسیه و چین [در این رزمایش] را علیه هر طرف سومی نشان داد. در حالی که آنها واقعا در حال اجرای یک رزمایش هستند که حتی می‌توان از آن به عنوان دیپلماسی نظامی یا به بیان دیگر، پیگیری اهداف دیپلماتیک از طریق ابزارهای ملایم نظامی یاد کرد».

 

این تحلیلگر آمریکایی در پایان تاکید کرد: «روسیه و چین با حمایت از توازن قدرت منطقه‌ای [از طریق مشارکت در این رزمایش]، تمام طرف‌ها را به حل اختلافات به وسیله ابزارهای سیاسی به‌جای نظامی تشویق می‌کنند».

 

صبح امروز (جمعه) معاون عملیات نیروی دریایی ارتش از آغاز رزمایش بزرگ نیروی دریایی سه کشور ایران، روسیه و چین در شمال اقیانوس هند خبر داد.

 

پیش از این نیز خبرگزاری «آناتولی» به نقل از تحلیلگران و کارشناسان مسائل سیاسی و ژئوپلیتیک، رزمایش دریایی مشترک ایران، روسیه و چین را نمایش قدرت علیه آمریکا و نشان‌دهنده افزایش مرزهای پدافند دریایی ایران توصیف کرد.

 

آناتولی: رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین نمایش قدرت به آمریکاست

 

تحلیلگران و کارشناسان مسائل سیاسی و ژئوپلیتیک، رزمایش دریایی مشترک ایران، روسیه و چین را نمایش قدرت علیه آمریکا و نشان‌دهنده افزایش مرزهای پدافند دریایی ایران دانستند.

 

خبرگزاری «آناتولی» در گزارشی تحلیلی به بررسی رزمایش دریایی مشترک ایران، روسیه و چین در اقیانوس هند پرداخته و نوشت این رزمایش «نمایش قدرت» علیه آمریکا است.

 

آناتولی با بیان اینکه این رزمایش، اولین در نوع خود بعد از انقلاب اسلامی در ایران است، نوشت: «تحلیلگران و کارشناسان سیاسی این رزمایش را، که کمربند امنیت دریایی نام‌گذاری شده، پیام ایران به آمریکا در بحبوحه تنش‌های بین واشنگتن با تهران بر سر برنامه هسته‌ای [ایران] می‌دانند».

 

این خبرگزاری به نقل از تحلیلگران توضیح داد:‌ «ایران نمی‌خواهد [در برابر آمریکا] غافلگیر شود. پس جهت آماده شدن برای هر اتفاقی، مهم است که آب‌های خلیج فارس امن باشد و این دقیقا کاری است که ایران به همراه متحدانش می‌خواهد انجام دهد».

 

آناتولی همچنین نوشت: «با اینکه تاریخ مشخصی برای این رزمایش اعلام نشده اما منابع مطلع انتظار دارند که این رزمایش در تاریخ بیست‌وهفتم دسامبر (ششم دی) در اقیانوس هند و دریای عمان برگزار شود. با اینکه پکن و مسکو علناً درباره این رزمایش اظهار نظر نکرده‌اند، همکاری‌ها بین سه کشور جهت عادی کردن اجرای چنین رزمایش‌هایی برای مدت مدیدی در دستور کار بوده است».

 

این خبرگزاری زمان‌بندی این رزمایش را در واکنش به کارزار فشار حداکثری آمریکا علیه ایران دانسته و تصریح کرد: «مشارکت چین و روسیه در این رزمایش دریایی، با توجه به اتحاده همیشگی مسکو با تهران و بیشترین خرید نفت ایران از سوی پکن، حائز اهمیت است».

 

آناتولی با بیان اینکه چه رزمایش مذکور نمایشی از حمایت روسیه و چین از ایران در زمان درگیری نظامی باشد چه یک همکاری نظامی معمول، به نقل از یک کارشناس مسائل ژئوپلتیک نوشت: «این [رزمایش] شاید سلطه جهانی آمریکا را به چالش نکشد اما در حال حاضر، ظرفیت‌ها و گزینه‌های استراتژیک آمریکا در آسیا و شمال آفریقا را محدود می‌کند».

 

بر این اساس، تحلیلگران با توصیف این رزمایش به عنوان «نمایش قدرت» ایران و متحدانش علیه ائتلاف دریایی آمریکا با انگلیس، عربستان سعودی و امارات، می‌گویند: «ایران در حال تغییر تاکتیک پدافند نظامی است و می‌خواهد این پیام را به غرب بدهد که مرزهای پدافند دریایی آن در حال توسعه است و به همین دلیل خلیج فارس را برای این رزمایش انتخاب نکرده‌اند».